• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

IHATO’da yeni başkan Yusuf Gerçeker oldu

IHATO’da yeni başkan Yusuf Gerçeker oldu
Türkiye’nin dünyada giderek büyüyen helal turizm pazarından pay alması için çalışmalar yürüten Uluslararası Helal Turizm Derneği’nin yeni yönetimi seçildi.

ANTALYA- Türkiye’nin dünyada giderek büyüyen helal turizm pazarından pay alması için çalışmalar yürüten Uluslararası Helal Turizm Derneği – IHATO, genel kurulda yeni yönetimini oluşturdu ve yeni başkan Yusuf Gerçeker oldu. Kurucu yönetimin yerini yeni yönetime bıraktığı genel kurula katılım uyum içinde geçti.

ihato.pngIHATO’nun yeni yönetimi şu şekilde oluştu; Başkan Yusuf Gerçeker, Başkan Vekili Taner Aydın, Başkan Yardımcıları Ruhat Ülgen Cengiz, Yusuf Yücel ve Süleyman Çınaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Muhammet Topaloğlu, Eyül Kamil Gaysı, Yener Akar, Hasan Efel, Erol Bodur, Talha Çizmeci, Belma Akın, Nurullah ÜnaL, Mehmet Canıtez, Hakan Korik, Cemre Murat Çalış, Kazım Öztoklu ve Yunus Ete oldu.

ihato-001.png
ihato-002.pngKURUCULAR YENİ YÖNETİME DEVRETTİ
Toplantıda konuşan kurucu Başkan Erdal Türk “Derneğimiz bugüne kadar ciddi yol aldı. Helal turizm alanında öncü oldu. Bundan sonrada bu alanda emin adımlarla güzel çalışmalara devam edecektir. Bizler bugüne kadar getirdik bundan sonrasında yeni yönetim çok daha ilerilere taşıyacaktır. Kurucu ekibe ve bu güne kadar hizmet vermiş herkese teşekkür ederim. Yeni yönetime her zaman destek vermeye devam edeceğim” dedi.

ihato-004.pngGörevi devralan yeni başkan Yusuf Gerçeker “Kurucu başkana emekleri için çok teşekkür ederiz, Bizler aldığımız bu bayrağı daha yükseğe çıkartmaya gayret göstereceğiz. Ancak bunu tek başımıza değil ekip ruhuyla yapacağız.” Dedi.

ihato-003.pngTÜRKİYE DÜNYA HELAL TURİZM PAZARINDAN PAY ALMALIDIR
Gerçeker sözlerini şöyle sürdürdü: “Helal Turizm dünyada çok önemli bir pazar büyüklüğüne ulaştı ancak ülkemizin bu pastadan aldığı pay çok komik oranlarda kaldı. Yapacak olduğumuz çalışmalarla inşallah ülkemiz bu konuda da başı çeken ülke haline gelmesi için her türlü çalışmayı yapacağız. Önümüzde ki ay inşallah turizm de Kamu STK ve üniversitelerimiz ile Helal Turizm Durum Analizi Çalıştayı yapacağız. Ayrıca Nisan ayında da 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresini ’de Kastamonu Üniversitesi ile birlikte yapacağız. Sektörel raporlar ile yaptığımız tüm bu çalışmalar ülkemiz için de dünya için de önemli bilgiler sunacaktır.”

Bu haber toplam 8127 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.