• BIST 9524.59
  • Altın 2489.865
  • Dolar 32.5201
  • Euro 34.7225
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

Hindistanlı turizmcilere tatil

Hindistanlı turizmcilere tatil
Türk turizmciler Yeni Delhi, Kalküta, Haydarabad, Ahmedabad'da Hindistanlı turizmcilere 6 gün 6 gece Türkiye tatili armağan ettiler
ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

AHMEDABAD/HİNDİSTAN- Türkiye"nin önemli turizmcileri T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Havayolları, Hindistan Seyahat Acenteleri Birliği-TAAI, Türk- Hindistan Turizm Konseyi-TITC organizasyonuyla düzenlenen Hindistan"ın Yeni Delhi, Kalküta, Haydarabad, Ahmedabad roadshowlarında turizmcileri 6 gün 6 gece Türkiye tatili armağan ettiler. Ahmedabad'daki toplantıya Hindistanlı seyahat acenteleri büyük rağbet gösterdi. Salonda oturacak yer kalmayınca ek sandalyeler konuldu.


Türkiye tanıtımı için salon doldu taştı



AHMEDABAD'DA İKİ BAYAN ACENTE KAZANDI
Workshop"a katılan Hindistanlı seyahat acenteleri arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yeni Delhi Müşaviri Özgür Aytürk ve THY Mumbai Müdürü Selim Öztürk tarafından çekilişte Sachinam Travels"dan Mili Dhakan ve Mercury Travels"dan Astha Gupta"ya İstanbul ve Antalya"da 6 gün 6 gece tatil verildi.


Türk Havayolları Mumbai (Bombay) Müdürü Selim Öztürk, THY'yi anlattıktan sonra dünya televizyonları için hazırlanan tanıtım filmini gösterdi. Hindistanlı seyahat acenteleri THY'nin filmini çok beğendiler.



Haydarabad'dan Ahmedabad"a geçen Türk turizmciler Meridien Hotel"de düzenlenen workshop"una T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yeni Delhi Müşaviri Özgür Aytürk, Türk Havayolları Mumbai (Bombay) Müdürü Selim Öztürk ile Türk- Hindistan Turizm Konseyi-TITC Başkanı Emin Çakmak ve turizmciler birlikte yer aldılar.



TAAI YÖNETİMİ TOPLANTIYA KATILDI
Workshop"a Hindistan Seyahat Acenteleri Birliği Ahmedabad Bölgesi Başkanı Sheeram Patel ile Yönetim Kurulu Üyeleri Virendra Shah ile Paras A.Lakhia katıldı.





HİNDİSTAN VATANDAŞLARINA VİZE KOLAYLIĞI
TITC Başkanı Emin Çakmak açılış konuşmasında daha önce Türkiye"nin Kültür ve Turizm Bakanı ile bölgeyi gezdiklerini, daha sonra ise turizm çalışmaları nedeniyle sıksık geldiğini söyledi. Hindistan ile Türkiye arasında turizm işbirliğini kolaylaştırıcı önlemlerin alınmasında önemli çalışmalarda bulunduklarını ve Schengen, Amerika, İngiltere vizesi bulunan Hindistan vatandaşlarının Türkiye"nin sınır kapılarında vize alabildiğini belirti.



YENİ DELHİ MÜŞAVİRİ: YANINIZDAYIZ
Daha sonra söz alan T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yeni Delhi Müşaviri Özgür Aytürk"te Hindistan"da ilk kez görev aldığını ve Hindistan seyahat acentelerine her türlü yardımı yapmak için hazır olduklarını söyledi. Özellikle Türkiye"ye gidiş gelişte tüm sorunlarını çözmek için yanlarında olduğunu belirtti.





KORAY YALKUT: TÜRKİYE'Yİ ANLATTI
Daha sonra Profesyonel Turizm Rehberi Koray Yalkut tarafından barkovizyon eşliğinde Türkiye"nin önemli bölgelerini içeren sunum yapıldı.


Orion Turizm, Ersan Atsür


Geo Turizm'den Tufan Yağdoğan ve Medora Travels'dan Delnaz Medora


Gloria Hotels, Serap Kocabay

Kanon Turizm, Tunç Altıntaş


Consul Turizm, Yusuf Mutlu ve Serkan Metin


Plaza Turizm, Engin Yemenici ve Jinal Shah


Divan Hotels, Mina Ertem


Dubb Hindistan Restoranı, Ahmet Aras ve Vinod Kumar Chouhan


Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.