• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Çakmak: Ulusoy’un destekçisi BYK'lar da görevden alınsın

Çakmak: Ulusoy’un destekçisi BYK'lar da görevden alınsın
TÜRSAB Hepimizin platformu Başkanı Emin Çakmak: Başaran Ulusoy’a destek veren 39 BYK yönetimi görevden alınmalı

BODRUM- Türkiye’nin 81 ilinde “Ortak Akıl” toplantıları düzenleyerek TÜRSAB’ın geleceğini acentelerle tartışmaya açan TÜRSAB Hepimizin platformu Başkanı Emin Çakmak, adaylık döneminde Başaran Ulusoy’a destek veren 39 BYK başkanı ve yönetiminin görevden alınması gerektiğini belirterek “Muhalif adaylara destek verdi diye 4 başkanı görevden almak TÜRSAB’taki adaletsizliğin göstergesidir”dedi.

emin-cakmak-009.jpgADAYLIĞINDA ULUSOY'A DESTEK OLANLAR GÖREVDEN AYRILMALIYDI
Emin Çakmak, herhangi bir adaya destek veren TÜRSAB yöneticisinin görevinden ayrılarak hareketin içinde yer almasının etik olmadığını belirterek “Görevden alınan arkadaşlar kadar alınmayanlarda hatalıdır. Ulusoy adaylıktan çekilmeden önce gittiği her yerde görevden alınanlar dışındaki BYK yönetimleri toplantılar düzenleyerek eski aday Ulusoy'a destek verdiler. Bu durumda adaylıktan çekilmeden önce 23.dönem için yeniden başkan adayı olan Başaran Ulusoy’a destek veren, toplantılar düzenleyen tüm BYK başkanları ve yönetimleri Disiplin kurulu’na verilmelidir” şeklinde konuştu.

emin-cakmak-010.jpgEMİN ÇAKMAK EGE BÖLGESİNDE
Türkiye’nin 81 ilinde “Ortak Akıl” toplantıları düzenleyerek TÜRSAB’ın geleceğini acentelerle tartışmaya açan TÜRSAB Hepimizin platformu Başkanı Emin Çakmak, İzmir’de başlattığı hareketi Ege Bölgesi’nde acentelerle buluşarak sürdürüyor. Bodrum, Bodrium Hotel’de acentelerle buluşacak olan Emin Çakmak ve ekibi toplantılarına Marmaris, Fethiye, Dalyan’da devam edecek.

emin-cakmak-011.jpgADAYLARA DESTEK VEREN BYK BAŞKANLARI ISTIFA ETMELIYDILER
TÜRSAB Yönetimi tarafından İstanbul Asya BYK Başkanı Ali Bilir, Avrupa BYK Başkanı İbrahim Halil Kalay, Harput BYK Başkanı Fazıl Öktem ve Adana BYK Başkanı Murat Şirin’in görevlerinin askıya alınması üzerine Türsab Hepimizin platformu başkanı Emin Çakmak “2013 - 2015 döneminde ve kongre ertelenmesi öncesi diğer BYK başkanları da yeniden aday olan mevcut yönetim kurulu başkanına destek vermişlerdi. Hatta alenen toplantılar, yemekler düzenleyerek desteklerini göstermişlerdi. Bu anlayışa göre tüm BYK başkanları ile yönetimlerinin disipline sevkedilmesi ve görevlerinin askıya alınması gerekir”dedi. TÜRSAB Disiplin Kurulu’nu tüm BYK başkanlarının görevlerini askıya almaya çağıran Emin Çakmak “Bunlar yapılmazsa TÜRSAB’a beklenen hakkaniyet ve adelet gelmez”dedi.

emin-cakmak-012.jpgTÜRSAB’TA HATALAR ZİNCİRİ BİTMİYOR
Emin Çakmak, etik olanın herhangi bir adaya destek olan ve ekibinde yer almaya karar veren BYK başkanının görevi bırakarak bu eylemini gerçekleştirmesi gerektiğini belirterek “Görevleri askıya alınan BYK başkanlarının yaptıkları yanlış kadar mevcut TÜRSAB yönetiminin de hata yaptığı ortadadır. Ne yazık ki TÜRSAB’ta hatalar zinciri bitmek bilmiyor. Herkes kafasına göre kural uygularsa TÜRSAB kaosu içinden çıkılmaz hal almaya devam eder”şeklinde konuştu

Bu haber toplam 5386 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.