• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 16 °C

Emin Çakmak: Türsab’ta değişim, gelişim beraber olacak

Emin Çakmak: Türsab’ta değişim, gelişim beraber olacak
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak : Turizmde ötv’nin kaldırılması acentelerin rakip ülkelerle rekabet gücünü artırır.

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
ZONGULDAK  / K.Ereğli–
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Zonguldak Dedeman Hotel’de acentelerle “Ortak Akıl” buluşmasında turizmin yerinde ihracat yapan ve hizmet üreten bacasız sanayi olduğunu belirterek “Turizm faaliyetlerine vergi adaleti getirmeliyiz” dedi.

emin-zonguldak-002.jpgTürsab Başkan Adayı Emin Çakmak “Turizmde ötv’nin kaldırılması acentelerin rakip ülkelerle rekabet gücünü artırır. Türkiye’ye turist getirilmesini sağlar. Kültür turizmini geliştirmek için özel projelerimiz var. Seyahatle ilgili herşeyi acenteler yapacak ve kazanacaklar. Değişim ve gelişim beraber olacak” dedi.

emin-cakmak-zonguldak-002.jpg

emin-cakmak-zonguldak.jpg54

154 PROJEMİZ GELİŞMENİN ANAHTARIDIR
Emin Çakmak, Türkiye’nin 81 ilinde sürdürdüğü “Ortak Akıl” toplantılarının 79’uncusu olan Zonguldak’ta “yaptığım görüşmelerde acenteler artık Türsab’ın adını duymaktan sıkılıyorlar. Türsab’ı yeniden onlara hizmet eden bir kuruluy haline getirmek için köklü bir değişime , gelişmeye ihtiyaç var. Bizim 154 projemiz hızlı gelişmenin anahtarıdır. Kongrede üyeler Türsab hepimizin ekibine sahip çıkarsa Türsab’ın 18 yıllık kaybını nasıl kısa sürede telafi ettiğimizi görecekler” şeklinde konuştu.

emin-zonguldak-001.jpg

emin-cakmak-zonguldak-001.jpg

eregli-acente--001.jpgeregli-acente-burak-tur-002.jpgEREĞLİ’DE ACENTE ZİYARETLERİ YAPILDI

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Zonguldak buluşması öncesi Karadeniz Ereğli’de acente ziyaretleri yaptı. Ziyaret ettiği Gözdem Burak Turizm Başkanı Hüseyin Yalçın ve Transob Turizm Başkanı Serdar Saral ve kızı Damla Saral ile sohbet eden Emin Çakmak, bölgesel sorunları dinledi. Özellikle belge kiralanmasından yakınıldı.

eregli-acente--005.jpgÖzellikle taşımacılık ve kaçak turlar konusunda şikayetler olduğunu öğrenen Emin Çakmak “Türsab dijital hale geldiğinde her türlü yasadışı eylemler kontrol altına alınacak. Acentelerin sıkıntılarına son verilecektir. Çok değil göreve geldikten 6 ay sonra 154 projemizin yarısını hayata geçireceğiz”dedi.

emin-cakmak-zonguldak-003.jpg

ZONGULDAK MAĞARA CENNETI
Zonguldak bölgesinin mağara turizmi için zenginliklere sahip olduğu belirtilen toplantıda, Türkiye’de 30-40 bin alternative turizm için mağara olduğu bildirildi. Mağara turizmi için gelen acentelere uzman sporcu yetiştirmek için Doğa Sporları Kulübü kurulduğu anlatıldı. Türkiye’nin 6.650 m. uzunluğuyla Türkiye’nin ikinci uzun mağarası Kızılelma’nın dünya magara haritasına girdiği ve İspanya ve Fransa’dan mağaracıların geldiği anlatıldı.
Emin Çakmak, Nisan ayında Cumhurbaşkanı destekli düzenlenen Hestourex Fuarı’na Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı-BATKA’nın yeri olduğunu belirterek “Hestourex’te Zonguldak mağaraları tanıtılmalı” dedi

Bu haber toplam 3910 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.