• BIST 8718.11
  • Altın 2243.746
  • Dolar 32.3319
  • Euro 35.1426
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

Miss Finland güzelleri Alanya'da kamp yapacak

Miss Finland güzelleri Alanya'da kamp yapacak
Finlandiya'nın resmi güzellik yarışması Miss Finland’da finale kalan son 10 yarışmacı final öncesi kampı için Alanya’ya geliyor. 

ALANYA- Finlandiya'nın resmi güzellik yarışması Miss Finland’da finale kalan son 10 yarışmacı final öncesi kampı için Alanya’ya geliyor.  Dördüncüsü düzenlenecek Miss Finland Alanya Kampı’nda güzeller 10-16 Eylül arasında Alanya’da olacaklar. Grupta ayrıca Miss Finland organizatör ve yapım ekibi, Finlandiya medyasından temsilciler ve profesyonel fotoğrafçılar yer alacak.
finlandiya-guzelleri.jpgOrganizasyonun Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ev sahipliğinde yapılacağını söyleyen ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin "Alanya Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Türk Hava Yolları’nın (THY) katkılarıyla yapılacak ağırlama Alanya’nın en önemli pazarlarından olan Finlandiya’daki tanıtımına büyük katkı sağlayacak. 
Hafta boyu Alanya’nın farklı noktalarında yapılacak çekimler ve görüntüler Finlandiya medyasının önemli günlük gazeteleri ve haftalık dergilerinde, internet sitelerinde ve çeşitli sosyal medya hesaplarında yayınlanarak Alanya ve güzellikleri tanıtılacak. Bunun yanında Finlandiya’da yapılacak ve canlı yayınlanacak final programında Alanya kampından görüntüler binlerce Fin vatandaşına ulaşacak. Alanya kampı Iltalehti ve Iltasanomat günlük gazetelerin yanında en popüler haftalık magazin dergisi Seiska tarafından da haberleştirilecek. Finalde Miss Finland seçilecek yarışmacı daha sonra Dünya Kainat Güzeli Yarışması'nda Finlandiya’yı temsil edecek.
THY'nin de destek verdiği organizasyonda Fin güzelleri geliş ve dönüşlerinde Gazipaşa Alanya Havalimanı’nı (GZP) kullanarak havalimanımızın da tanıtımına katkıda bulunacaklar. Eftalia Otelleri’nin konaklama sponsoru olmasının yanı sıra Finlandiya’dan en çok turist getiren seyahat acentelerinden Polarwest, Astral Turizm, Tantur, Egzotic Tour ve ve Detur araç sponsoru olarak destek verecekler.
Alanya’nın en önemli kurumları, birçok seyahat acentemiz ve adını sayamadığımız birçok destekçimizle gerçekleştireceğimiz bu örnek ağırlama hep birlikte hareket ettiğimiz sürece neler başarabileceğimizin güzel bir örneği olacak. 2018 kışı ve 2019 yazı için yapacağımız tanıtım çalışmaları hız kesmeden devam edecek" dedi.

Kaynak: Yeni Alanya
Bu haber toplam 6652 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.