• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Perili Köşk sezona hazırlandı

Perili Köşk sezona hazırlandı
Heybeliada’da manzarasıyla, konumuyla, mutfağıyla ve eğlencesiyle bulunmaz bir butik otel “Heybeliada Perili Köşk” sezona hazırlandı.
ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- İstanbul"un incisi Heybeliada"da manzarasıyla, konumuyla, mutfağıyla ve eğlencesiyle bulunmaz bir butik otel “Heybeliada Perili Köşk” sezona hazırlandı.



Gelip de gitmeyi unutabileceğiniz, kendi evinizmiş gibi kabul edip, manzaranın güzelliğinden yatmayı istemeyeceğiniz, yatakların rahatlığından kalkmak istemeyeceğiniz Heybeliada Perili Köşk İstanbullulara bambaşka bir yaşam sunuyor.



Perili Köşk"ün bütün odaları deniz manzaralı ve insan dinlendiriyor. Çam ormanının temiz havasını içinize çekebileceğiniz, denizle orman arasında hafta sonu dinlenmek isteyenler için ayrıcalıklı bir butik otel…



PERİLİ KÖŞK'TE KEYİF VAR
Kafe, restoran, jazz Bar, lezzetine doyamayacağınız yemekleri ile hem kulağa hem de damağa hitap ediyor.



Yaz akşamları çalınan jazz, latin ve insanı alıp nostalji dolu günlere götüren dans müzikleri ile hoş bir vakit geçirilecek bir atmosfere sahip bulunuyor.



SAHİBİ ÜNLÜ MÜZİSYEN
Heybeliada Perili Köşk"ün işletmecisi ve sahibi Doğan Olguner, müteahhitlikten geldiği için yapıya kendinden bir çok eklemeyle ayrı bir hava katmış… Ailesinden kalan bu eski yapı, Doğan Olguner'in elinde farklı bir kimliğe bürünerek tam anlamıyla şık bir butik otel haline gelmiş.



Doğan Olguner'in bir de Türkiye"nin ünlü sanatçılarına eşlik eden ünlü orkestralarda baterist olarak çalışması bulunuyor. Perili Köşk onun müzisyenlik yanını da ön plana çıkarmış… Sahnede duran müzik aletlerinden ortamda özel müzik çalındığı anlaşılıyor. Her hafta bir ünlü şarkıcının sahne oldığı Perili Köşk'te müziğe de doyum olmuyor.



Heybeliada Perili Köşk"ü türkiyeturizm.com sahibi Özkan Altıntaş ve Ege temsilcisi Zafer Baykal olarak ziyaret ederek eski arkadaşımız Doğan Olguner ve ailesine Heybeliada"ya kattıkları güzellik için teşekkür ettik. İstanbul turizminde önemli yeri bulunan Heybeliada"nın böyle nezih bir yere ihtiyacı olduğunu kendisine söyledik.

İletişim: Perili Köşk Butik Otel
Ayyıldız cad. No.103 Heybeliada-İstanbul
Tel- 0216-3518710
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.