• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

İstanbul Coffee Festival’i

İstanbul Coffee Festival’i
İstanbul Coffee Festival, 21 Eylül Perşembe günü Küçükçiftlik Park'ta kahve tutkunları için yeniden kapılarını açıyor

İSTANBUL - Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan İstanbul Coffee Festival, 21 Eylül Perşembe günü Küçükçiftlik Park'ta kahve tutkunları için yeniden kapılarını açıyor. Tüm dünyada 72 yıldır tıraş olma ritüelini erkekler için tutkuya dönüştüren ıslak tıraş aksesuarları markası Mühle ise; İstanbul Coffee Festival'de bir ilke imza atarak festival ziyaretçilerine kahve kokuları arasında benzersiz bir tıraş deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. İstanbul Coffee Festival, Coffee and More bölümünde festival ziyaretçileriyle buluşacak Mühle Barber Zone ıslak tıraş ritüelini festivale taşıyacak.

Tüm dünyada kişisel bakımına özen gösteren erkeklerin vazgeçilmez adresi olan Mühle, DSM Group tarafından 21 - 24 Eylül tarihleri arasında Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirilecek olan İstanbul Coffee Festival'de kahve severler ile buluşacak. Tıraş fırçalarından tıraş bıçaklarına, krom kaplı metal stantlardan tıraş aksesuarlarına ve seyahat setlerine, tıraş bakım ürünlerinden organik bakım ürünlerine kadar her zevke ve tarza uygun ürünleri ile festivalde yer alacak olan Mühle, katılımcılara erkeklerin günlük yaşamının vazgeçilmez ritüeli olan tıraşı benzersiz bir deneyimle sunacak. Üstelik festival katılımcıları ürünleri deneyimlemenin yanı sıra tüm Mühle ürünlerine %20 indirimle sahip olma şansını yakalayacak.

Mühle Hakkında;
Almanya’nın Saksonya merkezli Stützengrün kentinden dünyaya uzanan marka, Erz Dağları’ndan gelen el işçiliği ile tıraş fırçası üretme geleneğini 1945 yılından bu yana tutku ile sürdürüyor. Mühle, tıraş fırçalarından tıraş bıçaklarına, krom kaplı metal stantlardan tıraş aksesuarlarına ve seyahat setlerine, tıraş bakım ürünlerinden organik bakım ürünlerine kadar sunduğu zengin ürün yelpazesinde el işçiliği ve teknolojiyi kusursuz bir biçimde harmanlıyor. Kalite standartları ile dünya çapında örnek alınan Mühle, zamanın ötesinde duran estetik çizgisi ve standart dışı lüks materyallerle tasarladığı ergonomik ürünleri ile günlük ıslak tıraşı bir ritüele dönüştürmeye devam ediyor.


 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.