• BIST 8719.9
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0969
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • Antalya 16 °C

Lion Turizm ile Boğaz’da yatta eğlencenin tadına varın

Lion Turizm ile Boğaz’da yatta eğlencenin tadına varın
Kadıköy’de 38 yıldır aynı adreste aynı telefonda olmakla gurur duyan Lion Turizm’in sahibi Yiğit Arsu, “1001 Gece” yatıyla Boğaziçi turlarına başladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkiye’nin en eski acentelerinden Kadıköy’de 38 yıldır aynı adreste aynı telefonda olmakla gurur duyan Lion Turizm’in sahibi Yiğit Arsu, “1001 Gece” yatıyla Boğaziçi turlarına başladı.

yigit-arsu,-sevda-kula.jpg1001 Gece Temsilcisi Sevda Kula ile birlikte konuklarını yatta ağırlayan Yiğet Arsu “Lion Turizm ile Boğaz’da yatta eğlencenin tadına varın” diyor.

lion-turizm’in-sahibi-yigit-arsu,.jpgBOĞAZ’IN TADINA DOYUM OLMAZ
“Artık düğünleri, doğum günlerini ve diğer etkinlikler için misafirlerimizi İstanbul’un büyülü ve efsaneleriyle ünlü Boğaziçi’nde 1001 Gece yatında yapacağız” diyen Yiğit Arsu, “İstanbul’un yaz aylarına doyum olmaz. Düğünü, derneği salonlara kapanarak değil, dünyanın mücevheri Boğaziçi’nde yapın. Boğaziçi’nde eğlencenin tadına varın” diyor.

yigit-arsu,-sevda-kula-003.jpg
Boğaz'ı fotoğraflamaya doyum olmuyor

yigit-arsu,-sevda-kula-004.jpg
Boğaz'da fora edilen yelkenlilerin renkli görüntüleri izlendi.

Lion Turizm’in sahibi Yiğit Arsu, 1001 Gece’nin 4 adet yatında Duru Life ile düzenlediği gezide profesyonel turist rehberi Adnan Özerler’in anlatımıyla iş ortaklarını, misafirlerini ve gazetecilerini Boğaz gezisinde buluşturdu.

yigit-arsu,-sevda-kula-005.jpg
yigit-arsu,-sevda-kula-006.jpg
Lion Turizm'in dernek ve gezi organizasyonlarının koordinatörü Defne Yavuz tekneye kristal bardağını alıp geldi. "Kristal bardak olmazsa çay içemem' deyince, Yiğit Arsu "bundan böyleçaylar kristal bardakta olacak" dedi.

yigit-arsu,-sevda-kula-001.jpg

UNUTULMAYACAK BOĞAZ TURLARI

1001 Gece Yöneticisi Sevda Kula ile işbirliği içinde İstanbul Boğaz’ın teknede kutlama etkinliklerini özellikle seyahat acentelerinin hizmetine açtıklarını söyleyen Yiğit Arsu “Dünyanın incisi Boğaz’da tekne ile gezmek ve en önemli günleri kutlamak herkese nasip olmaz. Biz misafirlerimize unutulmayacak Boğaz turları vadediyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 6618 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.