• BIST 9105.26
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 26 °C

Buz pistinin yıldızları buluştu

Buz pistinin yıldızları buluştu
”Holiday On Ice’ın yıllarda Sahne Müdürlüğü’nü yapan TürkiyeTurizm.com’un Ege temsilcisi Zafer Baykal buz pistinin yıldızlarını Hollanda'da buluşturdu.

ZAFER BAYKAL- TÜRKİYE TURİZM
EINDHOVEN / HOLLANDA –
Dünyanın bir çok ülkesinde yaptıkları gösterilerle 7’den 77’ye bir çok insanı eğlendiren ve unutulmaz gösterileri ile kendilerine hayran bırakan dünyanın en büyük buz pateni revüsü olan “Holiday On Ice’nin eski yıldızları , Hollanda’nın Eindhoven şehrinde buluştu

zafer-buz-2.jpg

. ”Holiday On Ice’ın yıllarda Sahne Müdürlüğü’nü yapan TürkiyeTurizm.com’un Ege temsilcisi Zafer Baykal’ın düzenlediği buluşmada buz pistinin yıldızları eski anılarını konuşup, unutulmaz bir gün yaşadılar.

zafer-buz-4.jpg

ZAFER BAYKAL ÇOK SEVİLEN BİR YÖNETİCİ İDİ

Bir Türk olarak yıllarca “Holiday On Ice’nin Sahne Müdürlüğü’nü yapan Zafer Baykal’ın düzenlediği buluşmada buz pistlerinde fırtına gibi uçan ve gösterileriyle kalplerde izler bırakan yıldızların buluşmasında duygusal saatler yaşandı. 1973-1997 yılları arasında ünlü buz pateni revüsünün Sahne Müdürlüğü’nü yapan Zafer Baykal, revüde sahne alan sanatçıların gözdesiydi.

zafer-buz-3.jpg

HOLİDAY ON ICE’A AİLE ORTAMI KATTI
Gösteriler sırasında sahne alarak hem sanatçıları takdim eden, şarkı söyleyen ve esprileri ile seyircileri eğlendiren Zafer Baykal, “Holiday On Ice’ta unutulmayan bir isimdi. Revünün bir aile ortamı içinde olmasına özen gösteren Zafer Baykal yıllar sonra Hollanda’nın Eindhoven kentinde ünlü sanatçıları bir araya getirerek bu özelliğini bir kez daha gösterdi. Zafer Baykal’ın bundan sonraki buluşma yeri ise Türkiye’nin turizm cenneti Bodrum olacak.

zafer-buz-5.jpg

2015’TE 300 KİŞİLİK BİR BULUŞMA

Zafer Baykal, 2015 yılında Bodrum’da Holiday On Ice’de çalışan, çalışmakta olan ve ayrılmış olan yaklaşık 300’e yakın sanatçıyı Bodrum’da toplamayı plânladığını belirterek “Dünyanın sanat kültürü içinde Türkiye’nin tanıtımı için büyük bir hareket olacaktır. Böyle bir buluşmayı sponsorlar ve televizyonların yardımı ile gerçekleştirebilirim.

DÜNYANIN BUZ ŞAMPİYONLARI BODRUM’A GELİR
Buluşmaya 21 ülkeden dünyanın buz pateninde eski ve yeni, Avrupa, dünya olimpiyat şampiyonları gelecek. Bu buluşmayı bir buz pateni gösterisi ile süslersek Türkiye, buzun üzerinde yapılan harika gösterileri izleme imkânı bulur. Türkiye’nin tanıtımı için bulunmaz bir fırsattır” dedi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.