• BIST 9530.47
  • Altın 2476.698
  • Dolar 32.4951
  • Euro 34.7852
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Mandarin Bodrum’un Genel Müdürü’ne ödül

Mandarin Bodrum’un Genel Müdürü’ne ödül
Mandarin Oriental, Bodrum’un Genel Müdürü Guenter Gebhard En İyi Alman Otelci Ödülüne layık görüldü

BODRUM- 2016 yılından bu yana Mandarin Oriental, Bodrum’un Genel Müdürü olarak görev alan Guenther Gebhard, Almanya’nın önde gelen otel rehberi Schlummeratlas tarafından belirlenen En İyi Otel Yöneticisi Ödülleri’nde, yurtdışında çalışanen iyi 10 Alman otelci arasında yer aldı.

guenter-gebhard,.jpgMandarin Oriental, Bodrum’un Genel Müdürü Guenter Gebhard, Schlummeratlas tarafından belirlenen yurtdışında çalışan en iyi 10 Alman Otelci arasında yer aldı. 15 yılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanındaki belli başlı otellerin üst yönetimlerinde yer alan ve son iki yıldır Mandarin Oriental, Bodrum’da başarılı çalışmalara imza atan Gebhard, gösterdiği üstün performans ile bu ödüle layık görüldü.

Bodrum Göltürkbükü, Cennet Koyu’nda konumlanan Mandarin Oriental, Bodrum, bu ödül ile yönetimsel alandaki tecrübe ve kalitesini tescillemiş oldu. Busche yayınevi tarafından hazırlanan ve her yılen başarılı yöneticileri belirleyen Schlummeratlas, Almanya, Avusturya ve Kuzey İtalya bölgesindeki otelleri değerlendiren geniş kapsamlı bir rehber olma özelliğini taşıyor. Her yıl yenilenen rehber aynı zamanda en iyi oteller, en iyi restoranlar, en iyi spalar gibi özel seçkilere de imza atıyor.

2017 yılında Mandarin Oriental, Bodrum, Condé Nast Seyahat Okuyucuları’nın oyladığı Seyahat Ödülleri'nde Avrupa'nın En İyi Otellerinden biri olarak seçilirken, 2017-2018 The International Hotel Awards tarafından ise Uluslararası Beş Yıldızlı Standart sıralamasına seçildi. Son olarak ise, Haute Grandeur Ödülleri’nde “Global Seviyede En İyi Aile Tatili” ve “Orta Doğu’nun En İyi Destinasyon Wedding Oteli” ödüllerine layık görüldü. Mandarin Oriental, Bodrum’un Bodrum Balıkçısı, İncili Gastronomi Rehberi’nde Türkiye’de ilk 30 restoran arasında yer aldı ve kazandığı 3 inci ile kaliteli hizmetini yeniden tescil etti.

Bodrum Göltürkbükü’nde denizin hemen yanı başında yer alan veya manzaralı teraslara sahip 8 adet stil sahibi restoran ve bara ev sahipliği yapıyor. Yaratıcı mutfaklarda hazırlanan lezzetler, hem misafirlerin hem de Bodrum’da ayrıcalıklı bir yemek deneyimi arayanların vazgeçilmez tercihi oluyor. Mandarin Oriental, Bodrum’da 129 konuk odası, daire, suit ve villa bulunuyor. Ege Denizi'nin mavisiyle birleşerek büyüleyen infinitypool (sonsuzluk havuzları) konuklarına huzur dolu anlar yaşatıyor. Deniz manzaralı, özel teraslı odalar ve Akdeniz süitleriyle Bodrum Yarımadası’nın nefes kesen manzarasıyla öne çıkan Mandarin Oriental, Bodrum, Presidential Villa ile de misafirlerine lüks tatil deneyimi yaşatıyor.

Bu haber toplam 3551 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.