• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 26 °C

İzmir’e Four Points by Sheraton Hotel

İzmir’e Four Points by Sheraton Hotel
Er Yatırım, 20 milyon dolarlık yatırımla, Bayraklı’da yükselen Four Points by Sheraton’ın kapılarını açtı

İZMİR- Marriott Grubu’nun yatırımı olan Four Points by Sheraton İzmir, kapılarını basın mensuplarına açtı. Bayraklı’da üst düzey teknoloji ve konforu buluşturan otelin, bir iş seyahati sırasında ortaya çıkan tüm ihtiyaçların düşünülerek tasarlandığını ifade eden Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Four Points by Sheraton İzmir’de sunulan hizmet ayrıcalıklarıyla sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini, bu sene içerisinde 22 bin misafir ağırlayarak bu hedeflerini gerçekleştireceklerini söyledi. Çelikkanat, şirket olarak turizm yatırımları kapsamında; önümüzdeki 10 yıl içerisinde, toplam 300 milyon dolarlık yatırımla 20 otel projesi geliştirme kararı aldıklarını belirtti.

İstihdam vurgusu

Er Yatırım’ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Çelikkanat, “20 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdiğimiz, eylül ayında hizmete giren Four Points by Sheraton İzmir, şirketimizin turizm yatırımları arasında önemli bir yere sahip. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Yine aynı marka altında 2018’de Kağıthane ve Gebze’de, 2019’da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon dolara mal olacak olan yatırımlar ile yaklaşık bin kişilik istihdam yaratacağız. İstihdamın yanı sıra inşaattan tekstile, porselenden cam eşyaya, gıdadan temizliğe kadar ellinin üzerinde farklı sektöre iş fırsatı yaratacak” dedi.

‘Bu kentte çok şanslıyız’

Marriott Otel Gurubu Direktörü Matt Hughes ise, “İzmir’de çok şanslıyız. Hem lüks hem iş otellerimiz aynı zamanda da serbest sektörde olan diğer otellerimizle birlikte herkese seçenekler vermek ve hizmet vermekten çok mutluyuz. İki markayı birleştirerek 100 milyon dataya sahibiz. 
Bu otelcilik sektöründe en büyük rakam. Bu 100 milyon dataya baktıklarında insanlar, Four Point İzimir’i görecek ve daha çok insanın buraya gelmesini sağlayacak” diye konuştu. 
İzmir’in turizmin parlayan yıldızı olduğunu belirten İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Murat Karaçanta da, “İzmir ülke turizmi için önemli bir bölge,  52 bin yatak kapasitesine sahip” dedi.

Kaynak: Milliyet
Bu haber toplam 5364 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.