• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

Hilton İstanbul Bosphorus’tan masal gibi Paskalya kutlaması

Hilton İstanbul Bosphorus’tan masal gibi Paskalya kutlaması
Hilton İstanbul Bosphorus, Paskalya Bayramı’nı, çocuklar için düzenlediği “KidsNook Alice Harikalar Diyarında Masal Anlatımı, Sihirbazlık Gösterisi” ve güne özel hazırladığı Paskalya Brunch’ı ile kutluyor.

İSTANBUL - Hilton İstanbul Bosphorus, rengarenk yumurtalarla doğanın uyanışını ve baharın gelişini müjdeleyen Paskalya Bayramı’nı, çocuklar için düzenlediği “KidsNook Alice Harikalar Diyarında Masal Anlatımı, Sihirbazlık Gösterisi” ve güne özel hazırladığı Paskalya Brunch’ı ile kutluyor. 21 Nisan Pazar günü 12:00-15:00 saatleri arasında Boğaz manzaralı Bosphorus Terrace’ta gerçekleşecek Paskalya kutlaması, sevdiklerinizle birlikte hem güzel havanın hem eğlenceli etkinliklerin hem de müthiş lezzetlerin tadını çıkarılacak

hilton-istanbul-bosphorus.jpgTürkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, Paskalya Bayramı’nda masal gibi bir gün geçirmek isteyen minikler ve ebeveynler için çok özel bir etkinliğe imza atıyor. KidsNook Masal Akademisi işbirliği ile 21 Nisan Pazar günü 12:00-15:00 saatleri arasında gerçekleşecek “Kidsnook Alice Harikalar Diyarında Masal Anlatımı ve Sihirbazlık Gösterisi” minik misafirlerin hayal dünyalarını geliştirirken; muhteşem Boğaz manzarası ile büyüleyen Bosphorus Terrace’ta hazırlanacak Paskalya büfesi tüm konuklara eşsiz bir lezzet şöleni yaşatacak.

3-7 yaş arası minikleri ağırlayacak ve 13:00-14:30 saatleri arasında başlayacak olan Alice Harikalar Diyarında Masal Anlatımı ve Sihirbazlık gösterisi ile KidsNook eğitmenleri “Alice Harikalar Diyarında” masalını sihir gösterileri ve şovlarıyla süsleyecek. Bu sihirli masal anlatımı sonrasında ise minikler, paskalya yumurtalarını eğlenceli tekniklerle gönüllerince boyama fırsatı bulacaklar.

hilton-istanbul-bosphorus-001.jpg12:00-15:00 saatleri arasında, Bosphorus Terrace’ta gerçekleşecek Paskalya büfesinde ise konukları çok özel lezzetler bekleyecek. Başlangıçlarda; zeytinyağlı sebze çeşitlerinden mezelere, birbirinden sağlıklı salata çeşitlerinden peynir tabağına; ana yemeklerde ise her tür damak zevkine uygun farklı sos seçenekleri ile leziz makarnalardan ızgara köfteye; levrek güveçten kuzu etli şevketibostana kadar çok sayıda seçenek bulunacak.

hilton-istanbul-bosphorus-002.jpg

3-7 yaş arası minikler için KidsNook Alice Harikalar Diyarında Masal Anlatımı ve Sihirbazlık Gösterisi’nin dahil olduğu Paskalya Brunch’ı yetişkinler için 225 TL; 7-11 yaş arası çocuklar için yüzde 50 indirimli ve 0-3 yaş arası çocuklar için ücretsiz olacak. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyona 0212 315 60 14 numaralı telefondan ulaşılıyor

hilton-istanbul-bosphorus-003.jpg

Bu haber toplam 2352 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.