• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Hilton İstanbul Bosphorus’ta hafta sonları tatili

Hilton İstanbul Bosphorus’ta hafta sonları tatili
Hilton İstanbul Bosphorus, Hilton kalitesini daha uzun yaşamak isteyen hafta sonu tatilcilerine çok özel bir ayrıcalık sunuyor.

İSTANBUL- İstanbul’un merkezinde resort havası yaşatan Hilton İstanbul Bosphorus, Hilton kalitesini daha uzun yaşamak isteyen hafta sonu tatilcilerine çok özel bir ayrıcalık sunuyor. Şimdi Hilton İstanbul Bosphorus’ta minimum 2 gece konaklayan misafirler, Pazar günü için %50 indirime sahip oluyor; hafta sonu mini bir tatile dönüşüyor.

hilton-haftasonuna.jpeg

hilton-haftasonuna-001.jpg60’ı aşkın senedir İstanbul’un ilk 5 yıldızlı oteli olma sıfatını en iyi şekilde taşıyan, Taksime yürüme mesafesindeki Hilton İstanbul Bosphorus, hafta sonunu değerlendirmek isteyen konuklarına cazip bir paket sunuyor. Hafta sonuna denk gelen en az 2 gece konaklamalarda geçerli “Long Weekender”, Pazar günü konaklamasında %50 indirimli fiyat avantajı sağlıyor. Hilton İstanbul Bosphorus’un hafta sonunu kapsayan Long Weekender paketi, sendromsuz bir Pazartesi sabahına uyanmak için de en doğru seçenek.

hilton-haftasonuna-001.jpegBoğaz ve şehir manzaralı alternatifleriyle ailelerin tüm rahatının düşünüldüğü, tamamı balkonlu odaları, geniş balkonlu, Boğaz manzaralı ve konforlu süitleri ve Executive odaları ile Hilton İstanbul Bosphorus misafirlerine unutulmaz bir deneyimin kapılarını açıyor.

hilton-haftasonuna.jpgFarklı damak tatlarına hitap eden birbirinden iddialı restoranları ile lezzet düşkünlerinin de favori adresi olan otel, Hint mutfağının en seçkin lezzetlerini Dubb Indian Bosphorus’ta, Uzakdoğu’nun en sevilen lezzetlerini ise Dragon Restaurant’ta servis ediyor. Lalezar Meyhane’nin Türk mutfak kültürünü yansıtan birbirinden leziz mezeleri ve yemekleri meyhane kültürünü sevenleri bekliyor. Hilton İstanbul Bosphorus’da Boğaz manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz lezzet durakları ise Bosphorus Terrace Restaurant ile Veranda Bar & Terrace.

hilton-haftasonuna.JPGHilton İstanbul Bosphorus’un hafta sonunu mini bir tatile dönüştüren Long Weekender Paketi’yle hafta sonlarını Hilton kalitesinde geçirin; Pazar gününe özel %50 indirimden yararlanın.

Bu haber toplam 3296 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.