• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Florida'ya One Bal Harbour

Florida'ya One Bal Harbour
Lüks otelin adı The Ritz-Carlton Bal Harbour, Miami ve zincirin ödüllü Florida portföyüne onuncu otel olarak katılmış olacak.

CHEVY CHASE– The Ritz-Carlton, ONE Bal Harbour Resort & Spa yönetimini devralıyor. Lüks otelin adı The Ritz-Carlton Bal Harbour, Miami ve zincirin ödüllü Florida portföyüne onuncu otel olarak katılmış olacak.

18 katlı ve imza niteliğindeki cam tasarıma sahip otel, muhteşem Atlantik Okyanusu ve meşhur Su yolları manzarasını görmektedir ve yirmi metrekare alana sahip ihtişamlı bahçeler üzerine konumlanmıştır. Otel aynı zamanda ayrıcalıklı Bal Harbour bölgesinde 200 metreden uzun kum bir plaja sahiptir. Bal Harbour, kaliteli dükkanları ve restoranlarının yanı sıra South Beach bölgesine yakınlığıyla bilinmektedir.

260 metrekare'lik muazzam bir çatı katı süitini de içeren, şık ve modern bir tasarıma sahip 124 süitin tümü, olağanüstü bir okyanus manzarasına sahip olup ahşap eşyalar ile granit tezgahlarla donatılmıştır. Bunlara ek olarak, banyolarda tekli oval küvetler bulunmaktadır ve süitler eşsiz bir manzaraya sahip geniş odalar ve teraslarla tamamlanmıştır.

The Ritz-Carlton Hotel Company Başkanı ve Operasyon Direktörü Herve Humler, "The Ritz-Carlton, South Beach iştiraklerinden ve Paul ve Dayssi Kanavos tarafından yönetilen Flag Luxury Group, LLC ve Lowenstein Ailesi'nin bir kuruluşu olan Lionstone Group ile yeniden ortak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi ve sözlerine şöyle devam etti; "Otel şimdiden, Florida'nın en çok talep gören ve eşsiz mekanlarından biri olarak ün saldı. The Ritz-Carlton hizmet kültürünün muhteşem doğayla birleşimi, The Ritz-Carlton Bal Harbour, Miami'yi en çok rağbet gören otellerden birine dönüştürecektir."

Otelde, yenilenmenizi ve canlanmanızı sağlayacak 900 metrekare büyüklüğünde kıyı manzaralı bir spa kompleksi bulunmaktadır. Tam donanımlı fitness merkezine ek olarak okyanus manzarasına, kıyıya karşı konumlanmış dingin bir terasa, tedavi öncesi ve sonrası rahatlamanız için aynalı bir odaya sahip olan 10 adet özel terapi süiti, otel misafirlerine ve bölge sakinlerine hizmet vermektedir.

Açık havuz, uzun bir sahile ve özel jakuzilerle donatılmış lüks kabinlere sahip olan tesis, huzurlu bir ortamda Florida güneşinin ve okyanus esintisinin keyfini çıkarmak isteyen konuklarına birçok farklı seçenek sunuyor. Otelin restoranında ve havuz kenarındaki "bar & grill" bölümünde iştah açıcı ikramlar sunulmaktadır.

Otel, toplantılar ve özel etkinliklere yönelik olarak 222 metrekare'lik bir kapalı mekan ve buna ek olarak 315 metrekare'lik açık mekanlarıyla düğünlerden iş faaliyetlerine kadar her türlü etkinlik için çeşitli mekanlar sunar. Toplantı ve eğlence mekanları, modern görsel ve işitsel ekipmanlarla donatılmıştır ve 110 misafir ağırlama kapasitesine sahiptir.

Humler, "Florida, lüks seyahat tutkunlarına muazzam bir potansiyel sunmaya devam edecektir ve The Ritz-Carlton Bal Harbour, Miami'nin açılışı; Ritz-Carlton konuklarının sevdiği bir bölgede varlığımızı genişletmek üzere atılan stratejik bir adımdır" diye vurguladı.

THE RITZ-CARLTON HOTEL COMPANY, LLC HAKKıNDA

The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., Chevy Chase, Md.; Amerika kıtası, Avrupa, Asya, Orta Doğu, Afrika ve Karayipler'de şu anda toplam 86 otel işletmektedir. Tüm dünyada otuzu aşkın otel ve rezidans projesi geliştirilmektedir. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için www.ritzcarlton.com adresindeki şirket web sitemizi ziyaret edin. The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., Marriott International, Inc.'in (NASDAQ:MAR) yüzde yüz iştirakidir.

FLAG LUXURY HAKKıNDA

Değeri 4 milyar Dolar'ın üzerinde olan otel, ticaret, eğlence ve rezidans projeleri tasarlamış ve hayata geçirmiş Flag Luxury sektörde lider konumdadır. Flag Luxury'nin dikkatleri üzerine toplayan son projeleri şöyle sıralanabilir; The Ritz-Carlton, South Beach; The Ritz-Carlton, Coconut Grove and Residences; The Ritz-Carlton Golf Club and Spa Jupiter; The Shelborne Wyndham Grand South Beach; The Wyndham Orlando Resort; I Shops Retail Orlando; I-Drive 360 Orlando eğlence ve alışveriş kompleksi; Las Vegas kıyı şeridinde bulunan Harmon Retail Center ve The Ritz-Carlton Shops South Beach. Flag Luxury; şu anda New York City, Miami ve San Francisco hattında değeri 1 milyar Dolar'ın üzerinde olan yeni projeler geliştirmektedir.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.