• BIST 9693.46
  • Altın 2494.511
  • Dolar 32.5088
  • Euro 34.6886
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Kadıkale Resort tatil cenneti

Kadıkale Resort tatil cenneti
“Bodrum güzeli” denilen Kadıkale Resort&Spa’da konuklar denizin, hizmetin en güzeline ulaşmanın verdiği rahatlıkla unutulmaz bir tatil yaşıyorlar.

ZAFER BAYKAL- TÜRKİYE TURİZM
BODRUM-
Bodrum yarımadasının güzide yerlerinden Kadıkalesi’nde 1987 yılında inşasına başlanıp,1990 yılında hizmete giren Kadıkale Resort&Spa’nın bölge turizmine oldukça büyük katkısı bulunuyor. 1995 yılına kadar Fransız Tatil Köyü Kappa Club Kadıkalesi ismi ile çalışan tesis

kadikale-otel-2.jpg

1998-1999 yıllarında Avusturya Papillon zincirine kiralandı. 1999 yılından beri Kadıkale Resort&Spa olarak hizmet veriyor. Bölgenin en eski turizm kuruluşu olarak diğer tesislere örnek olan Kadıkale Resort&Spa istikrarı ile dikkati çekiyor.

kadikale-otel-5.20110610124905.jpg

kadikale-otel-9.jpg

25 YILLIK SERÜVEN

Bodrum’un önemli tesislerinden Garden of Babylon Oteli’nin ortağı olan ve Çakırlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Kadıkale Resort&Spa Oteli’ni örnek bir hale getirdiği için gururlanıyor.

kadikale-otel-6.jpg

Otelin Genel Müdürü Peyami Safa Çakıroğlu, 1987 senesinde inşaat halinde iken muhasebeci olarak başladığı Kadıkale Otel serüvenine, bu kadar yıldır genel müdür olarak devam etmesini yönetimden gelen desteği bağlayarak “Hem yönetim kurulu, hem de çalışanlar uyum içindeyiz. Bu nedenle tesis bölgenin en istikrarlı kuruluşu olarak tanınıyor. Bu durum konuklarımıza da yansıyor. Kadıkale Otel’de konaklayanlar her yıl buruya gelmekten mutlu oluyorlar. Böylece müşteri sadakatini sağladık, aile gibi olduk” diyor.

kadikale-otel-4.jpg

kadikale-otel-3.jpg

EVLERİ GİBİ GÖRÜYORLAR

Garden of Babylon Oteli ve Kadıkale Resort&Spa’nın genel koordinatörlüğünü de yürüten Çakıroğlu, otel personelinin çoğunun kendisi gibi uzun yıllardır otele hizmet ettiğini sözlerine eklerken “Çalışanlar burayı kendi evleri gibi gördükleri için canla başla çalışıyorlar” dedi.
Uzun yıllar birlikte olmanın getirdiği güvenle personelin sevgilisi haline gelen Peyami Safa Çakıroğlu, iyi kalbi, yardımcı oluşu, yeniliğe açıklı ve çalışkanlığı ile tanınıyor.

kadikale-otel-7.jpg

Kadıkale Resort&Spa Oteli, yeşillikler içirsende begonvillerle kaplı haliyle konuklara tarifsiz bir cennet sunuyor. Helenistik dönemden kalma Kadıkalesi'nden denize bakıldığında mavilikler içinde pırılı pırıl bir deniz sunuyor. “Bodrum güzeli” denilen Kadıkale Resort&Spa’ya gelen konuklar denizin, hizmetin en güzeline ulaşmanın verdiği rahatlıkla unutulmaz bir tatil yaşıyorlar.

Adres: Kadıkalesi Turgutreis, Bodrum / Türkiye
Tel: +90 252 382 33 02 Fax: +90 252 382 21 99
E-mail: info@kadikaleresort.com

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.