• BIST 9456.54
  • Altın 2497.51
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.7825
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

Emin Çakmak: Türsab’ta duayenlere minnettarız

Emin Çakmak: Türsab’ta duayenlere minnettarız
Türsab Hepimizin platformu Başkanı Emin Çakmak: Türsab’ı bize emanet eden duayen turizmcilere ve bize oy veren 1069 acenteye karşı sorumluluğumuz var

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
OSMANİYE /ADANA -
Geçen kongrenin en güçlü başkan adayı ve Türsab yönetimini kıl payı kaçıran Türsab Hepimizin platformu başkanı Emin Çakmak, Adana Osmaniye’de buluştuğu acentelere “Bizim Türsab’ı kurarak, başkanlıklarını ve yönetimlerini yaparak kurumu bizlere emanet eden duayen turizmci büyüklerimiz başta olmak üzere, bize oy veren 1069 acenteye karşı sorumluğumuz nedeniyle yola çıktık. Minnet borcumuz olan Türsab’ın kurucusu turizmci büyüklerimizin emanetine sahip çıkmak istiyoruz.

emin-osmaniye-003.jpg

httpwww.turkiyeturizm.comemin-cakmak-tursabta-duayenlere-minnettariz-54805h.htm.jpgZOR GÜNLERDE KAVGANIN ANLAMI YOK
Biz zor günlerde sıkıntılı günlerde kavganın bir anlamı olmadığını düşünüyoruz. Bunu fırsat bilip hakkımda iftiralar düzenleyenlerin öncelikli olarak Türsab’a hizmet etmenin yollarını aramalılar. Bizim koltuk kavgamız yok. Bizim kavgamız ekmek kavgamızdır. Bizim kavgamız unutulan acentelerin hakkını savunmaktır”dedi.

emin-osmaniye-005.jpg

emin-osmaniye-001.jpgDUAYEN TURİZMCİLERE MİNNET BORCUMUZ VAR
Türsab Hepimizin platform başkanı Emin Çakmak “TÜRSAB’ı kuran ve geçmişte zirveye taşıyan, rahmetle andığımız kaybettiğimiz ve yaşayan duayen turizmcilere karşı olan minnet borcumuzu ödemek için yola çıktık. Herbiri birer arı değer olan, geçmiyte Türsab’ın başkanlığını yapan ve yönetimlerinde yer alan duayen büyüklerimiz bu güzide kuruluşu duayen turizmciler kendilerinden sonra gelen bizlere emanet ettiler. Bizler ulu önder Atatürk’ün sözlerinde olduğu gibi ‘muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur’ sözlerini ışık olarak aldık. Türsab’ın son günlerde sahipsiz bırakılmasına ve bakanlığın el koyarak ‘hakem heyeti’ tayinine kadar giden kötü günlerinde düze çıkarabilmek için acentelerle buluşarak ‘Ortak Akıl’ toplantıları düzenlemeye başladık.

emin-osmaniye-002.jpgACENTELERİ KUTSAL OYLARINA SAHİP ÇIKMAYA ÇAĞIRDIK
Türsab’ı bu günlerden düzlüğe çıkaracak olan acentelerin kutsal oylarıdır. Özellikle olaylardan uzak olan Anadolu’ya yayılmış bulunan acentelerin ayağına giderek onları aydınlatmaya gayret ettik. Eminiz ki Türkiye’nin çok değerli acenteleri artık yıllardır süren yalnızlıklarından kabuklarını kırarak çıkmayı arzuluyorlar. Türsab’ın yalnız bırakması sonucu kendi yağıyla kavrulmaya çalışan acentelere giderek ‘Yalnız değilsiniz. Biz buradayız. Bize verdiğini 1069 oy ve geçmişte Türsab’ı bizlere emanet eden duayen turizmcileri karşı sorumluluğumuz var”diyoruz.
 

Bu haber toplam 3332 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.