• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Florya’nın yeni buluşma noktası Atrox

Florya’nın yeni buluşma noktası Atrox
Crowne Plaza İstanbul-Florya Atrox’da konuklarına, farklı bir eğlence anlayışı sunuyor.

İSTANBUL - Crowne Plaza İstanbul-Florya yeni mekanı Atrox’da konuklarına, panoramik deniz manzarası, gurme lezzetleri, farklı ambiyansı ve sunduğu özel eğlence konseptleriyle keyifli anlar yaşatıyor.

atrox6.jpgİstanbul’a farklı bir eğlence anlayışı sunan Atrox, Florya’nın merkezindeki deniz manzaralı terasıyla ve şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Atrox, mandalina ağaçlarıyla donatılmış, yeşil bitkilerle süslenmiş, bembeyaz koltuklarıyla ve ahşap zeminiyle büyüleyici bir teras keyfi yaşamak isteyenleri bekliyor. Atrox’ta konuklar, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor, İstanbul’un en güzel mekanında sevdikleriyle birlikte, müzik eşliğinde eğlencenin tadını çıkarıyor.

atrox5.jpgAtrox, birbirinden çeşitli gurme lezzetleriyle de fark yaratıyor. Dana Carpoccio’dan, Avakado Mozzarella Salatası’na; Buffalo Burger’den Somonlu Linguini’ye; Izgara Somon’dan Anadolu Kebabı’na kadar çeşitli lezzetleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mükemmel bir yemek deneyimi yaşamak, müzik eşliğinde keyifli anlar geçirmek ve geceleri farklı periyotlarla düzenlenen ilgi çekici eğlence konseptlerine katılmak isteyenler, Atrox’un büyüleyici atmosferine kapılıyor.

atrox1.jpgAtrox ilerleyen günlerde DJ performans geceleri, tematik geceler, canlı müzikler ile farklı kültürlerin müziğini bir araya getirerek konuklarına eğlence dolu anlar yaşatmayı planlıyor.

Atrox, taptaze serpme kahvaltısıyla, panoramik deniz manzarası eşliğinde güne güzel başlamak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. Müşterilerine günün her saati keyif vadeden Atrox, özel organizasyonlar ve grup yemekleriyle konuklarının en özel anlarına da eşlik ediyor.

CROWNE PLAZA İSTANBUL-FLORYA HAKKıNDA:

Denize sıfır konumu ve mimarisiyle şehir merkezinde tatil beldesi sıcaklığını yaşatan Crowne Plaza İstanbul-Florya*; Atatürk Havalimanı ve CNR Expo Fuar Merkezi'ne 7 km, dünyanın en büyük tematik akvaryumu 'İstanbul Akvaryum' ve Aqua Florya Alışveriş Merkezi'ne ise sadece üç dakika yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Muhteşem deniz manzarası, geniş balkonlu odaları, deniz kıyısındaki 7 kilometrelik yürüyüş parkuruyla dikkat çeken Crowne Plaza İstanbul-Florya, Latince’de teras anlamına gelen ve otelin terasında konumlandıran Atrox isimli restaurant lounge, hem yazlık hem kışlık bir mekan olarak hizmet verirken Akdeniz ve dünya mutfaklarından iddialı lezzetleri eşsiz manzarası ile misafirlerine sunuyor.

Marin temalı otel, birbirine bağlı dört ayrı blok ve 275’i Superior, 30’u Suite ve 1’i Presidential Suite olmak üzere tamamı balkonlu toplam 306 odaya sahip. Büyüklüğü 45 - 110 metrekare arasında değişen toplantı salonları ve 550 metrekare sütunsuz balo salonu ile özel davet ve toplantılara ev sahipliği yapan Crowne Plaza İstanbul-Florya'da açık hava düğünleri için toplam 1600 metrekarelik havuz başı ve bahçe alanları da kullanılabiliyor.

*Crowne Plaza İstanbul-Florya; 'The Guardian and Observer Travel 2016' ödüllerinde misafirlerinin oylarıyla ‘’En İyi Otel Zinciri’’ seçilen Crowne Plaza Hotels&Resorts'un en yeni üyeleri arasında yer alıyor.

Bu haber toplam 7637 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.