• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

JetBlue Airways, ‘Aileler İçin En İyi Havayolu’ seçildi

JetBlue Airways, ‘Aileler İçin En İyi Havayolu’ seçildi
JetBlue Airways, The Points Guy tarafından yapılan yeni bir çalışmada, aileler için en iyi 1 numaralı havayolu seçildi.

BİRSEN YILDIRIM - TÜRKİYE TURİZM
NEW YORK - JetBlue Airways, The Points Guy tarafından yapılan yeni bir çalışmada, aileler için en iyi 1 numaralı havayolu seçildi. Southwest Airlines 2 numaralı sırada yer alırken, aileler için en kötü havayolu, Allegiant Airlines denildi.
the-points-guy-seyahat-direktoru-summer-hull,-001.jpgThe Points Guy Seyahat Direktörü Summer Hull, “Birçok aile, özellikle genç aileler, uçmak konusunda çok fazla endişe duyuyor hatta korkuyor. Tüm evi yanınıza almadan gökyüzünün üzerinde uçan küçük bir tüpte çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak zor olabilir, ancak ebeveynlerin uçuş için hazırlanmaları gerekirken, bazı havayolları aslında tüm deneyimi kolaylaştırır. Uçuş boyunca çocukları eğlendirilmek için bir çok imkanı araya sunar ” dedi.

jetblue-airways,-001.jpgHavayollarında, çocuklarla seyahat eden aileler için en önemli faktörler değerlendirildi. Bunlar arasında ücretsiz koltuk, zamanında varış, erken biniş işlemleri, koltuk konforu ve büyüklüğü, mevcut eğlence, çocuk yemekleri ve atıştırmalıklar, rota ağı, kilometer, refakatsiz küçükler için program, hediye kullanılabilirliği, ek ücretler ve hizmetlere bakarak değerlendirme yapıldı.

jetblue-airways,-002.jpgAILELER IÇIN EN IYI HAVAYOLLARı SıRALAMASı ŞÖYLE:

JetBlue Airways

Southwest Airlines

Hawaiian Airlines

Alaska Airlines

Delta Air Lines

United Airlines

American Airlines

Frontier Airlines

Spirit Airlines

Allegiant Air

jetblue-airways,-003.jpgJETBLUE AIRWAYS’IN DURUMU

JetBlue Airways, geniş konforlu koltuklar, dahili ücretsiz eğlence, sınırsız ücretsiz atıştırmalıklar, ücretsiz Wi-Fi, ailelere ücretsiz olarak kilometreler boyunca internet yapma imkanı ve kullanımı kolay bir sık ​​uçuş programı sunürük aile paketine öncülük ediyor.

southwest-havayollari-.jpgSOUTHWEST HAVAYOLLARı’NıN DURUMU
Southwest Havayolları bu yıl 2. sıraya yerleşti. Çünkü gezen yıl çok önceden rezervasyon yaptırmak daha zordu. Ailelerin zamanından önce tatil için rezervasyon yapmak isteyenler için dezavantajdı. Buna rağmen, Southwest Hava Yolları aileler için ana seçenek olmaya devam ediyor. Çünkü ücretsiz çantalar, 6 yaşın altındaki çocukları olan aileler için yatılı zamanlar, kapsamlı bir rota ağı ve diğer aile dostu özellikler sunuyor.

allegiant-air.jpgDİĞER HAVAYOLLARI
Hawaiian Airlines ve Alaska Airlines bu yıl Delta Air Lines'ı geride bıraktı. Allegiant Air'in benzersiz bir rota ağı olmasına rağmen, çocuk dostu atıştırmalıklar ve yemekler, ücretsiz koltuk atamaları, zamanında gelenler ve eğlence gibi eksiklerle sıralamada aşağıda kaldı.

the-points-guy-seyahat-direktoru-summer-hull,.jpgThe Points Guy Seyahat Direktörü Summer Hull, Hull: “Bu rapor yalnızca bir sonraki tatilinde hangi havayolunu seçeceklerini belirleyen aileler ile aynı zamanda uçuş yapan kişiler için deneyimini nasıl geliştirebileceklerini belirliyor.
Bunu havayollarının aileler ve çocuk yolcular için bir rehber olarak görmesini çok isteriz. Bu yüzden sadece güçlü yönleri ve bazı iyileştirme alanlarını değil, aynı zamanda bazılarının çok az maliyetini taşıyan değişikliklerini içeren bir dilek listesi de listeledik. ”

the-points-guy-seyahat-direktoru-summer-hull,-002.jpgMETODOLOJI

Araştırmada dieğerlendirme şöyle yapıldı, Havayollarının resmi veritabanlarından, havayollarının kendi araştırmacılar tarafından en son TPG puan değerlerinin üzerinden, yıl boyunca her havayolunda ödül bilet kontrollerinden elde edildi. Diğer faktörlerin iki katı sayılan koltuk düzeni ve daha az sayılan refakatsiz kurallar hariç çoğu faktör benzer şekilde ağırlıklandırıldı.

jetblue-airways,-004.jpgSıRALAMA KATEGORILERI:

ÜCRETSIZ KOLTUK SEÇİMİ: Ücretsiz avans koltuk atamaları hazır mı? ZAMANıNDA GELENLER: 15 dakikadan uzun olmayan gecikme ve varışların yüzdesi.

ERKEN YATıLı PROSEDÜRLER: Küçük çocuklu ailelerin aileleri ne kadar erken kalabilir? Koltuk konforu ve ebatları: Ana hattaki temel ekonomi koltukları ne kadardır?

jetblue-airways,.jpegMEVCUT EĞLENCE: Havayolu şirketi ücretsiz ya da satın alınabilir koltuk arkalığı eğlence sistemi, Wi-Fi veya streaming sunuyor mu?

ÇOCUK YEMEKLERI VE ATıŞTıRMALıKLAR: Çocukların genelde zevk aldığı ücretsiz atıştırmalıklar veya satılık çocuk dostu atıştırmalıklar var mı?

ROTA AĞı: ABD'de sunulan şehirler ve rotalar.

KILOMETRE PROGRAMı KURALLARı: Aileler elit statüsünü duraklatabilir, havayolu millerinin kullanım süresi dolar ve puanları paylaşmak veya havuza koymak ne kadar kolaydır?

jetblue-airways,-005.jpgÖDÜL KULLANıLABILIRLIĞI: Belirlenmiş önceden rezervasyon dönemlerinde rezervasyon için ve paylaşılan bir rota kümesinde kaç mil ödediğiniz için ödüller mevcut mu?

EK ÜCRETLER: Çantalar ve anlık değişiklikler için ortalama olarak ne kadar havayolu ücreti uyguladı?

MÜŞTERI MEMNUNIYETI: Yolculara yılda bir havayolu şirketine gelen kaç şikayet var?

REFAKATSIZ KÜÇÜK ÇOCUKLAR: Havayolu refakatsiz küçüklere hizmet ediyor mu ve bu hizmetin ücretleri ne kadar?

Bu haber toplam 2765 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.