• BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Emirates, Yılın Ortadoğu & Afrika Havayolu ödülünü kazandı

Emirates, Yılın Ortadoğu & Afrika Havayolu ödülünü kazandı
Emirates, Aviation 100 Ödülleri’nde Yılın Ortadoğu & Afrika Havayolu ödülünü kazandı

DUBLIN - Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi olan Emirates, Airline Economics dergisinin düzenlediği Aviation 100 Ödülleri’nde, ‘Yılın Ortadoğu & Afrika Havayolu’ seçildi. Birden çok ödül alan şirketin evine götürdüğü ödüller arasında ‘Yılın Finans Anlaşması’ ödülü de yer alıyor.

emirates-025.jpgİnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Airline Economics dergisi tarafından düzenlenen Aviation 100 Ödülleri’nde, Yılın Ortadoğu & Afrika Havayolu ödülüne layık görüldü. Aviation 100 ödülleri, son 12 ayda tamamlanan en yenilikçi ve başarılı finans ve leasing anlaşmalarının yanı sıra, ticari havacılık alanında en sıra dışı performans gösteren şirketleri de belirliyor. Ödül töreni, Airline Economics Growth Frontiers Dubai 2019 konferansının gala yemeğinde gerçekleşti.


-airline-economics.jpgILK GENIŞ HACIMLI IŞLEM
Emirates ayrıca, Koreli yatırımcıların temin ettiği ticari kredi dilimi ile birleştirilen, Bpifrance (Fransa Hükümet Fonu) Garantili İhracat destekli, iki adet Emirates A380 uçağının finansmanı ile ‘Aviation 100 Ortadoğu & Afrika Yılın Destek Almış Finans Anlaşması 2019” ödülünü de kazandı. Bu, yıllar sonra gelen ilk A380 Bpifance Garantili, İhracat destekli finansman ve Avrupa İhracat Kredisi Kurumları’nın ilk geniş hacimli işlemi olma özelliği taşıyor.


-airline-economics-001.jpgEKONOMIK ORTAMDA FON ELDE ETME KABILIYETI
Emirates Kurumsal Hazine Kıdemli Başkan Yardımcısı Nirmal Govindadas konuya dair yaptığı açıklamada: “Finansman ortaklarımız ve ECA’lar (Bpifrance, Euler Hermes ve UK Export Finance) ile büyüyen uçak filomuzu finanse etmek üzere, küresel pazarlarda sürekli sağlam ve yeni fırsatlar arayışı içerisindeyiz. Kanada, Fransa, İngiltere, Almanya ve Güney Korelilerden oluşan, gerçek anlamda küresel finans ortaklarının bu şekilde bir araya gelmesi, uluslararası yatırımcıların Emirates’in güçlü geçmiş performansı ile birlikte etkin ve karlı iş modelimize duydukları güveni ortaya koymaktadır. Bu tip yenilikler, Emirates’in, zorlu ekonomik ortamda fon elde etme kabiliyetinin bir göstergesidir” dedi.
 

SÜREKLI FILO VE ÜRÜN GELIŞTIRMELERI SAYESINDE KAZANDı
Aviation 100 ödüllerini kazananlar, titiz incelemeler, endüstri genelinde yapılan oylama ve editöryel değerlendirme ile belirleniyor. Emirates, Aviation 100 ‘Yılın Havayolu’ ödülünü, şirketin, dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi olarak sahip olduğu öncü pozisyon, güçlü ağı ve sürekli filo ve ürün geliştirmeleri sayesinde kazandı.


ADET A380 UÇAĞı DAHA EKLEYEREK GENIŞLEMEYI SÜRDÜRDÜ
Emirates ağı, 85 ülke ve bölgede bulunan 158 destinasyonu kapsayacak şekilde büyüdü. 2019 yılında, şirket, filosuna üç adet A380 uçağı daha ekleyerek genişlemeyi sürdürdü. Emirates, bu sene, Temmuz ayında Porto uçuşlarını lanse etti ve Aralık ayında da Barcelona üzerinden Mexico City servislerini başlamaya hazırlanıyor. Emirates, ayrıca, 15 destinasyondaki uçuş sıklıklarını da arttırdı ve 10 şehirde kapasite yükseltti. Ortalama olarak, Emirates, haftada, 3,500’den fazla yolcu uçuşu ile, 1.1 milyondan fazla yolcu taşıyor.


84 DESTINASYONDA BÜYÜYOR
Emirates’in flydubai ile olan ortaklığı, 84 destinasyonda büyümeye devam ediyor. Ortaklık; yolcuların, artan uçuş sıklıklarının, tek bir biletle her iki şirketin birleştirilmiş ağına yönelik erişim imkanının, Emirates Skywards ile birleşmenin, kolay check-in imkanının, Dubai sırasındaki kolay transferlerin ve diğer imkanlarını farkına varması ile birlikte hızla genişledi.
Ayrıca, 22 flydubai destinasyonuna uçan yolcuların, artık Dubai Uluslararası Havaalanı’ndaki, Emirates’e ait Terminal 3’ten de uçaklarına binmesi mümkün.

Ürünlere gelindiğinde, Emirates’in ‘ezber bozan’ Boeing 777-300ER uçağı, Mercedes-Benz S-Class’tan esinlenilmiş olan, tamamen kapalı First Class Özel Süit’e sahip olan şık ve modern iç mekanları ile yolcularını şaşırtmaya devam ediyor. 1-1-1 düzeninde oluşturulan her bir süit, 4 metrekare kadar kişisel alana, en son iklimlendirme ve aydınlatma teknolojilerine, NASA’dan esinlenilmiş ‘sıfır yerçekimi’ oturma pozisyonuna, orta koridorda bulunan ve şirketin imza ürünü olan ‘sanal pencerelere’ ve kişisel bir video arama servisine sahip. En yeni Boeing 777-300ER, şu anda dünya çapında dokuz şehre uçuş gerçekleştiriyor.

Emirates’in tüm sınıflardaki yolcuları, bölgeden ilham alınarak hazırlanmış yemekler ve endüstrideki en kapsamlı uçak içi eğlence sistemi olan ice ile çok sayıda eğlence seçeneğinin keyfini sürüyorlar. Skytrax ödüllerinde 15 kez “en iyi uçak içi eğlence sistemi” ödülünü alan ice, dünyanın her yerinden 1,000 filmi de içeren, 4,500’den fazla kanala sahip.

Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.