• BIST 8718.11
  • Altın 2247.662
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1788
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Kıvrak Yapı Market de krize dayanamadı

Kıvrak Yapı Market de krize dayanamadı
Antalya, Alanya ve Konya’da Montea Markası ile  4 mağaza açan Genç İşadamı Ali Kıvrak, 56 yıldır hizmet verdikleri sektöre veda ettiğini açıkladı.

ANTALYA - Babası Mustafa Kıvrak’ın ölümünden sonra Kıvrak A.Ş’nin başına geçen ve kısa sürede şirketi büyüterek Antalya, Alanya ve Konya’da Montea Markası ile  4 mağaza açan Genç İşadamı Ali Kıvrak, 56 yıldır hizmet verdikleri sektöre veda ettiğini açıkladı.  

kivrak-yapi-market-.jpgSosyal Medyada Kıvrak A.Ş imzalı veda mesajını okuyan iş dünyası şaşkınlış yaşadı. Kamuoyuna Duyuru başlıklı mesaj aynen şöyle:“Kıvrak Yapı Marketleri A.Ş olarak yapı sektöründe 56 yıldır güven ve titizlikle halkımıza ve ülkemize hizmet verdik. Bugün geldiğimiz noktada, toplum olarak içinde bulunduğumuz ekonomik durumu da göz önüne alarak yapı sektöründeki faaliyetlerimizi durdurma kararı almış bulunmaktayız.Bu süreçte bize emek veren takım arkadaşlarımıza, birlikte çalıştığımız tedarikçilerimize ve desteğini bizden hiç esirgemeyen tüm müşterilerimizle çözüm ortaklarımıza teşekkürü borç biliriz”4 yeni mağaza açtı

kivrak-yapi-market--001.jpg
Kivrak Yapı’nın bir kuruluşu olan Montea Ev / Yapı Market, 2015 yılında ilk demo market çalışmalarına Antalya Aspendos Mağazası’nda başladı.

2016 yılı Mart ayında ilk mağazasını Varsak’ta , Temmuz ayında Konya M1 AVM içerisinde, gecen Mart ayında Antalya Altınova’da ve son halkasını da  Alanya’nın en hızlı gelişen bölgesi Çevreyolu’nda hizmete soktu.

Markanın Alanya’da gerçekleşen 4.mağazasının açılışına Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ile iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Montea 1962 yılında kurulan ve yıllar içerisinde gerek kendi sektöründe gerekse başka sektörlerde yatırım ve gelişim sağlayan kıvrak yapı malzemelerinin yeni bir kolu olarak hizmet verdi.. Montea mağazalarında beyaz eşya, küçük ev aletleri, hırdavat, el aletleri, boya, banyo, tesisat, seramik, inşaat, elektrik, aydınlatma, bahçe, mutfak, kapı, mobilya, züccaciye, ev tekstili ürün grupları yer alıyordu.
kivrak-yapi-market--002.jpgMontea müşterileri dilerse Montea çözüm ortağı “Ölçümü alır mısın? Ekibi” ile 4 adımda Mutfak, Banyo, Mobilya isteklerine karşı çözüm bulabiliyor. Montea, insanların yaşam kalitesini arttıran “Çözüm Merkezi” mağazaları olmayı hedefliyordu.  Ali Kıvrak’ın sektöre vedası Antalya iş ve siyaset dünyasında şok etkisi yaratırken, sosyal medyada üzüntülerini dile getirdiler. Ali Kıvrak bir dönem Ak Parti Muratpaşa ilçe Başkanlığı da yapmıştı.

Bu haber toplam 12165 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.