• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Emin Çakmak: Türsab’ın kadük kanunu düzelecek

Emin Çakmak: Türsab’ın kadük kanunu düzelecek
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: Aleyhimize işleyen 1972 model Sayılı Yasa’yı 2018 model çağdaş ve acentelerin menfaatine bir kanun haline getireceğiz.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ORDU-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Ordu Atabeyoğlu Lezzet Çiftliği’nde acentelerle düzenlediği “Ortak Akıl” toplantısında “Aleyhimize işleyen 1972 model günün ihtiyaçlarından giderek uzaklaşan1618 Sayılı Yasa’yı 2018 model çağdaş ve acentelerin menfaatine bir kanun haline getireceğiz. Mevcut Türsab Başkanı Ulusoy ‘Aday olan başkan yardımcım yasayı düzeltmeden, tamamlamadan ‘kadük’ bırakarak yönetimden ayrıldı. Yani değerini yitirdi’ demişti.

emin-ordu-005.jpg

emin-ordu.jpgTürsab Hepimizin ekibi olarak bu değerini kaybeden ‘Kadük Yasa’yı yeniden değerli hale getirerek acenteler başta olmak üzereturim sektörünün tüm paydaşlarının menfaatine düzenlenmesini sağlayacağız” dedi.

emin-ordu-001.jpgTÜRSAB’TA “AHLAK DEVRİMİ” YAPMAYA GELİYORUZ
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, göreve geldiklerinde Türsab’a öncelikli olarak Türk örf ve adetlerimize uygun olan ahlak anlayışını getireceklerini belirterek “Herkes birbirine saygı duymalıdır. Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur. Demokrasi tahammül rejimidir. Toplu yaşamanın ana kuralı çok fikirli ve çok sesli olmaktır. Herkes farklı düşünürse toplum renklerin ve kalitesi yükselir. At gözlüğü ile bakarak, insanlara dayatma şeklinde yaşam sunulursa toplumun düşünme, akıl yürütme, üretme kabiliyeti biter ve kalitesi düşmeye başlar. Fikirleri, görüşlere saygı duymak zorundayız” dedi.

emin-ordu-006.jpg

emin-ordu-002.jpgEmin Çakmak, üç dönemdir Türsab’a aday olurken kimsenin ailesine yakınına veya sevdiklerini küçük düşürücü söylemlerde bulunmadıkların belirterek “Biz turizmin tüm paydaşlarını barış içinde üretim yapmasına geliyoruz” diyerek şöyle konuştu:
“Biz kötü söylemlerin sahibine zarar verdiğini biliyoruz. Bunların yanlış olduğunu düşünüyoruz. Sektör içindeki kötü söylemler ile insanların birbirlerini kırmasına, küçük görmesine gücendirmesine karşıyız. Biz bu yanlışları toptan düzeltmeye geliyoruz. Bizim hedefimizde birbirine seven, destek olan ve dayanışma içinde çalışan bir Türsab yaratmaktır. İnsanların fikirlerini ve enerjilerini Türk turizmine harcamalarını istiyoruz.”

emin-ordu-007.jpg

emin-ordu-003.jpgETİK DAVRANIŞLARI KINIYORUZ
Emin Çakmak, “Bize göre en küçük acente ile en büyük arasında fark yoktur. Her biri birer değerdir ve Türk turizmine hizmet etmek için çalışıyorlar” diyerek son dönemde acenteleri “muhtaç” halde gösteren etik dışı söylemlerin Türk turizmine zarar verdiğini belirtti.

emin-ordu-009.jpg

emin-ordu-004.jpgemin-ordu-008.jpgDÜNYA KOŞUYOR, TÜRSAB’TA KOŞMALIDIR
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak “Mesleğimizi değişmeyen zihniyetlere teslim etmemek için aday olduk. Eskinin divamı olan anlayışa karşıyız. Biz Türsab için gelecek hazırlıyoruz. Geçmişi tekrar edenler, geçmişin sararmış sayfalarında yokolup giderler. Dünya koşuyor. Türsab’ta koşmalıdır. Acentelerin geleceği için proje üretmelidir. Biz bu anlayışla kongrelerde Türsab’ın cesur sesi olduk. Acentelere cesaret verdik. Demokrasinin yerleşmesi için 3 dönemdir mücadele veriyoruz. Bizden cesaret gören arkadaşların ortaya çıkmaları bizi memnun ediyor. Çünkü demokrasi çok sesliliktir. Ancak eski fikirlerle değil, yeni fikirlerle gelmeleri gerekir. Ortak listelerini ve ayağı yere basan projelerini bekliyoruz. Bizim projelerimiz gelişerek artıyor. tursabhepimizin.org sitesinde izlenebilir.

Bu haber toplam 3155 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.