• BIST 8718.11
  • Altın 2248.012
  • Dolar 32.3309
  • Euro 35.1876
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Günaydın yurt dışında büyümeyi hedefledi

Günaydın yurt dışında büyümeyi hedefledi
Türkiye’nin et konusundaki en iddialı restoranı Günaydın, 2018 yılındaki başarılı yatırımlarının ardından önümüzdeki yıl da büyümeye devam edecek.

İSTANBUL, Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin güvenilir adresi olan Günaydın, 2018 yılında yurtdışı yatırımlarının yanı sıra Türkiye’de de büyümeye devam etti. Günaydın; gelişime açık, yenilikçi ve dinamik yapısını yansıtan yeni kimliğiyle 2018 yılında daha fazla noktada misafirlerine ulaşmaya başladı.

gunaydin-cuneyt-asan.jpg2018’in kendileri adına çok verimli bir yıl olduğunu belirten Günaydın’ın kurucu ortağı Cüneyt Asan, “2018 yılında daha fazla noktada, Günaydın kalitesi ile misafirlerimize kusursuz hizmet sunabilmek için çalışmaya devam ettik. Bu yıl yeni bir büyüme hamlesi başlatarak, köfte & döner konseptimiz için franchise sistemimizi kurduk. Bu kapsamda Vadi İstanbul, Özdilek Park ve Mahall Ankara olmak üzere üç yeni köfte & döner şubemizin kapılarını açtık. Bunun yanı sıra Mersin’de açılan ilk şubemiz Kebap & Steakhouse konsepti ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Bu yılın diğer önemli gelişmesi ise Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ikinci şubemiz olan Dubai Mall açılışımız oldu. Kebap & Steakhouse şubemizin başarısının ardından ikinci şubemizi köfte & döner konsepti ile açtık. Dubai’deki ikinci restoranımızın da kısa sürede gördüğü yoğun ilgi bizi gururlandırdı” dedi. 

gunaydin-cuneyt-asan-001.jpgMiami yeni projeler arasında 

Yıl bitmeden Bostancı’daki ilk şubelerini Suadiye’ye taşıyarak modern bir tasarımla misafirlerini ağırlayacaklarını açıklayan Asan “Lezzetlerimizden ortamımıza kadar misafirlerimize en iyi deneyimi yaşatabilmek adına kendimizi sürekli yeniliyoruz. Bunun bir uzantısı olarak da Suadiye’ye taşınacak şubemiz için çok heyecanlıyız” diyerek duygularını dile getirdi. 

“Etin Profesörü” olarak anılan Cüneyt Asan, Günaydın’ın yurt dışında Türk mutfağını en doğru şekilde temsil etme misyonu da olduğunu belirterek, bu hedef doğrultusunda 2019 yılında da yurt dışı yatırımlarına devam edeceklerini vurguladı. Asan “2019 yılı için belirlediğimiz en önemli hedefimiz kendi yatırımlarımızla ve franchise yapımızla yurtdışında büyümeye devam ederek; Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinde yeni şubeler açmak ve daha fazla noktada misafirlerimize en kaliteli eti sunmak. Günaydın markası olarak yurt içi yatırımlarımızın yanı sıra yurtdışında daha da yaygınlaşmayı ve bir dünya markası olmayı hedefliyoruz. 2019 yılında Dubai Bluewaters, Riyad ve Miami açılışları ön gördüğümüz ve bizi heyecanlandıran yurtdışı projelerimiz arasında yer alıyor” dedi.

Bu haber toplam 4342 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.