• BIST 9814.19
  • Altın 2422.179
  • Dolar 32.2681
  • Euro 34.6598
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Kazakistan'’la sağlık turizmi anlaşması

Kazakistan'’la sağlık turizmi anlaşması
Sağlık turizmi anlaşmasını Kazakistan Lösemi Vakfı Asyl Bala Association adına Gülzat Assahova ile THTC Başkanı Emin Çakmak imzaladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
DENİZLİ-
Ekonomi Bakanlığı himayesinde Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi–THTC organizasyonu ile Denizli’de Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlenen 2.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizm Zirvesi’nde Kazakistan ile Türkiye arasında sağlık turizmi hastalarının iyileştirilmesi için protokol imzalandı.

denizli-emin.jpg

denizli-imza1.jpg

EN PAHALı TEDAVİ İÇİN HASTALAR DENIZLI’YE GELECEK

Kazakistan Lösemi Vakfı Asyl Bala Association Direktörü Gülzat Assahova ile Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi THTC Başkanı Emin Çakmak imzaladı. İmza töreninde Emin Çakmak “Dünyanın en pahalı tedavilerİ için bundan böyle Kazakistanlı hastalar Türkiye ve Denizli’ye gelecek”dedi.

denizli-emin3.jpg

denizli-emel.jpg

EMEL EMİRLİOĞLU:TERMAL SAĞLIĞI TURİZMDE ÖNEMLİDİR

Toplantıya Ekonimi Bakanı Nihat Zeybekçi adına katılan Serbest Bölgeler Daire Başkanı Emel Emirliğoğlu Türkiye’nin sadece mal değil hizmet inracatında da öemli yere sahip olduğunu belirterek “Yüksek kalite bilincinini artması marka bölgelerin oluşmasını artırıyor. Denizli’de böyle bölgelerden biridir. Sağlık turizmi Türkiye’nin turizm gelirinde stratejik bir unsurdur. Antikçağdan bu yana önemli termal merkezine sahip olan ve UNESCO’nun listesinde yer alan Denizli’ye yılda 2.5 milyona yakın turist gelmesi bunu göstermektedir. Avrupa’da jeotermal merkezler sıralamasında birinci sırada olan Pamukkale ile Denizli’nin birbirine engtegre bir şekilde çalışması ile teral kent kavramının gelişmesi hızlanacaktır.”

deinzli-panel.jpg

Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTC organizasyonu ile T.C Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi himayesinde, 20-24 Eylül 2017 tarihleri arasında Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlenen 2.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizm Zirvesi’nde 52 ülkeden 260 alım heyeti Türkiye'den 250 kuruluşla buluşuyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.