• BIST 9542.15
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

İhlas'ın tatil köyünde dayak

İhlas'ın tatil köyünde dayak
Tatil için İhlas Armutlu Tatil Köyü'nü seçen işadamı 10 gün sonra kapı giriş kartı olmadığı gerekçesiyle sokulmadı ve güvenlikçiler taragndan dövüldü.

ARMUTLU- Tatil için İhlas Armutlu Tatil Köyü'nü seçen işadamı 10 gün sonra kapı giriş kartı olmadığı gerkçesiyle sokulmadı.Güvenlikçilerce darp edilen işadamı, polisin 'şahit bulun, olayı kapatalım,' dediğini öne sürdü.
Ailesiyle birlikte sakin bir tatil geçirmek isteyen işadamı Cevdet Tetikli, 1 Ağustos 2008 tarihinde İhlas Holding'e ait Yalova'daki İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde kendilerine tahsis edilen daireye yerleşti.
10 Ağustos akşam yemeği için köyden dışarıya çıkan aile, saat 22.30 sıralarında tatil köyüne dönmek istedi. Ne varki iddiaya göre kapıdaki güvenlik görevlisi İbrahim, işadamına ait 34 CTT 86 plakalı aracın tatil köyüne kaydı olmadığını öne sürerek sokmayacağını söyledi.
İhlas Armutlu Tatil Köyü'nce kendilerine verilen giriş kartı olmasına rağmen kapıyı açmayarak Tetikli ve ailesinin geçişlerine izin vermeyen güvenlikçi ile işadamı arasında tartışma çıktı.

20 GÜVENLİKÇİ SALDIRDI
Aracından inen Tetikli'nin çevresi, bir anda yaklaşık 20 güvenlik görevlisince çevrildi. Tetikçi'yi arabadaki eşi ve çocuklarının gözleri önünde, 20 güvenlikçi darp etti. Vatandaşların camlardan izlediği, polisin olay bittikten sonra geldiği öne sürüldü.
Polis merkezine giderek güvenlikçilerden şikayetçi olan Tetikli, 'Aracımın önünde tatil köyüne ait giriş kartım vardı. Kapıdan girmek istediğimde bariyerleri açmadılar. Güvenlikçilere giriş kartımın olduğunu söyledim. Ancak İbrahim, 'kaydınız yok' diyerek bizi içeri almadı' şeklinde konuştu.

POLİS MAKAMINDA SORGU
Şikayetçi olduğu güvenlik görevlisinin polisin koltuğuna oturarak kendisini sorgulamaya kalktığını ileri süren Tetikli "Beni koruması gereken polis, olay yerine geldikten sonra güvenlikçilere dönerek şahit bulun kapatalım bu konuyu dedi. Darp ve mağdur edilen ben iken polisler, bana ve aileme adeta suçlu gibi davrandı. 22 yıldır aynı bölgede çalıştığını öğrendiğim güvenlik amiri Naci S., karakolda ifade alan polislerin oturduğu koltuğa oturarak beni sorgulamaya kalktı. Ben de 'sen kimsin de polisin oturduğu yerde oturuyorsun' dediğimde, polis memuru Sami C., 'herkes bu koltuğa oturabilir,' diyerek güvenlik görevlisine arka çıktı," ifaesini ktllandı.
Bu arada, Cumhuriyet Savcılığı, tatil köyünde meydana gelen saldırının ardından 20 güvenlikçi ile polisler hakkında soruşturma başlattı.

50 kez girip çıkmışım
Tatil köyüne 11 gündür en az 50 kere girip-çıktığını belirten Tetikli “Yine de bariyeri kaldırmadılar. Onlara eşim ve çocuklarım yanımda, kapıyı açın gireyim, yanlış yapıyorsunuz dedim. İbrahim Ö., bana el kol hareketi yaptı. Kulübeden önce dört, sonra 20'ye yakın güvenlikçi gelip çevremi sardı. Beni darp edip hakaretler yağdırdılar,” dedi.

Hastane darp raporu verdi
Olay yerine gelen Tetikli'nin eniştesi Vehbi Şemsi Kokular'ın da güvenlik görevlisi Alparslan Ç.'nin saldırısına uğradığı ileri sürüldü.
Armutlu Devlet Hastanesi'den darp edildiği yolunda rapor aldığını söyleyen Cevdet Tetikli, tatil köyünün güvenlik amirinden ve güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu. Bu arada, Tetikli'nin ailesi, işadamının saldırıya uğrayışını korku dolu gözlerle gözyaşları içinde izledi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.