• BIST 8718.11
  • Altın 2246.233
  • Dolar 32.3342
  • Euro 35.1742
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

İstanbul sıcak lezzetlerini Hyatt’larda

İstanbul sıcak lezzetlerini Hyatt’larda
İstanbul’daki Hyatt otelleri, ’Places You Can Explore’’ promosyonu ile İstanbul’un meşhur sokak lezzetlerini keşfetmeye bekliyor.

İSTANBUL- İstanbul’daki Hyatt otelleri, 15 Aralık – 15 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak ‘’Places You Can Explore’’ promosyonu ile İstanbul’un meşhur sokak lezzetlerini keşfetmeye bekliyor.

İstanbul’da bulunan Grand Hyatt İstabul, Park Hyatt İstanbul, Hyatt Centric, Hyatt Regency Ataköy otellerinde 15 Aralık – 15 Şubat tarihleri arasında “Places You Can Explore” promosyonu ile kış sezonunda misafirlerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Hyatt Otelleri seyahat ve keşif tutkunlarını İstanbul’un yerel lezzetleri ile buluşturacağı bir menünün yanı sıra yüzde 25’e varan konaklama indirimleri de sunuyor.

hyatt-otelleri-lezzet.jpgİSTANBUL LEZZET DURAĞı: HYATT

Kişisel deneyimleri ön plana çıkarmayı hedefleyen “Places You Can Explore” kapsamında İstanbul’daki tüm Hyatt otellerinde yerel lezzetlerden oluşan Flavorsyoucanexplore adında özel bir menü oluşturuldu. İstanbul’daki Hyatt otellerinin misafirleri “Kanlıca yoğurdu”, “Sarıyer böreği”, “Sultanahmet köftesi”, “Eminönü balık-ekmek”, “Mandabatmaz Türk kahvesi” gibi meşhur birçok lezzeti tek bir yerde deneyimleme ayrıcalığını yaşayacak.

Hyatt misafirleri mevcut konaklama fiyatı üzerinden yüzde 25’e varan indirimden de yararlanabilmek için 15 Kasım – 15 Ocak tarihleri arasında Hyatt.com sitesinden rezervasyon yaptırması gerekiyor.

HYATT HOTELS CORPORATION HAKKıNDA

Merkezi Chicago’da bulunan Hyatt Hotels Corporation, misafirlerini ağırlamakta gösterdiği üstün başarı ile haklı bir gurura sahip, dünyanın önde gelen otel şirketlerinden biridir. . 45 ülkede, binden fazla Hyatt personeli, hergün otantik misafirperlik göstererek ağırladıkları misafirlerinin hayatlarında fark yaratmaktadır. Şirket, Hyatt®, Park Hyatt®, Andaz™, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt Place® ve Hyatt Summerfield Suites™markaları altında 380’den fazla otel ve tatil beldesini işletmekte, isim hakkı işletmeciliği yapmakta veya yönetmektedir. 5 kıtada yatırımlar devam etmektedir. Ayrıca, Hyatt Hotel Corporation bağlı ortaklığı, Hyatt Vacation Ownership, Inc., Hyatt Vacation Club® ve Hyatt Residence Club® markaları altında devre mülk sahipliği ve işletmeciliği yapmaktadır. 01 Eylül 2014 tarihi itibarıyla şirket portfolyosunda toplam 534 otel bulunmaktadır.

Bu haber toplam 2661 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.