• BIST 9524.59
  • Altın 2492.245
  • Dolar 32.5542
  • Euro 34.6939
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 18 °C

İBB Başkanı İmamoğlu: Ramazan kul hakkı yememe ayı

İBB Başkanı İmamoğlu: Ramazan kul hakkı yememe ayı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Biz bu ülkede kul hakkı yenmesin istiyoruz. Bizim Ramazan ayında ettiğimiz dualar bunlar." dedi ve CHP'lisi, AKP'lisi, MHP'lisi, İYİ Partilisi herkese "birlik ve beraberlik" çağrısı yaptı.

İSTANBUL- AKP'nin itirazı üzerine YSK tarafından hakkının yendiğini belirten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Ramazan kul hakkı yememe ayı. Biz bu ülkede gençlerimiz başka ülkelerde hayal kursun istemiyoruz. Biz bu ülkede kul hakkı yenmesin istiyoruz. Bizim Ramazan ayında ettiğimiz dualar bunlar." dedi ve CHP'lisi, AKP'lisi, MHP'lisi, İYİ Partilisi herkese "birlik ve beraberlik" çağrısı yaptı.

-ekrem-imamoglu.pngSözlerine “Onlar bizden çatışma isteyecek. Kötü söz isteyecek ama biz ısrarla kucaklaşacağız” diye başlayan İmamoğlu “İnanıyorum ki Ramazan ayı birleşme, buluşma, kul hakkı yememe ayı. Biz bu ülkede kul hakkı yenmesin istiyoruz. ‘Bu şehrin 16 milyon insanı vatansever’ dedik. ‘İstanbul ittifakının oyuna talibiz’ dedik. ‘Siyasi partiler araç, millete hizmet etmek amaçtır’ dedik. Bu amaçla yola çıktık. Ramazan kul hakkı yememe ayı. Biz bu ülkede gençlerimiz başka ülkelerde hayal kursun istemiyoruz. Bizim Ramazan ayında ettiğimiz dualar bunlar. İnsanlara bol bereket diledik. İşsizliğin sona ermesini istedik. Dualarımız bunlar başka ne isteyebiliriz ki” dedi.

-ekrem-imamoglu.jpeg

“ATI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇTİ DİYECEKLERDİ, DEDİRTMEDİK”

“Kendisine uygulanan medya ambargosuna değinen Ekrem İmamoğlu “Biz yola çıktığımızla arkamızda medya ve devletin imkanları yoktu. Yanımızda halk vardı. Bizim yanımızda gönlü sevgi ile dolu Anadolu çocukları vardı. Bu şehrin anneleri, kadınları, amcaları vardı. Biz bu şehri alın teri ile kazandık. Bunun şahidi sizlersiniz. Kazandığımız bu seçimi elimizden almaya çalıştılar. Anadolu Ajansı’nın utanmaz yöneticileri 12 saat bilgi paylaşamadılar. Belki de 100 yılın medya rezilliğini yaşattılar. Memleketimiz için kurulan ajansı kendileri için kullandılar. Umudunuzu yitirmeyin buradayız asla vazgeçmeyin. O gece demokrasimize ihanet etmek isteyenler gecenin bir vakti alelacele kazandık açıklaması yaptılar. Tam bir komedi Bunların tam gülünecek hali var gülün. O gece ‘Atı alan Üsküdar'ı geçti’ diyeceklerdi. Dedirtmedik.” diye konuştu.

-ekrem-imamoglu-001.jpeg İmamoğlu konuşurken bazı vatandaşların ağladığı görüldü.

“YSK BOYUN EĞDİ, KINIYORUM”

“YSK buna boyun eğdi. YSK’yı kınıyorum” diyen İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü “Şimdi YSK karar açıklıyor. Sandık kurullarına yapılan olağanüstü itirazlara göre seçimi iptal etmiş. Aynı kurullarla referandumu yaptım Cumhurbaşkanı seçtin O zaman anayasa da Cumhurbaşkanı da şaibelidir  Şaibeli olduğunu düşünmüyorsanız İstanbul seçiminin anamın ak sütü kadar helal olduğunu biliyorum  Bu millet bizi seçimiştir” diye konuştu.

Bu haber toplam 2169 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.