• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Gökçe Gönenç ile Laleli’ye 'hanım eli' değdi

Gökçe Gönenç ile Laleli’ye 'hanım eli' değdi
Amethyst Hotel’in genel müdürü Gökçe Gönenç Sevim ile Laleli’ye “hanıme eli’ değdi ve canlılık geldi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL
- Adını mitolojide, insana enerji, mutluluk, huzur ve canlılık veren ametist taşının adını taşıyan taştan alan Amethyst Hotel’in genel müdürü Gökçe Gönenç Sevim ile Laleli’ye “hanıme eli’ değdi ve canlılık geldi. Türk turizminde çalıştığı kurumlarda başarısı ile tanınan ve turizmin sivil toplum kuruluşlarında görev alarak sosyal hizmetlerde bulunan Gökçe Gönenç, artık enerjisini Laleli’de bulunan Amethyst Hotel’in başarısı için harcıyor.

amethyst-hotel-gokce-gonenc.jpgESKİ YÖNETİCİLERİ TEŞEKKÜR ETTİ
Amethyst Hotel’de kendisinden önce görev yapan başta duayen yönetici İhsan Turkus olmak üzere genel müdürlerin otele çok şey kattıklarını belirten Gökçe Gönenç “Onların hizmetleri oteli güzel bir seviyeye getirmiş. Bizim görevimiz oteli onlardan aldığımız şevkle oteli daha yükseklere taşımaktır. Türk turizminde nöbet değişimleri daima yenilikler getirmiştir. Göreve başladıktan sonra otelin bir çok bölümü yeniledik. Bu sayede müşteri memnuniyeti arttı. Özellikle mutfağımıza özen gösteriyor, misafirlere Türk ve dünya mutfağının özel yemeklerini sunuyoruz” dedi.

amethyst-hotel-gokce-gonenc-001.jpgLALELİ, İSTANBUL TURİZMİNİN ÖNEMLİ BİR MERKEZİDİR
Laleli bölgesinin otelcilerinin birlik ve beraberlik içinde hareket ederek İstanbul turizmine önemli hizmetler verdiğini belirten Gökçe Gönenç şöyle devam etti: “Bölgedeki deneyimli arkadaşların bilgi ve birimleri ile hem Amethyst Hotel’e hem de İstanbul turizmine öemli katkılarda bulunacağımızı düşünüyorum. Laleli İstanbul turizminin önemli bir çekim merkezidir. İstanbul’a gelen turistlerin en çok uğradığı bölge turizmde sürekli gelişiyor ve misafir yoğunluğunun artamasına büyük etki yapıyor. Bunda da giderek iyileşen kaliteli hizmet ve misafir memnuniyeti önemli rol oynuyor.”

amethyst-hotel-gokce-gonenc-002.jpg
amethyst-hotel-gokce-gonenc-003.jpg
amethyst-hotel-gokce-gonenc-004.jpg
amethyst-hotel-gokce-gonenc-005.jpg
AMETHYST HOTEL HAKKINDA

Amethyst Hotel, İstanbul Laleli’de 6 suit, 84 standart oda, Türk ve dünya mutfağında uzmanlaşmış bir restaurant, bir toplantı salonu ve kapalı havuz ve Türk hamamı, Sauna ve masaj odalarından oluşan spa merkezi ile misafirlerine hizmet veren 4 yıldızlı bir oteldir. Otel, 2011 yılında açılmış ve 2018 Ağustos ayı itibari ile dekorasyondan, teknik donanıma kadar yenilenme sürecine girmiştir.

amethyst-hotel-gokce-gonenc-006.jpgGÖKÇE GÖNENÇ SEVİM HAKKINDA
İzmir doğumlu, evli ve bir çocuk annesi olan Amethyst Hotel Genel Müdürü Gökçe Gönenç Sevim 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra turizm sektöründe muhasebe, satış pazarlama ve kurumsal iletişim departmanlarında yöneticiliğe uzanan kadar birçok kademede görev yaptı. Son olarak uzun yıllar Byotell İstanbul’da çalıştıktan sonra 2018 yılında Amethyst Hotel’e genel müdür olarak göreve başladı.

Gökçe Gönenç sırasıyla 2000 - 2003 Çınar Hotel Muhasebe / Ziyafet organizasyon, 2002 - 2004 Türkiye Jokey Kulubü, 2004 - 2006 Sert Holding Satış Pazarlama Sorumlusu, 2006 -, 2015 Byotell Hotel İstanbul Halkla İlişkiler Müdürü, 2017 - 2018 Simena Medya Kurumsal İletişim Direktörü görevlerinde bulunduktan sonra 2018’de Amethyst Hotel Genel Müdürlüğü görevine geldi.

amethyst-hotel-gokce-gonenc-007.jpgAMETİST TAŞI NEDİR?
Amethyst Hotel’e adını veren mitolojide sarhoş etmeyen anlamına gelen Ametist taşı, enerji, mutluluk, huzur ve canlılık verir. Enerji yüklü bir taş olduğu için çoğu insan üzerinde canlandırıcı bir etki yapar. Sürekli üzerinizde taşıyabileceğiniz bir kristaldir. Yaydığı enerji her zaman size fayda sağlar ve olumsuzluklardan korur.

Bu haber toplam 6519 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.