• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

Erdem: TÜRSAB’ta metal çürümesi

Erdem: TÜRSAB’ta metal çürümesi
TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem: 20 yıldanberi olduğu yerde sayan TÜRSAB yönetimi yüzünden tüm acenteler azap çekiyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
KONYA- “
Güçlü TÜRSAB” sloganı ile TÜRSAB Başkan Adayı olan Bursa merkezli Selam Tur ve İstanbul merkezli Ramses Turizm’in sahibi Hasan Erdem “Türkiye Cumhuriyeti hükümetinde bile bakanlar “metal yorgunluğu” nedeniyle değiştirilirken 20 yıldanberi olduğu yerde sayan TÜRSAB yönetimi yüzünden tüm acenteler azap çekiyor. TÜRSAB’da artık metal yorgunluğu değil, metal çürümesi başladı. Artık TÜRSAB’taki bu metal kolonları taşımıyor. Üyelerinin haklarını koruyamıyor. Kesinlikle, eskinin devamı olmayan yeni kadroların işbaşına geleceği değişime ihtiyaç var” dedi.

hasan-erdem-konya1a.jpg

hasan-erdem-konya7.jpg

ACENTELER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

TÜRSAB Güney Marmara eski başkanlarından Hasan Erdem’in Konya Ramada Hotel’deki buluşmasına aralarında TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Yanar ile duayen turizmcilein bulunduğu 50’nin üzerinde seyahat acentesi katıldı. Hasan Erdem konuşmasından sonra acentelere söz vererek dertlerini dinleyerek interatkif bir toplantı sergiledi. TÜRSAB’ın ve seyahat acentelerinin bugünkü durumunu heyecanlı bir konuşma ile özetleyen Hasan Erdem“Gelecek yorgun insanların değildir, bezgin insanların değildir. Gelecek gençlerin, dinamik insanların ve rahatını terk edip yola düşenlerindir” dedi.

hasan-erdem-konya2.jpg

hasan-erdem-konya8.jpg

TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem, TÜRSAB’daki yorgunluun had safhada olduğunu belirterek şöyle konuştu: “İnsanoğlunun, insan yaşamının bir freni vardır, frene basma dönemi vardır. Dur diyebilmenin bir mantığı vardır. Bir insan bazen kendisine en büyük kötülüğü yapar. Kimsenin yapamadığı kötülüğü yapar. Biz bugün diyoruz ki hep beraber gelin bu değişimi gerçekleştirelim, bu yorgun insanları istirahate gönderelim. Yazıktır, günahtır, onlar için yapalım bunu…”

hasan-erdem-konya3.jpg

hasan-erdem-konya6.jpg

BIZE SAHIP ÇıKAN INSANLARı SEÇELIM

Konya’daki acente yetkililerine genel kurul günü sandığa gidilmesi konusunda tavsiyelerde bulunan Erdem, “Lütfen bu oylarımıza sahip çıkalım. Bizi hak eden, bize hizmet eden insanları seçelim diyorum. Bunun için bu yollardayız. Bize ağalık yapacak, padişahlık yapacak, krallık yapacak, seçimden seçime bizi hatırlayacak kişilere değil. Oylarınız kutsaldır. Bir düşünür, ’Dünyada en büyük israf hak etmeyene verilen değerdir’ diyor. Lütfen ben hak etmiyorsam beni de buradan kovun. Yarın seçtiğiniz insanlar sizi hak etmiyorlarsa, size layık değillerse siz onları kovacaksınız. Hem de demokratik bir hakla kovacaksınız, seçim salonlarında kovacaksınız. Bunu lütfen bir tarafa yazalım ve bu kongrede lütfen katılalım” diye konuştu.
hasan-erdem-konya11.jpg

hasan-erdem-konya6.20170920140931.jpg

YENI ACENTE AÇıLMASıN

Yurt genelindeki sorunlara değinen Hasan Erdem, bu sorunların en önemlilerinden birisinin ise acente sayısının her geçen gün yükselmesi olduğunu kaydederek, “Türkiye’nin genelinde çok acenteler var. Bu acenteler bu kadar gerekmez. 10 bin acente fazla, bundan sonra yeni acente açılmasın diyoruz. Bu sizin menfaatiniz için. 5 yıl boyunca tahdit koyacağız yönetim kurulu kararıyla. Kimse yeni acente açamayacak. Almak isteyen birisi acentesini satıyor mu, gitsin alsın. Öyle rastgele rakamlarla değil, genel kurulun tespit edeceği bir rakamla alacak.

