• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 15 °C

Emin Çakmak:Türsab hazirun askıda, aday listeleri yok

Emin Çakmak:Türsab hazirun askıda, aday listeleri yok
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: Sözde birleştiklerini iddia ederek acenteleri aldatan adaylar Türsab’ın hakem heyeti kadar demokratik olamıyorlar

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ALANYA-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Alanya Green Beach’de, Türsab BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu ve BYK üyeleri ile BYK eski Başkanı Bilal Korkmaz’ın da katıldığı 100’e yakın acenteyle yaptığı toplantıda “Sözde birleştiklerini iddia ederek acenteleri aldatan adaylar Türsab’ın hakem heyeti kadar demokratik olamıyorlar. Hakem heyeti hazirunu askıya çıkarıyor. Bunların listeleri ise hala esrarını koruyor. Birlikte yola çıktıkları kişilerin hepsine yönetimde koltuk sözü vermişler. Yönetim 200 kişilik değil 9 kişi asil ve toplam 30 kişi… Yola çıkarken hesabı doğru yapmaları gerekirdi.

emin-alanya-006.jpg

emin-alanya-004.jpg

emin-alanya-007.jpg

TÜRSAB HEPİMİZİN EKİBİ KEMİK GİBİ BİRLİKTE...
Buna karşılık koltuk sevdası olmayan Türsab Hepimizin ekibi 30 kişi… Geride ise bir o kadar 3-5 katı kadar kemik gibi yapımız var. Bizim hedefimiz Türsabı’ı selamete çıkarmak. Ona buna ünvan dağıtmak değil. Önce 9 kişi koşar. Geride bir kaç katı daha hizmet eder… Demokrasinin temeli paylaşımdır ve doğru olan budur. Alanya acentelerinin her zaman adaylara olan saygısını göstererek birlik ve beraberlik içinde toplantımıza katılmaları örnek bir davranıştır. Türsab bir ailedir ve bunun en güzel örneğini bize Alanya BYK ve bölge acenteleri gösterdi”dedi.

emin-alanya.jpgESKİNİN DEVAMI ADALETSİZLİĞİ KURMAK İSTİYORLAR
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca Türsab kongreye götürmek üzere görevlendirilen hakem heyetinin 5 şubat’ta Hazirun listesini askıya çıkardığını belirterek şunları söyledi: “7 gün içinde inceleyin, itiraz edin 11 Şubat’a kadar askıda kalacak diyor. Adaylar acenteye saygı duymadıkları için listelerini acentelere açıklamıyorlar. Bu adaylar ‘Listeleri son gece açıklayacağız’ diyerek ‘oldu bittiye getirmek’ ve Türsab’a zarar vermek istiyorlar. Mevcut yönetimin devamı olan kişileri son gün dayatma yoluyla yönetime sokarak eskinin devamı olan adaletsizliği, kişisel menfaatlerine uygun yönetimi, tek adamlık monarşiyi ve kaosu sürdürmek istiyorlar.”

emin-alanya-001.jpgKELLE SAYMAKLA TÜRSAB YÖNETİLEMEZ
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, düzenlediği “Ortak Akıl” toplantılarına katılan acenteleri saydıklarını, acente ziyaretlerini görmediklerini belirterek “Önce adalet ve saygı zihinde başlar. Artık eskiden olduğu gibi kelle saymaktan vazgeçip demokrasiye inanmaları ve acentelere değer vermeliler. Bizim için 1 acente de 100 acentede saygı duymamız gereken arkadaşlarımızdır. Kelle sayarak Türsab’a talip oldularsa hiç gelmesinler. Türsab’ın her üyesi bizim için çok değerlidir” dedi.

