• BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Moda’da lavanta kokulu “Brunelle Restaurant”

Moda’da lavanta kokulu “Brunelle Restaurant”
Lezzet tutkunlarının yeni buluşma noktası olan Brunelle Restaurant, gelen müdavimlerinin vazgeçemediği tatları müşterisi ile buluşturuyor.

İSTANBUL: İsmini Latince kökenli lavanta familyasından gelen Prunella bitkisinden alan, yemyeşil tarihi bahçesinde, sunduğu hizmet kalitesiyle adını duyuran Club Quartier içinde bulunan Brunelle Restaurant, Anadolu yakasında Moda’da huzur arayan müşterilerine hizmet veriyor..

brunelle-restaurant-002.jpg

brunelle-restaurant.jpg

MEVSIMLERE ÖZEL LEZZETLER
Lezzet tutkunlarının yeni buluşma noktası Brunelle Restaurant, müdavimlerinin vazgeçemediği tatları müşterisi ile buluşturuyor. Mevsimlere özel, tazeliğin ve lezzetin ön planda tutulduğu, her damak tadına uygun farklı seçeneklerden hazırlanan menüdeki tüm detaylar, mekanın işletmecisi Efe ve Şükrü Ilısalı’ın özenle seçtikleri lezzetlerden oluşuyor. Brunelle Baklava Hamuruna Sarılı Levrek, Cordon Bleu, Rokforlu Armut salatası ve tatlılardan Sufle Brunelle Restaurant’ın oldukça özenle hazırlanan Akdeniz ve Dünya esintili menüsündeki lezzetlerinden birkaçını oluşturuyor. Brunelle Restaurant’ın menüsünde yer alan ve mutfağından çıkan tüm ürünler yüksek kalite, eşsiz sunum ve mükemmel servis anlayışıyla hazırlanıyor.

brunelle-restaurant-003.jpg

LEZZET İLE MÜZİK BULUŞUYOR
Brunelle Restaurant, konukların istekleri üzerine Anadolu yakasının anlayışına hitap ederek haftanın belirli günlerinde müzik yapmaya başladı. Yazar, gazeteci ve müzisyen kimliği ile kendinden söz ettiren "Kürşat Başar”, kendi orkestrası ve solist Nükhet Yalçın ile birlikte Brunelle Restaurant’ da sahne alıyor. Kürşat Başar Orkestrası & Nükhet Yalçın caz ve latin müziğin klasiklerinden Türk Hafif Müziği'nin unutulmaz eserlerine ve Türk Halk Müziği'nin farklı yorumlarına kadar çok geniş bir yelpaze ile müzikseverlere geçmişten bu güne uzanan unutulmaz saatler yaşatıyor.

brunelle-restaurant-004.jpgKIŞIN ŞÖMİNE KEYFİ
Bahar ve yaz aylarında tarihi ağaçlarla kaplı yemyeşil bahçesinde,kışın mekanın içindeki sıcacık şöminesinin başında keyifli sohbetler edebileceğiniz, kutlama, toplantı ve çeşitli organizasyonlar için planlanmış özel odalarında üstün servis alabileceğiniz Brunelle Restaurant, her yaş ve gruba ait geniş bir kitleye hitap ediyor.

 

brunelle-restaurant-005.jpgYAZIN HAVUZ VE TENİS
Ayrıca Brunelle Restaurant’ın içinde bulunduğu Club Quartier adıyla var olan kulübün içinde kullanabileceğiniz uluslararası standartlara sahip tenis kortlarından, şehirden kaçmadan yaz tatili havasına girebileceğiniz açık yüzme havuzuna, farklı lezzet ve yeme-içme alternatiflerinin yer aldığı birbirinden farklı yemek kültürlerini tadabileceğiniz Yedimasa ve Pavio restoranları da yer alıyor.

brunelle-restaurant-007.jpgModern ve rahat dekorasyonu ile birlikte hizmet veren Brunelle Restaurant, her gün 10.00– 24.00 saatleri arasında lezzet tutkunu müdavimlerini ağırlıyor.
Brunelle ModaRestaurant için www.brunellerestaurant.com web adresinden,rezervasyon için 0216 338 25 61 veya 0537 397 30 50 no’lu telefonlardan iletişim sağlanıyor. İlave olarak @brunellemoda Instagram hesaplarından sosyal medyada takip edebilir ve tüm organizasyon ve yeniliklerden haberdar olunabilir. Adres; Caferağa Mah, Hülya Sokak, No: 5 34710 Kadıköy, İstanbul

Bu haber toplam 4361 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.