• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Köpeğinizle birlikte tatile çıkın 3.000 Sterlin kazanın

Köpeğinizle birlikte tatile çıkın 3.000 Sterlin kazanın
Snaptrip adlı internet tatil sitesi, tesislerini gözden geçirip ‘köpek dostu’ olduğunu göstermek için sahibiyle birlikte tüm tatil masraflarını ödeyeceği Furry Fluencer cinsi iki iki köpeği arıyor.

LUCY CONNOLLY
LONDRA- Evcil hayvanınızla, köpeğinizle, kedinizle tatile gitmeyi çoğumuz isteriz. Ama genellikle bunu yapamayız. Götürdüğümüzü düşünelim. Kopek pasaortu alma zorluğu. Onu uçağa bindirme ve uzun mesafeli yolculukta yaşayacağı stres, bu konudaki düşüncemizi bir kenara itiyor. Yurtdışına çıkmasanız da köpeğinizi şehirlerarası gezi için yanınıza almayı planlıyor olsanız bile zorluk olabilir. Kiraladığınız evi veya otel odasını tahrip edip, mobilyalara işemesini düşünmek onları evde bırakmak için yeterli sebeptir.

kopeginizle-birlikte-tatile-cikin-.jpgÜSTE PARA ALARAK KÖPEKLİ TATİL
Ama ya köpeğinizi, yanınızda götürürebilir ve İngiltere'de ücretsiz tatil alabileceğinizi söylesem? Sadece bu değil, üstelik tatilde 3,000 sterlin kazanabilirsiniz.

Şaşırmayın! Snaptrip adlı internet tatil sitesi, tesislerini gözden geçirip ‘köpek dostu’ olduğunu göstermek için sahibiyle birlikte tüm tatil masraflarını ödeyeceği Furry Fluencer cinsi iki iki köpeği arıyor.

kopeginizle-birlikte-tatile-cikin--002.jpgAYRINTILARA DİKKAT EDEN KÖPEK
Web sitesi: “Cornwall, Galler ve Göller Bölgesi gibi yerlerdeki köpek dostu tesislerimizde sahipleriyle birlikte seyahat etmek için ayrıntılara dikkat eden iki köpek arıyoruz. Tesislerimizin köpekler için ne kadar uygun olduğu konusunda gözden geçirmelerini istiyoruz” denildi.

Köpekler görev alacakları tesisi araştıracak, köpek dostu olduğunu ayrıntılı bir şekilde kanıtlayacaklar. Bu işlem için evcil hayvan ile sahibi ağırlanacak. Tesiste köpeklerin rahatlığı, köpekler için kullanışlı olması, yürüme alanlarının bulunuşu, bahçe alanları, barlar ve kopek dostu alanlar bulunuyor.

kopeginizle-birlikte-tatile-cikin--003.jpg

KÖPEK DOSTU TESİSİ KÖPEKLER İNCELEYECEK

Seyahat şirketi, sitelerinde 36.000'den fazla köpek dostu kır evi olmasına rağmen, hiçbirinin köpeklerin kendi bakış açılarından gözden geçirilmediğinin farkına vardıktan sonra fikir üretti.

Seçilecek olan, iki Furry Fluencer cinsi köpek, 12 ay boyunca ücretsiz olarak sitenin 10 tesisini ziyaret edecek ve inceleme başına 300 Sterlin ödenecek. Yani köpek sahibi toplam 3.000 Sterlin kazanacak.

İNCELEME YAZILACAK, FOTOĞRAF ÇEKİLECEK
Köpeğin sahibinin yapması gereken tek şey, tesisteki her incelemeyi en az 500 kelime uzunluğunda yazıya dökecek. Ayrıca çok sayıda fotoğraflar çekecek ve belirtilen kriterlerde tesisin kopek dostu olduğu hakkında değerlendirmeyi tamamlayacak.

İnceleme şirket tarafından köpek dostu tesisler için referans olması amacıyla internet sitesinde ve bloglarda yayınlanacak. Böylece misafirlere köpekleriyle birlikte tatil yapabilecekleri tesis imkanı sunulacak.

kopeginizle-birlikte-tatile-cikin--001.jpg

KÖPEĞİNİZ FOTOJENİKSE BUYRUN

Snaptrip adlı internet tatil sitesinden istenen tek şey, köpeğin belirlenen kriterlere uyması olduğu bildirildi.
Snaptrip özellikleri şöyle açıkladı? “Köpek 6 ile 3 yaş arasında, ya da 4 ile 10 yaş arasında olmalıdır. Sağlıklı olmalı, rahat seyahat edebilmeli, fotojenik olmalı, kusursuz bir beslenme alışkanlığı olmalıdır. Bu şartlar köpeğiniz benziyorsa, beklemeyin. Buyrun hem tatil yapın hem de 3.000 Sterlin kazanın.”

Bu haber toplam 2206 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.