emin-alanya-003.jpgKÖRÜ KÖRÜNE DEĞİL ŞEFFAF YÖNETİM OLMALI
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, muhalefetin birleşmesi yolunda gelen öneriler üzerine şunlaı anlattı: “Mevcut yönetimde yer alıp Türsab’ı batıran kişiler muhalefetteki bazı adayların yanında çöreklendiler. Türsab üyesi acentler bizden hesap sormamızı bekliyorlar. Bizim eski yöntimin devamı olan kişilerle birlikte olmamız nasıl doğru olabilir? Muhafetin adaylarını biliruz. Ancak listeleri kimse bilmiyor. Böylesine kör dövüşü bir şekilde Türsab yönetimine talip olunamaz.

emin-alanya-005.jpgTÜRSABI’I KÖTÜ GÜNLERE TAŞIYANLAR NEDEN HALA ORTADA?
Biz ertelenen kongreye kadar muhalefetin birleşmesi için ortak liste veya listelerini açıklamak kaydıyla destek verdik. Kongreye kadar ortada ne listeler vardı ne de ortak liste ortaya çıktı. Sadece duyumlara dayanan ve birlikte çekilen fotoğraflara bakıldığında halen eleştirdiğimiz mevcut yönetimin devamı olan, ve mevcut yönetimi sıkıntıya sokacak Türsab’ı bugünlere getiren kişilerin aynı görüntülerde yer aldığını gördük.

TÜRSABI’I ESKİ YÖNETİME BIRAKMAK İSTEMİYORUZ
Mevcut başkan adaylığını çekince, ortalıkta kalacağını düşünen bu menfaat çarkları arı kovanını üşüşür gibi adayların etrafığnda öbeklediler. Bu güne kadar Türsab’a zarar veren kişilerin listelerde olmaması şeklinde uyarılarımız dikkate alınmayınca biz sözde birleşti görüntüsü veren muhalefete desteğimizi çektik. 2 Aralıkta seçim erkelendikten sonra bile uyarılarımızı sürdürdük. Ancak görüyoruz ki hala mevcut yönetimi zora sokan ve Türsab’ı batıran kişilerle yol almayı tercih ediyorlar. Bu nedenle Türsab’ı yine eski yönetimin kalıntılarına ve sahipsiz bırakmamak için yola çıktık. Ortak Akıl toplantılarını yaptık ve adaylığımız açıkladık.

ÇAYı GÖRMEDEN PAÇALAR SıVANMAZ
Şimdi bazı kişilerle aracılar gönderip birleşin diyorlar. Biz uyarımızı çok önceden yaptık. Türsab’ı bu hale getirip batıranlar listede olduğu sürece acenteler adına verimli bir hizmet yapamayız. Bizim acenteler adına kavgamız acentelerin hak ve menfaatlerini korumak, Türsab’ı bu hale getirenleri göndeerek gerçek bir değişim yapmaktır. Bu adamlarla yola cıkan adayların neresi değişim?
Onlar değişm darken aradakı sızmalara yol veriyorlar. Biz ise kökten değişim diyeek yeni isimler, yeni adaylar ve yeni yüzlerle Türsab hepimizin diyerek yola çıktık.

BİZ ADALET VE EŞİTLİK İSTİYORUZ
Adaylar listelerini açıklamak zorundalar. Yoksa Türsab’ı selamete çıkarmak için yola çıkan Türsab Hepimizin ekibi bütün ilkelerin kaybeder. Türsab adayı acentelerin bizden beklentileri dürüst insanlarla yola çıkarak onlara hizmet etmemizdir. Eskinin devamı olan çürük elmalarla yola çıkan adayların yanında durursak hem kendimizi hem Türsab üyesi acenteleri aldatmış oluruz. Bugüne kadar yaptıklarına bakılınca bu adaylar Türsab üyesi acenteleri “kelle sayar gibi sayarak “, “insan yerine koymayıp” aldatmayı tercih ediyorlarsa bunun geçmişteki yönetimden farkı ne kalır? Biz adalet ve herkese eşitlik istiyoruz. Yosa Türsab eskisinden daha beter hale gelir ve bizlere yazık olur.”
 

Bu haber toplam 4789 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.