• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Hyatt markasının Türkiye’deki yedinci oteli İzmir’de açılıyor

Hyatt markasının Türkiye’deki yedinci oteli İzmir’de açılıyor
Hyatt Regency İzmir, 85 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, lüks alışverişin yeni adresi İstinyePark İzmir Alışveriş Merkezi’nin önemli bir parçası olacak.

İZMİR - Orjin Grubu’nun, Ege’nin incisi İzmir’de inşa ettiği dünya çapındaki prestij projesi “İstinyePark İzmir” bünyesinde açılacak otel markası belirlendi. 2021 yılında hizmete girmesi beklenen otel Hyatt Regency olacak. 5 yıldızlı, 161 odalı Hyatt Regency Oteli, Türkiye'nin yedinci Hyatt markalı tesisi olacak.

Hyatt Regency İzmir, 85 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, lüks alışverişin yeni adresi İstinyePark İzmir Alışveriş Merkezi’nin önemli bir parçası olacak. İzmir’in Balçova İlçesinde inşa edilen ve şehir merkezine 15, havalimanına 20 dakika mesafede konumlanan Hyatt Regency Oteli ve İstinyePark İzmir Alışveriş Merkezi metro, tramvay ve otobüs duraklarının komşuluğunda yer alıyor.

hyatt-izmir.jpgHyatt Başkan Yardımcısı Takuya Aoyama, “Türkiye, Avrupa'nın en popüler turistik yerlerinden biri olmaya devam ediyor ve marka ayak izimizi İstanbul'un dışına çıkarmayı amaçlıyoruz. Ülkede prestijli gayrimenkul projeleri geliştirme ve yönetme alanlarında mükemmel bir geçmişe sahip olan Orjin Grubu ile çalışmaktan çok mutluyuz.” dedi. 

Tüm odaları İzmir Körfezi manzarasına sahip olacak lüks otel, iş ve tatil amaçlı seyahat edenler düşünülerek tasarlandı ve misafirlerine kusursuz ve kişiselleştirilmiş deneyimler sunacak. Hyatt Regency İstinyePark İzmir içerisinde restoran ve barın yanı sıra, toplantı ve seminer salonları, Spa ve fitness merkezi de bulunacak. Ayrıca 2 bin metrekareden büyük etkinlik alanı ve balo salonuna sahip olan otel, İzmir’de kurumsal toplantılar ve sosyal buluşmalar için de benzersiz bir seçenek olmaya aday. 

Orjin Grubu Eşbaşkanı Zafer Kurşun ise iş birliğine dair: “Türkiye'deki marka varlığını genişleten Hyatt ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hyatt Regency, dünyaca tanınan bir marka.  Türk pazarı ve İzmir şehri hakkında geniş bilgi birikimimiz ve deneyimimiz, misafirlerimizin beklentilerini de aşan, seçkin bir otel geliştirmemize izin verecek” dedi.

Hyatt Regency İstinye Park İzmir, Park Hyatt İstanbul- Maçka Palas, Hyatt Regency İstanbul Ataköy, Grand Hyatt İstanbul, Nish Palas İstanbul, Hyatt Centric Levent İstanbul ve Hyatt House Gebze'nin yanı sıra Hyatt markasının büyüyen portföyüne katılacak.

Bu haber toplam 5542 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.