• BIST 9524.59
  • Altın 2490.845
  • Dolar 32.5516
  • Euro 34.65
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 18 °C

Bombay fuarı gözdesi Türkiye

Bombay fuarı gözdesi Türkiye
Bombay Bandra-Kurla Fuar Merkezi’nde düzenlenen İndia Travel Market-İTM’e Türkiye’den 22 turizmci katıldı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM


MUMBAI (BOMBAY)/HİNDİSTAN- Hindistan"ın Yeni Delhi, Kolkota (Kalküta), Ahmedabad, Haydarabad ve Mumbai (Bombay) kentlerinde düzenlenen roadshow"larda Türkiye"nin tanıtımı yapan Türk-Hindistan Konseyi-TITC üyesi 22 Türk turizmci Bombay"da ITM Turizm Fuarı"nda Türkiye"yi temsil ettiler.


Bombay'in geleceğe hazırlanan dev fuar komplaksi alanına Almanya'dan 3.5 milyon eruoya alınan dev bir fuar çadırı kuruldu.


İTM Fuarı'nın afişlerinde Türkiye partner ülke


Kırmızı halıları çalı süpürgesiyle temizlediler


Fuar çadırını kuran işçiler halıların üzerinde uyudular






Türkiye standının Hintli hostesleri Siddhi Joshi ve Sneha Rai


Özkan Altıntaş, fuar afişi önünde

TÜRKİYE PARTNER ÜLKE
Hindistan"ın en büyük gazetelerinden The Times India tarafından Bombay Bandra-Kurla Fuar Merkezi"nde 4-6 Şubat tarihleri arasında düzenlenen İndia Travel Market-İTM"nin partner ülkesi Türkiye oldu. Bombay"da sokakları dolduran tüm afişlerde, gazetelerde ve fuar merkezinde Türkiye adı okunurken, Hindistan"da tanıtım turuna katılan 22 Türk turizmcide fuara katıldı.


Sneha Rai


TITC Başkanı Emin Çakmak







KUZEY HİNDİSTAN PAZARI İNCELENDİ

Aynı zamanda Türk-Hindistan Turizm Konseyi Başkanı Emin Çakmak ile konsey üyesi Vinod Kumar Chouhan Chandigarh"da düzenlenen Turizm Fuarı"na katılarak önümüzdeki yıllarda yapılacak çalışmalar için Kuzey Hindistan pazarı hakkında bilgilenme çalışması yapmak için uçakla yola çıktılar. Ancak Chandigarh Havalimanındaki sis nedeniyle uçak inemeden geri döndü. Emin Çakmak geri dönerken Vinod Kumar Chouhan otobüsle giderek fuara katıldı ve 4 gün süren fuarda 200"e yakın Hintli acente ile görüştu. Gelen rapora gore Kuzey Hindistan turizmdeki zenginliği nedeniyle TITC"nin gelecek yıl çalışma takvimine girdi.




Kültür ve Turizm Bakanlığı Yeni Delhi Danışmanı Parmod, TITC Başkanı Emin Çakmak


Consul Turizm


Kanon Turizm


Marvel Turizm





ÜST DÜZEY KATILIM OLDU

Hindistan'da yapılan çalışmalara T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı Yeni Delhi Müşaviri Özgür Aytürk, Tanıtım Sorumlusu Parmod Sahni, Türk Hava Yolları-THY Batı ve Güney Hindistan, Mumbai Müdürü Selim Öztürk, THY Yeni Delhi Satış Müdürü Zuhal Kan, THY Kuzey ve Doğu Hindistan Genel Müdürü Adnan Aykaç katıldı. Türkiye"den Türk-Hindistan Turizm Konseyi-TİTC üyesi Orion Turizm"den Ersan Atsür, Konan Turizm"den Tunç Altıntaş ve Güven Engin, Geo Turizm"den Tufan Yağdoğan, Sirene Belek Golf ve Wellness Hotel"den (Akkanat Holding) Volkan Çavuşoğlu, Consul Turizm"den Yusuf Mutlu ve Serkan Metin, Plaza Turizm"den Engin Yemenici ve Jinl Shah, Gloria Hotels&resort"tan Serap Kocabay, Divan otellerinden Mina Ertem, Dubb Indian Cousine"den Ahmet Aras ve Vinod Kumar Chouhan, EndaGolf"ten Vedat Ünal yer aldı. Ayrıca Pienti"den Gökhan Alkaya, Rock Valley"den Atacan ve Nalan Bedir, TravelShop"tan Ayhan Kalender ve Adnan Köksal, Worldwide"dan Cengiz Kellekçi katıldı.


Gloria Hotels


THY Bombay



ITM FUARI"NA DÜNYADAN KATILIM
Avrupa"nın büyük tur operatörü Thomas Cook, Tayland Turizm Ofisi, Dubai Turizm Ofisi, Hindistan"ın büyük tur operatörü Sotc, Nepal"den Riya, Kanada"dan Vacations Exotica gibi gruplar katıldı. Türkiye ITM Fuarı"nda 102 metrekare ve 22 firma katılımıyla yaptığı çalışma ile göz doldurdu. Bölgede en büyük rakip olarak görülen Dubai"nin zayıf bir kadro ile katıldığı ve yeterli ziyaretçi alamayışı dikkati çekti. Fuarda Hindistan tur operatörlerinin Türkiye tatili satışları yaptıkları görüldü.





























Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.