• BIST 9770.17
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 22 °C

Emin Çakmak: Türsab’ta gençlik kolları kurulacak

Emin Çakmak: Türsab’ta gençlik kolları kurulacak
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: Türsab’ta kuşaklar arası farkları ortadan kaldırarak yeni fikirlere açık olacağız ve taban tavan ilişkisini dengeye oturtacağız

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
DÜZCE-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Türsab Hepimizin ekibiyle birlikte Düzce’de acentelerle düzenlediği “Ortak Akıl’ toplantısında “Türsab’ta gençlik kolları kurulacak ve Türsab’ta gençlerde söz sahibi olacaktır. Gençler toplanıp aralarında kararlar alacaklar ve yönetim onların kararlarını hayata geçirecektir. Böylece Türsab’ta kuşaklar arası farkları ortadan kaldırarak taban tavan ilişkisini dengeye oturtacağız. Bundan böyle Türsab’ta gençlere değer verilecektir” dedi.

emin-cakmak-duzce.jpgGENÇLERE SÖZ HAKKI, TÜRSAB’A ÇOK ŞEYLER KATACAKTIR
Toplantıya katılan Akçakoca Turizm Derneği Başkanı ve Anatolia Tours sahibi Ömer Özcan ile Arel Tour sahibi Ümit Çetin “Genç turizmciler olarak yenilikçi projelerle Türsab Hepimizin hareketine destek vermek istiyoruz. Yönetime geldiğinizde gençlere söz hakkı vermeniz ise Türkiye’nin kapısını çağdaş dünyaya açacaktır. İyi eğitimli, dünya görüşüyle yeniliklere açık, teknolojiyi kullanan ve iyi bilen bir kuşak yetişiyor. Bizler gençlerin sizinle birlikte Türsab’a çok şeyler katacağını düünüyoruz” şeklinde konuştu.

emin-cakmak-duzce-005.jpg

emin-cakmak-duzce-001.jpg

EMİN ÇAKMAK: BİZ SANDIK OYUNLARINI BİLMİYORUZ
Türsab’ta 2013 yılından bu yana muhlafette yer aldığını belirten Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak şunları anlattı: “Biz önceki seçimlerde sahada kazandık ama sandıkta kaybettik. Biz sandık oyunlarını bilmiyoruz.

emin-duzce.jpg

emin-duzce-001.jpg

emin-cakmak-duzce-002.jpgTÜRSAB’TA ‘KABUĞU KIRAN’ ADAM DİYORLAR
Ama yıllardır üzerlerine ölü toprağı serilmiş olan acentelere cesaret vererek ortaya çıkmalarına öncü oldum. ‘Türsab’ta kabuğu kıran adam’ olarak bilinmem bile gerçek değişimi başlatan kişi olarak tanınmamı sağladı. Geçen kongrede 9000’e yakın acenteyi ziyaret ederek olara birer çam fidanı armağan ettim. Şimdi gezdiğim her yerde acenteler bana ‘Başkan hediye ettiğin çam fidanları büyüdü. Artık işler kıvamına geldi. Sizi başkan olarak görmek istiyoruz’ diyorlar. Bu nedenle yola çıktım ve inşallah bize güvenen acentelerin oylayıyla yönetime geldiğimizde bu büyük görevden yüzümüzün akıyla çıkacağız ve Türsab’ta devrim yaratacağız. Yeni Türsab’ta Tursabhepimizin.org sitemizde açıkladağımız 154 projenin yarısını ilk 6 ayda hayata geçirmek istiyoruz.

emin-cakmak-duzce-003.jpg
RAFTA DURAN 45 SEGMENTİ TURİZMİN HİZMETİNE AÇACAĞIZ
Emin Çakmak, Türk turizminde atıl şekilde duran kapasitesini hayata geçermek istediklerini belirterek “Turizmin rafta duran 45 segmentini raftan indirerek tüm paydaşların hizmetine sunacağız. Hedefimiz e-Türsab’ı kurarak Tük turizminin dünyadaki pazar payını artırmaktır. Halen 650 dolar olan kişi başı turizm gelirini 2000 dolara çıkarmaktır.

emin-cakmak-duzce-006.jpg

emin-cakmak-duzce-004.jpgNİTELİKLİ TURİST GELSİN İSTİYORUZ
Biz çok turist değil nitelikli 50 milyon turist gelsin ve Türkiye 100 milyar dolar kazansın istiyoruz. Türkiye’nin keşfedilmemiş bölgelerini dünya turizmine açmak için teknolojiden yararlanacağız. Kara kaplı defterlerden kurtularak kurulacak olan djiital Türsab ile Akçakoca, Sakarya gibi bölgelerimi artık birer dünyanın turizm dEstinasyonu haline gelecektir.

Bu haber toplam 3666 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.