hasan-erdem-konya17.jpg

En büyük eksiğimiz birlik ve beraberlik. Bu da yine yanlış yönetimlerden kaynaklanıyor. Bizim eğer birlik, beraberliğimiz olsaydı bunlar buraya gelmezdi. Politika ne biliyor musunuz? Politika böl, parçala, yut. Önce 15 BYK’mız vardı. Kemik gibi 15 BYK birbiriyle koordineli, genel merkezle bağlantıları çok güçlü ve BYK’lardan sorumlu genel merkezde BYK koordinatörleri vardı. Özel görev almış koordinatörler vardı. Bunlar iptal edildi. Sebep neydi, çünkü o kişiden başka hiç kimse acentelerle buluşamaz, görüşemez, onların birlikteliklerini tesis edemez. Ama 15 olan BYK’lar 39 BYK’ya çıkartıldı. Ne kadar çok bölünürsek yutulması o kadar kolaylaşıyor” şeklinde konuştu.

hasan-erdem-konya14.jpg

SİZİN İÇİN YANMAYA HAZIRIZ
Mevlana “Mum olmak kolay değil. Işık saçabilmek için yanmak gerekiyor. Bizimde bu sorunlardan kurtulabilmemiz için birilerinin yanması gerekiyor. İşte biz sizler için yanmak üzere yola çıktık. Gelecek gençlerin, dinamik insanların, rahatını terk edip yola düşenlerin geleceğidir. Biz artık bu yorgun insanları metal çürümesi yaşayan yönetimi istirahate gönderelim.

hasan-erdem-konya13.jpg

hasan-erdem-konya5.jpg

HAKETMEYENLERİ OYLARIMIZLA DÖVELİM

Oylarınız kutsaldır. Sizleri seçimden seçime hatırlayanlara oy vermeyin. Haketmeyenleri oylarımızla dövelim. Seçimle kovalım ve evlerine gönderelim. 10 dönemdir onlara büyük fırsatlar verdik. Artık yeter değişim zamanıdır.

hasan-erdem-konya1b.20170920141457.jpg

MUHALEFETİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ

Hac umrede yıllardır hak yeniyor. Yazıktır günahtır. Artık bıçak kemiğe dayandı. Söz veriyorum muhalefeti böldürmeyeceğiz. Etimiz butumuz kalmadı, kemiklerimiz bile kırıldı. Bizi ihmal eden sistemi durdurmlıyız. Birlik ve beraberlikten kaçanların kaşığı kırılsın.

hasan-erdem-konya4.jpg

TÜRSAB HERKESLE KAVGALI

TÜRSAB turim sektöründe herkesle kavgalı. Otelcierle, rehberlerle, üyeleriyle kavga ediyor. Bakanlık, sivil toplum kuruluşları TÜRSAB’ın uzağındalar. Birlik beraberlik içinde turizmi istenen düzeye getirmek ve seyahat acentelerinin önünü açmak için herkesle barışmak zorundayız.

hasan-erdem-konya12.jpg

SORUNLARIN MERKEZİNDE TÜRSAB VAR

Ortak akıl kullanmayan TÜRSAB bu gidişle batar. Bizimki kavga değil, hak arayışı olacaktır. Bizim için önemli olan seyahat acentelerinin hak ve menfaatleridir.
TÜRSAB hükümetlerin bile dostu değildir. Giderek büyüyen sorunları körükleyen bir anlayışla hareket ediyorlar. Seyahat acentelerine yönelik yanlışlar karşısında susarak yanlışların artmasına ve sorunların büyümesine yol açıyorlar. Elimizi kolumuzu bağladıar.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.