• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 21 °C

“İçimdeki Hazine” filminin çekimleri başladı

“İçimdeki Hazine” filminin çekimleri başladı
Senaryosunu gazeteci yazar, SİYAD üyesi Coşkun Çokyiğit’in yazdığı, yönetmenliğini Hakan Gürtop’un üstlendiği “İçimdeki Hazine” filminin çekimleri başladı

İSTANBUL- Senaryosunu gazeteci yazar, SİYAD üyesi Coşkun Çokyiğit’in yazdığı, yönetmenliğini Hakan Gürtop’un üstlendiği, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü destekli “İçimdeki Hazine” filminin çekimlerine bugün başlandı. Uzun yıllar yurtdışında yaşamış ve babasının ölümü üzerine İstanbul’a dönmüş bir genç kızın gizemli macerasının anlatıldığı filmin oyuncu kadrosu göz dolduruyor.

icimdeki-hazine.jpgUsta oyuncu Demir Karahan’ın birisi aydınlık, diğeri karanlık tarafı seçmiş ikiz kardeşi canlandıracağı filmde, Karahan’a genç oyuncular Cemre Melis Çınar, Fatih Ayhan, Kimya Gökçe, Levent Sülün, Sedat Erdiş, Önder Selen, Tuncay Gençkalan, Gül Gülsün Yıldız, Jens Grund, Ömer Yazıcı, Dilara Akın, Çağrı Çokyiğit eşlik ediyor.

“İçimdeki Hazine” sürprizlerle dolu hikâyesinin yanında kadro sürpriziyle de göz dolduruyor. Türk Sineması’nın unutulmaz oyuncularından Münir Özkul’un kızı Güner Özkul ile nâmı diğer “Kadir Baba” Kadir Savun’un kızı Iraz Savun, “İçimdeki Hazine” kadrosunun sürprizleri arasında. Diğer bir sürpriz ise uzun yıllar ön gösterimlerde bir poğaça bir acı kahveye razı olarak film izleyen film eleştirmeni gazeteci Ömür Gedik de “İçimdeki Hazine” filmi için kamera karşısına geçiyor.

İçimdeki Hazine yönetmeni Hakan Gürtop, “Uzun yıllar başkasının rüyalarını yorumlayan Coşkun Abimizin rüyasını hayata geçirmek ve seyirlik bir esere dönüştürmek için ele ele verdik.” diyor.

Senaryo yazarı Coşkun Çokyiğit ise esprili bir dille “Aşk, arkadaşlık, sahip olduğumuz şeylerin bizleri neye ve nasıl dönüştürdüğüne’ dair bir film çekiyoruz. Ama şunu da söylemek gerek: Bu öykü aynı zamanda, ‘Metafizik, mistik, sofistik, kitabî, edebî didaktik, çağdaş bir macera’dır.”

“İçimdeki Hazine” filminin Görüntü Yönetmeni Metin Erdoğdu, Sanat Yönetmeni Taha Ketenci ve Duygu Sönmez, Işık Şefi ise Recep Biçer.

Bu haber toplam 6986 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.