• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

ICBC Turkey’e Çin vize başvuru ücretleri masrafsız

ICBC Turkey’e Çin vize başvuru ücretleri masrafsız
 ICBC’nin Türkiye iştiraki olan ICBC Turkey Bank, Çin Halk Cumhuriyeti’ne yapılan vize başvuruları için yatırılacak ücretleri kabul etmeye başlıyor.

İSTANBUL- Dünya’nın en büyük müşteri portföyüne sahip bankalarından bir tanesi olan ICBC’nin Türkiye iştiraki olan ICBC Turkey Bank, Çin Halk Cumhuriyeti’ne yapılan vize başvuruları için yatırılacak ücretleri kabul etmeye başlıyor.

ICBC tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye ile Çin arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi adına yapılan çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor. ICBC Turkey Bank’ın bu konuda attığı adım ile birlikte Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ile yeni bir iş birliği anlaşmasına imza atıldı.

icbc-turkey-bank,.jpgArtık Çin Halk Cumhuriyeti’ne yapılan vize başvuruları için harç ödemeleri ICBC Turkey’e yatırılabilecek. Yapılan bu ödemeler için ICBC Turkey Bank herhangi bir masraf kesintisi yapmayacak.

İmzalar, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nde gerçekleştirilen törende atıldı. Törene Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang, ICBC Turkey Genel Müdürü Gao Xiangyang, ICBC Turkey Genel Müdür Vekili Chen Yubao, ICBC Turkey Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadir Karakurum katılarak, konuşma yaptı.

Büyükelçi Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

İmza töreninde konuşma yapan Büyükelçi Hongyang, ICBC’nin dünyanın en büyük bankası olma ünvanını koruduğunu, ICBC Turkey ile yapılan bu iş birliğinden son derece memnun olduklarını, projeye emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, artık vize başvurularının daha hızlı bir hale geleceğine inandığını, büyükelçilik ile ICBC Turkey iş birliklerinin geliştirmeye devam edeceklerini belirtti.

2018 Yılı Çin’de Türkiye Turizm Yılı İlan Edildi!

Törende konuşma yapan ICBC Turkey CEO’su Xiangyang, vize başvuru ücretleri için yapılan iş birliğinden gurur duyduklarını, ICBC Turkey’in iki ülke arasındaki finansal anlamdaki iş birliği için önemli bir görev üstlendiğini belirtti. 2018 yılının Çin’de “Türkiye Turizm Yılı” ilan edildiğini belirten Xiangyang, Orta Koridor Projesi ve Kuşak ve Yol Projesi kapsamında atılan adımlar ile Türkiye ile Çin arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Bu haber toplam 14964 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.