• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 19 °C

Hello Turizm'ten teşekkür

Hello Turizm'ten teşekkür
İstanbul ve İzmir'de oteller ile kültürel bölgelerini Hindistan'ın en büyük 45 tur operatörüne tanıtan Hello Turizm katkıda bulunanlara teşekkür etti.

İSTANBUL- TITC Türk-Hindistan Turizm Konseyi olarak Hindistan pazarının desteklenmesi amacıyla Hindistan'ın en büyük 45 tur operatörlerinin MICE müdürlerini THY Uçuş desteği ile ağırlayan Hello Turizm destek veren kuruluşlara teşekkür etti. Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak, Hindistanlı acentelerin 11-17 Ağustos tarihleri arasında İstanbul, İzmir, Kuyadası, Çeşme ve Pamukkale'yi ziyaret ettiklerini belirterek "Tüm kurum ve kuruluşlarla büyük bir uyum ve işbirliği içerisinde tanıtım gerçekleştirdik.  İstanbul ve İzmir destinasyonlarının hızla Hindistan pazarında tanınmasını amaçladık. Tüm dünyanın iştahını kabartan pastadan Türkiye'nin bu bölgelerininde nasibini almasını sağlamak için gerçekleştirdiğimiz tanıtımımız sektörümüz ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Hello Turizm'in yaptığı açıklama şöyle:

Hindistan tur operatörleri tanıtımı

TITC Türk-Hindistan Turizm Konseyi olarak, Hızla gelişen Hindistan pazanın desteklenmesi ve yoğunlukta MICE gruplarının ülkemizi tercih etmelerini sağlamak ve İstanbul İzmir MICE otellerimizi ve kültürel yerlerimizi tanıtmak amacı ile Hindistan'ın en büyük 45 tur operatörlerinin MICE müdürlerini THY Uçuş desteği ile davet etmiş bulunmaktayız 11-17 Ağustos tarihleri arasında İstanbul, İzmir,Kusadası, Çeşme ve Pamukkale İl ve bölgelerini ziyaret ettiler.
Türkiye MICE ve Kültür Turizmini Tanıtmak amacı ile yaptığımız bu ziyaret çerçevesinde aşağıdaki müze ve ören yerlerinin ziyaretleride gerçekleştirdik.
Ayasofya , Topkapı Sarayı , İzmir Arkoloji Müzesi , Agora , Efes Antik Şehri , Meryem Ana , Pamukkale Ören yeri , Afrodisyas , Laudikya

Bu ziyaretin ilk bölümü olan İstanbul'da tüm tarihi ve kültrürel bölgelerimizin yanı sıra,önemli 5  ve 4 yıldızlı otellerimizi tanıttık. Önemli alışveriş merkezlerimizden İstinye Park ve gece kulüplerimizden Kervansaray ve Reina'da tanıtıldı.

Fam grubumuza Boğaz'da tekne ile gala gecesi düzenleyerek dünyada eşi ve benzeri bir mekan olmadığını Boğazı'mızın dünyanın en güzel boğazı olduğunu konumu ve iki kıtayı göğüsleyen çoğrafi yapısı ile gizemini hissettirdik.

Ziyaretimizin ikinci ayağında İzmir'in önemli MICE destinasyonlardan birisi olduğunu göstermek ve hissettirmek için grubumuzu Hilton İzmir ve Swissotel Grand Efes İzmir otelinde 3 gece ağırlayarak İstanbul'dan sonra İzmir'in önemini ve konumunu dile getirdik,

İzmir'i tanıtırken yakın çevre kültürel ve tarihi yerlerimizin yanı sıra tatil bölgesi olan Kuşadası ve Çeşmeyi'de gezdirdik. Bu bölgelerde bulunan otellerimizde MICE yapılabileceğini gösterdik.

Kuşadası ziyaretlerinde önemli otellerimizin yanı sıra Avrupanın en büyük Su parkı olan Adaland Aqua ve Su Parkı ziyaret edildi,

Çeşme ziyaretimizde ise Alaçatı bölgesi ve bölgenin butik otellerini tanıttık.  Gelişen sörf sporlarını anlatık. Ayrıca 2000 kişilik kongre merkezi olan Sheraton Çeşme otelini ziyaret ederek büyük kongre ve toplantıların yapılabileceğini anlattık.

İzmir'in son yıllarda gelişen gece hayatı ve aktivitelerini hissetirmek için grubumuzu İzmir Rain Club da son gecelerinde uğurlama gala gecesi düzenleyerek gelecek grupların eğlence yönünden bir sıkıntıları olmayacağı ve gece hayatınında geliştiğini gösterdik.

Son olarak grubumuz dünya harikası olan Pamukkale bölgemisi ziyaret ederek ülkemizden ayrıldılar,

Bu Tanıtım grubumuzun ağırlanmasında bizlere destek olan konsey üyesi otellerimize,The Ritz Carlton,The Marmara Hotels,Hilton and Conrad Hotels, Hilton İzmir ve Swissotell Grand Efes otellerine konsey üyesi ,Club Medisa, Geo Turizm, Meptur, Orion ve Plaza Turizm seyahat acentaları ile konsey üyemiz Dubb Indian Restuarant'a sonsuz teşekkür ediyorum,

Ülkemizin tanıtımında katkıda bulanan, müze girişlerimizi ücretsiz sağlayan T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı'na, uçuş sposnsorumuz milli grururmuz Türk Hava Yolları'na, Kuşadası Charisma Oteline, Çeşme Sheraton Oteline, Pamukkale Pam Oteline, Alkaya Turizm taşımacılığına, Ernil Turizm taşımacılığına, Kervansayara Gece Kulubüne, Reina Gece Kulübüne, ülke sunumlarından dolayı rehber Gülgün Asutay'a, İzmir bölge rehberliğimizi üstlenmesi nedeni ile rehber Fatih Çekin"e katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum,

Tüm kurum ve kuruluşlarla büyük bir uyum ve işbirliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz İstanbul ve İzmir destinasyonlarının hızla Hindistan pazarında tanınması ve gittikçe tüm dünyanın iştahını kabartan pastadan bu bölgelerimizinde nasibini almasını sağlamak için gerçekleştirdiğimiz tanıtımımız sektörümüz ve ülkemize hayırlı olsun.

Saygı ve sevgilerimle

Emin Cakmak
TITC Türk-Hindistan Turizm Konseyi Kurucu Üyesi

General Manager
Hello Tourism Travel Agency Inc.(TURSAB A-2373)
Aydede cad.Koray Ap. No:16-5 Taksim
Istanbul Turkey

Tel:+90 212 2351224-2351233
Fax:+90 212 2553889
e-mail:emin@hellotourism.com.tr
web:www.hellotourism.com.tr

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.