• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 18 °C

KURAP: Havayolları ile ortak çalışmalar yapmak istiyoruz

KURAP: Havayolları ile ortak çalışmalar yapmak istiyoruz
KURAP Başkanı Moris Kasar: Her hava yolu ile ortak çalışmalar yapmak isteriz. Yeter ki samimi olalım ve sıkıntılara çözüm bulmak için adım atalım.

İZMİR- Türkiye’de dev firmalara hizmet veren önemli seyahat acenteleri bir araya getiren Kurumsal Seyahat Acenteleri Platformu-KURAP yönetimi ARKAS Turizm ve İTALTUR ev sahipliğinde İzmir’de toplandı. Arkas Holding’in La Mahzen Restaurant’ında buluştu.

kurap-izmir-.jpgKURAP Başkanı Moris Kohen Kasar “Biz her hava yolu ile ortak çalışmalar yapmak isteriz. Bugün gündemimiz İzmir olduğu için doğal olarak İzmir’i daha fazla konuşacağız ve bu güzel şehrimize direk uçan veya frekansını artıracak her hava yoluna tam destek veririz” dedi.

kurap-izmir--001.jpgYETER Kİ SAMİMİ OLALIM
KURAP Başkanı Moris Kohen Kasar, Pegasus hava yollarının bagajsız yolcu bilet satış uygulamasını sadece kendi web sitesinden yaptığını ve bu uygulamanın acentelere de açılması gerektiğini söyledi.
Kasar şöyle devam etti: Pegasus Havayolları Dış Hat opsiyon sürelerinin makul seviyede uzatılması gerektiğini ve acenteler tarafından yapılan satışların yalnızca web tabanlı değil, GDS’ler kanalından da yapılabilmesi gerekiyor. KURAP ile Pegasus hava yolu arasında ortak bir çalışma platformu yaratılabilir. Yeter ki samimi olalım ve sıkıntılara çözüm bulmak için adım atalım.”

kurap-izmir--002.jpgHAVAYOLLARININ TEMSİLCİLERİ KATILDI
Toplantıda Kurumsal müşterilere hizmet veren acentelerin genel sorunları görüşüldü. Toplantıya önce İzmir’e yeni uçmaya başlayan Air Arabia Hava Yollarını temsilen Satış Müdürü Meltem Özkeskin katıldı. Kendisine, Air Arabia hava yollarının yeni uçuşa başlaması anısına bir plaket verildi.

Daha sonra Sun Ekspres Hava Yolarını temsilen Satış Müdürü Ece Şenev ile toplantıya devam edildi ve Sun Ekspres hava yollarına İzmir’e ve ülke turizmine verdikleri destek için özel bir teşekkür plaketi verildi.

Toplantıya son olarak Pegasus Hava Yollarını temsilen Satış Müdürü Burcu Ardalı ekibi ile birlikte katıldı. Kurumsal seyahat acenteleri, Pegasus Hava yollarından beklentilerini ilettiler.

 

Bu haber toplam 5967 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.