• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 21 °C

Letonyalı işadamları işbirliği için Manavgat'a geliyor

Letonyalı işadamları işbirliği için Manavgat'a geliyor
MATSO, ticaret hacmini büyütmek için, Manavgat ve Letonyalı iş adamlarını Lake & River Hotel’de Manavgat - Letonya İş Forumunda buluşturuyor.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA - Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) üyelerinin dış pazarlara açılmasını sağlamak ve ihracat potansiyelini arttırmak için, Manavgat ve Letonya işadamları arasında işbirliği kuruluyor. MATSO, ticaret hacmini büyütmek için, Manavgat ve Letonyalı iş adamlarını Lake & River Hotel’de Manavgat - Letonya İş Forumunda buluşturuyor.
letonyali-isadamlari.jpg

ÖNEMLİ KATILIM OLACAK

Toplantı sonunda ikili iş görüşmeleri gerçekleşecek. Ayrıca program kapsamında Leton heyeti teknik inceleme gezilerinde bulunacak. Manavgat - Letonya İş Forumu ve ikili iş görüşmelerine Letonya Türkiye Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts, Letonya Fahri Konsolosu Nurkan Şaşmaz, Letonya Ticaret ve Sanayi Odaları (LCCI), Letonya Otelciler ve Restorancılar Birliği, Letonyalı Seyahat Acenteleri Birliği ve Letonyalı İşadamları yer alacak.

MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Manavgat ile Letonya arasında ticaret hacmimizi geliştirmek, MATSO üyelerinin dış pazarlara açılmasını sağlamak ve uluslararası işbirliği olanakları sunmak amacıyla toplantıyı düzenlediklerini söyledi.


LETONYA ZİYARETİ SONRASI
Manavgat Letonya İş Forumu ve ikili iş görüşmelerini gerçekleştireceklerini söyledi. 20-23 Şubat 2019 tarihleri arasında Letonya'yı ziyaret eden MATSO ekibi Manavgat – Letonya İş forumuna katıldı, ikili iş görüşmeleri, iş gezisi ve resmi ziyaretlerde bulundu. MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan “Türkiye-Letonya arasındaki tarihi dostluğun pekiştirilmesi adına Letonya ve Manavgat ilişkilerinde başlayan bu güzel sürecin devamı için bizde Letonyalı dostlarımızı şehrimizde ağırlayacağız. İki ülke arasındaki dostluk, Letonya-Manavgat ilişkilerini de kapsayarak güçlü bir şekilde devam edecektir” dedi.

letonyali-isadamlari-001.jpg

İŞ DÜNYASI DAVET EDİLDİ

Kentin ihracat oranını artırmak amacıyla birçok çalışmaya imza attıklarını belirten MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, MATSO üyelerinin dış pazarlara açılmasını sağlamak ve ihracat potansiyelini arttırmak amacıyla, Lake & River Hotel (Titreyengöl)’de gerçekleştirecekleri Manavgat - Letonya İş Forumu ve ikili iş görüşmelerine MATSO üyeleri ve Manavgat iş dünyasını çağırdıklarını bildirdi.

Bu haber toplam 2329 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.