• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Metro ile Target, Global Retail Accelerator Yarışması

Metro ile Target, Global Retail Accelerator Yarışması
HORECA sektörünü odağına alarak kendi projesini geliştiren IT girişimcileri, 24 Şubat’a kadar yarışmaya başvurabiliyor.

İSTANBUL, Metro ile Amerikalı perakende şirketi Target, türünün tek örneği Global Retail Accelerator Yarışması’nı hayata geçiriyor. Bu yarışmayla Metro, otel, restoran ve kafeler için çözümler üreten teknoloji girişimcilerini ödüllendiriyor. HORECA sektörünü odağına alarak kendi projesini geliştiren IT girişimcileri, 24 Şubat’a kadar yarışmaya başvurabiliyor.

metro-ile-target-global-retail-accelerator-003.jpgTüm dünyadan başvuruya açık olan ve hayata geçmiş ya da geçmeyi bekleyen projelerin katılabileceği yarışmanın sonunda seçilecek 10 projenin sahibi, üç ay süreyle gerçekleştirilecek eğitimlere katılacak ve her projeye 120 bin dolara kadar yatırım desteği sağlanacak.

Metro, HORECA sektörünün geleceğine yön veren projelerin sahibi olan IT girişimcilerini desteklemek amacıyla bu sene Amerikalı perakende şirketi Targetile iş birliğine giderekGlobal Retail Accelerator Yarışması’nı düzenliyor. Metro’nun dünya genelinde çalıştığı iki milyondan fazla restoran, otel ve işletme mutfaklarına köprü olan Metro Target Accelerator’a katılmak isteyen girişimciler, 24 Şubat 2019 Pazargününe kadar başvuruda bulunabiliyor.

metro-ile-target-global-retail-accelerator.jpegYarışma kapsamında lojistikten gıda teknolojisine, finansal teknoloji çözümlerinden mobil çözümlere kadar her türlü teknoloji ile otel, restoran, kafe ve işletme mutfaklarına katma değer sağlayacak çözümler değerlendirilecek. Yarışmaya başvurmak isteyen girişimciler, projelerini İngilizce olmak kaydıyla https://metro-target-accelerator.com/web sitesi üzerinden gönderebilecek.

Ödeme, sipariş, pazarlama, yönetim ve teknoloji çözümleri geliştiren girişimcilerin yanı sıra data yönetimiyle fark yaratan proje sahiplerinin de katılabileceği yarışmada, projenin hayata geçirilmiş olması koşulu aranmıyor.

metro-ile-target-global-retail-accelerator-001.jpg120 bin dolarlık yatırım desteği

24 Şubat Pazar günü tamamlanacak başvuruların ardından tüm dünyadan 10 proje seçilecek. Metro Target Accelerator’da kazanan 10 girişimci, Berlin ve Minneapolis’te 14 hafta sürecek bir eğitim programında fikirlerini Metro, Target ve Techstars’ın eşsiz kaynaklarıyla geliştirme ve 120 bin dolara kadar yatırım desteği alma imkânı bulacak.

metro-ile-target-global-retail-accelerator-002.jpgMetro Türkiye Hakkında

Metro Türkiye, dünyanın en önemli uluslararası perakende şirketlerinden Metro’nun satış şirketlerinden biridir. Metro Türkiye, profesyonellerin kendileri ve işyerleri için ihtiyaç duydukları 40 bin çeşit ürünü, fiyat-kalite-performans ilişkisini gözeterek sunmaktadır. Metro, 35 ülkede 760’dan fazla mağazayla hizmet vermektedir. Dünya çapında 150 binden fazla çalışanı olan şirket, tüm dünyada 24 milyon profesyonel müşteriye hizmet vermektedir. Metro’nun lokomotif şirketi olarak kabul edilen Metro Türkiye, ülkemizde 1990’dan bu yana faaliyet göstermektedir. Uygun fiyatlı, taze ve kaliteli on binlerce ürün, 20 şehirde 36 Metro Türkiye mağazasında satışa sunulmaktadır. Tüm Metro mağazalarında “Tarladan Çatala” gıda güvenliği yönetim sisteminin kurulmasını esas alan bir standart olan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartları yüzde 100 uygulanmaktadır.

Bu haber toplam 5846 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.