• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Mövenpick Hotel İstanbul 15 yaşında

Mövenpick Hotel İstanbul 15 yaşında
Mövenpick Hotel İstanbul 15’ci yaşını iş ortakları, iş dünyası, turizmciler ve seçkin davetlilerin katıldığı coşkulu bir parti ile kutladı

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Mövenpick Hotel İstanbul 15’ci yaşını iş ortakları, iş dünyası, turizmciler ve seçkin davetlilerin katıldığı coşkulu bir parti ile kutladı. Açelya ve orkestrasının sahne aldığı gecede konuklar, caz, soul ve latin müziğinden parçalar eşliğinde unutulmaz bir müzik şöleni yaşadılar. Açelya ve orkestrasının sahne aldığı gecede konuklar, caz, soul ve latin müziğinden parçalar eşliğinde unutulmaz bir müzik şöleni yaşadılar.

movenpick-15-.jpg
Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek, Mövenpik Hotel Golden Horn Genel Müdürü Ahmet Arslan, Mövenpick Hotel Ankara Genel Müdürü Erhan Çetin, Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Atakan Duran geceye birlikte katıldı.

movenpick-15-011.jpgTürk turizminin iki başarılı genel müdür kardeşleri Mövenpick İstanbul'un 15'ci yaşında buluştu. The Marmara Hotels Genel Müdürü Ata Eremsoy ve Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek

gece-boyunca-sahne-alan-orkestra-sevilen-sarkilari-seslendirirken,-gece-tango-gosterisiyle-basladi.-.jpgGece boyunca sahne alan orkestra sevilen şarkıları seslendirirken, gece tango gösterisiyle başladı.

movenpick-15--005.jpgEv Ev sahipliğini Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek’in yaptığı BarAdoX’ta düzenlenen davette İtalyan Mutfak Şefi Giovanni Terracciano ve ekibinin sunduğu Akdeniz ve İsviçre mutfağının lezzetleri sunuldu.

movenpick-15-010.jpg
movenpick-15--003.jpg


movenpick-15--001.jpg

Daha sonra düzenlenen çekilişte konuklar İstanbul, Haliç, Ankara, Lozan, Berlin Berlin Mövenpick otellerinde konaklama kazandılar.

movenpick-15-yasinda.jpg15.YIL PASTASI KESİLDİ
Daha sonra Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek ve çalışanların katılımıyla “Happy Birthday” müziği eşliğinde 15’ci yıl pastası kesildi.

giray-cinar,-deniz-topsever,-buket-oguz,-bozkurt-atabek,-cidem-karakaya,-zeynep-adiguzel,-ozlem-sahiner.jpgGiray Cinar, Deniz Topsever, Buket Oguz, Bozkurt Atabek, Cidem Karakaya, Zeynep Adiguzel, Ozlem Sahiner

movenpick-15-009.jpg

movenpick-15-008.jpgİSVİÇRE VE TÜRK MOZAYİĞİ HİZMET ANLAYIŞI
Mövenpick Hotel İstanbul’un Genel Müdürü Bozkurt Atabek, 15 yıl önce kapıların açan otelin geçen süre içinde 2.5 milyon konuğa ev sahipliği yaptığını belirterek “İsviçre stilini Türk misafirperverliği ile birleştiren özel hizmet anlayışı ile bir çok ödüller kazandık. World Travel Award’ın 2017 yılında ‘Avrupa’nın En İyi İş Oteli’ ödülü başta olmak üzere birçok başarıya imza attık. Bütün bunları 15 yıl boyunca bizlerle olan konuklarımızla başardık” dedi.

movenpick-15-005.jpg

movenpick-15-006.jpg

movenpick-15-004.jpgMövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek başarılı iş ortaklarına ödüler verdi. Online acentelerden Booking.com. Expedia ve GTA, seyahat acentelerinden Seturbiz.com, Tatil Sepeti ve Vista Turizm, MICE ve ziyafet kategorisinde BNI, Deloitte, Türkiye Vakıflar Bankası, kurumsal şirketlerde Biritish American Tobacco. Nestle, PepsiCo 2017 yılındaki desteklerinden dolayı ödüllendirildi. Ayrıca Makyol ve Supertur’a onur ödülleri verildi.

movenpick-15--004.jpg
The Marmara Hotels Genel Müdürü Ata Eremsoy, Dilek Holding Turizm Koordinatörü Serdar Alp Turan, Mercan Turizm Başkan Cüneyt Mengü, Skal İstanbul Başkanı, Emirates Havayolları Türkiye ve MENA Bölges Müdürü Bahar Birinci, Mövenpick İstanbul Hotel Genel Müdürü Bozkurt Atabek, Makyol Turizm Genel Koordinatörü  Sedat Boyacıoğlu

movenpick-15-007.jpg

Bu haber toplam 7675 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.