• BIST 9524.59
  • Altın 2523.397
  • Dolar 32.5629
  • Euro 34.6325
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 18 °C

Fairmont Quasar İstanbul’dan birinci yıla özel

Fairmont Quasar İstanbul’dan birinci yıla özel
2017 yılında Mecidiyeköy’de kapılarını açan Fairmont Quasar İstanbul, birinci yılını “1. yıla +1” konseptli çok özel fırsatlarla kutluyor.

İSTANBUL- Şehrin en merkezi noktasında yer alan Fairmont Quasar, birinci yılını “1. yıla +1” konseptiyle, İstanbulluların cazibe noktalarından biri olarak kutluyor.

Çağdaş mimarisi, son teknoloji ile tasarlanan odaları ve kişiselleştirilmiş hizmetlerinin yanı sıra, restoran ve barları, Willow Stream Spa ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatan Fairmont, 16 Ocak 2016’da açılmıştı.

fairmont-quasar-istanbul.jpgInternational Hotel Awards tarafından “Avrupa’nın En iyi Şehir Oteli” seçilen Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürü Kai Winkler, birinci yıldönümüne dair şunları söyledi: “Anları anılara dönüştürmek sloganıyla İstanbul’da çıktımız yolculukta, ilk yılımızı geride bıraktık. Geçen bir yılda, uluslararası yarışmalardan Türkiye ve Avrupa çapında ödüllerle döndük, binlerce yerli ve yabancı konuk ağırladık. Brunch’ımızda, spa’mızda, müthiş mezeleriyle Aila restoranımızda, partilerimiz ve yaz döneminde sonsuzluk havuzumuzda misafirlerimizle buluştuk. Şimdi de birinci yılımızı birlikte kutlamak üzere, herkesi farklı bir Fairmont deneyimine davet ediyorum.”

fairmont-quasar-istanbul-003.jpgKutlamalara Siz de Katılın!

“+1” konsepti kapsamında Şubat sonuna kadar misafirlerine otelin tüm bölümlerinde farklı deneyim imkanları sunan Fairmont Quasar İstanbul, bünyesindeki Willow Stream SPA’dan herhangi bir cilt veya vücut bakımı alanlara 60 dakikalık masaj hediye ediyor. Yine Willow Stream SPA’dan 6 aylık fitness üyesi olana +1 ay hediye eden Fairmont, Stations restoranda iki kişilik Brunch’a 1 kişilik ödemeyi, konaklamalarda ise 4 geceye bir geceyi hediye ediyor.

FAIRMONT HOTELS & RESORTS:

Yüz yılı aşkın bir otelcilik mirası bulunan Fairmont Hotels & Resorts, tüm dünyada konuklarına unutulmaz seyahat deneyimleri, düşünceli ve özenli hizmet ve eşsiz lüks oteller sunarak, gittikleri destinasyonu en gerçek haliyle deneyimlemeleri için çalışıyor. Tüm Fairmont otelleri, yerel öğelerden esinlenen restoranları, bar ve lounge’larının yanı sıra farklı tasarım ve iç mekanlarıyla da içinde bulundukları kentin enerjisini, kültürünü ve tarihini yansıtmayı hedefliyor. “Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont markasının, 70’in üzerinde oteli ve devam eden projeleri bulunuyor. Grupta, dünyanın en ikonik otellerinden New York’daki The Plaza, Londra’daki The Savoy, Dubai’deki Fairmont The Palm, Şangay’daki Fairmont Peace Hotel ve San Francisco Fairmont gibi yapılar da bulunuyor.

fairmont-quasar-istanbul-005.jpg

Bu haber toplam 5029 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.