• BIST 8985.79
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Kepez dağ bisikleti yarışına 11 ilden 110 bisişikletçi katıldı

Kepez dağ bisikleti yarışına 11 ilden 110 bisişikletçi katıldı
 Kepez Belediyesi, ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’ ile bisiklet tutkunu sporculara bir kez daha ev sahipliği yapıyor

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA - Kepez’in “120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları”, PARKFUNtastic’te başladı. Heyecan dolu yarışların startını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, verdi. Kepez Belediyesi, ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’ ile bisiklet tutkunu sporculara bir kez daha ev sahipliği yapıyor.
kepez-dag-bisikleti-.jpgKepez Varyantındaki PARKFUNtastic’te gerçekleştirilen yarışlar, hem sporculara, hem de izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Sabahın erken saatlerinde yarış alanına gelen sporcular, kayıt işlemleri ve ısınma turlarının ardından heyecanla yarışın startını beklediler.
kepez-dag-bisikleti--001.jpgKepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, nefes kesen yarışlarda, bisiklet tutkunlarının heyecanına ortak oldu. Bisiklet yarışlarına her yaştan katılım sağlayan sporculara teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Bu güzel günde yarış startını vermekten mutluluk duyuyorum. Kış aylarında bahardan kalma güzel bir günde birlikteyiz. Bugünü bisikletle ve sporla, bu güzel doğada hep beraber geçireceğiz.” dedi.

kepez-dag-bisikleti--002.jpgYARıŞLAR 8 KATEGORIDE YAPıLıYOR
“Kepez tutkusunu, bisiklet sevdasını her tarafa eriştirmeye ve ulaştırmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Kepez çok güzel zenginliklere sahip. Şehrin hemen yanında böylesi güzel bir ormanlık alana sahip olmak, her büyükşehre nasip olacak bir şey değil. Bisiklet sevdası diyorum. Sağlıklı kalmak ve sağlıklı yaşamak hayatımızı sağlıklı idame ettirmek bakımından harekete ihtiyacımız olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu da en eğlenceli bisiklet veriyor. Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum” diye konuştu.
kepez-dag-bisikleti--003.jpgBaşkan Tütüncü, konuşmasının ardından ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’nın startını verdi. Yarışlar, kadınlar 3 kategori, erkeklerde 5 kategoride olmak üzere toplamda 8 kategoride yapılıyor. 2,5 kilometrelik parkurda ve 120 dakikada en çok turu atan yarışmacı günün şampiyonu olacak. Yarışlara 11 ilden 110 sporcu katıldı.

 

Bu haber toplam 2139 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.