• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Triada Residence'dan şikayet

Triada Residence'dan şikayet
Commodore Tour Mısır'dan gelen grubu ile ilgili olarak Triada Residence İstanbul ile yaşadığı sorunu dile getirdi.

Commodore Tour'dan Tugay Toydemir Mısır'dan gelen grubu ile ilgili olarak Triada Residence İstanbul ile yaşadığı sorunu dile getirdi.

Tugay Toydemir'in şikayet yazısı şöyle:

Sevgili Dostlar,

Herkesin bayram heyecani ile birbirine yolladigi bayram tebrikleri arasina bunu sikistirmak istemezdim ancak malumunuz operasyonlar bayram tatil demeden devam ediyor ve bunun yanisira bu tip donemlerde bizlerin baslarina her daim bir takim sorunlar geliyor.

Bugun sabah Misirdan gelen grubumuzdan bir oda onceden rezerve edilen bir otelimizdeki odalarini begenmediklerini ve mumkunse biraz daha luks bir segmentteki bir otelde kalmak istediklerini operasyon sorumlumuz Sukran Hanim a bildiriyorlar.

Sukran Hanim gerekli arastirmalari yaparken, musteriler disari cikiyorlar ve Triada Residence oteli bulup on burodan fiyat soruyorlar. Otelin tam yetkilisi oldugunu soyleyen kisi 70 Euro fiyat veriyor.

Buraya kadar hersey normal.

Sukran Hanim musteri memnuniyeti ilkeleri icerisinde hareket ederek otele direk rezervasyon gecmek istiyor ve bunun mukabilinde otelin gecelik acenta ucretini sordugunda aldigi cevap karsisinda afalliyor. Gecelik 110 Euro fiyat veriliyor. Durumu izah edip musterilerimizin kendilerinden 70 Eruo fiyat aldigini soylediginde ise "otel benim kime kaca satarsam satarim sizi ilgilendirmez" deniyor. Bunun uzerine Sukran Hanim daha fazla polemik olmasin ve musteri magdur kalmasin diyerek musterilere durumu izah ederek self payment olarak rezervasyon yapabilecegini soyluyor ve kendilerini otele transfer ediyor, oteldeki gorevli kisi! Sukran Hanimi karsisinda gorunce "bizim size ve musterilerinize verecek odamiz yok" diyerek adeta kapi disari ediyor. (Sukran Hanim'a yapilan muameleyi gorunce misafirlerde boyle terbiyesiz bir otele verecek paramiz yok diyerek, bu otelde kalma fikrinden vazgeciyorlar)

Bizim basimiza gelen bu sacma sapan etik disi turizm profesyonelligine tabandan aykiri olayi sizlerle ozellikle paylasmak istedim.

Bilginize,

Saygilarimla,

Tugay Toydemir
Commodore Tour IRAR J.S.CO.
Divanyolu Street No:72 PK. 34410
Sultanahmet - Istanbul - Turkey
Tel : + 90 - 212 - 512 40 26 PBX Fax : + 90 - 212 - 512 74 44
www.commodoretour.com
info@commodoretour.com

PS: Herkese iyi bayramlar !

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.