• BIST 8727.4
  • Altın 2237.619
  • Dolar 32.3325
  • Euro 35.1174
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • Antalya 16 °C

Emerald Palace Kempinski Dubai 29 Kasım 2018'de açılıyor

Emerald Palace Kempinski Dubai 29 Kasım 2018'de açılıyor
Emerald Palace Kempinski Duba, 100.000 metrekarelik bir alanda, dünyanın insan gücüyle yapılmış en büyük adası olan Palm Cumeyra, West Crescent’ta bulunuyor

DUBAİ– Emerald Palace Kempinski Dubai kapılarını 29 Kasım 2018'de konuklarına açıyor. Saray, 100.000 metrekarelik bir alanda, dünyanın insan gücüyle yapılmış en büyük adası olan Palm Cumeyra, West Crescent’ta bulunuyor. Emerald Palace Kempinski, şehrin ziyaretçi çeken bölgelerine araçla kısa bir sürede ulaşılabilen ayrıcalıklı konumu ile gürültüden uzak ve özel bir kaçamak arayanlar için oldukça ideal. Ayrıca panoramik deniz manzarası ve Dubai'nin simgesi haline gelen ufuk çizgisini izlemenin benzersiz keyfi ile de ön plana çıkıyor. 18. yüzyıl Avrupası'ndaki saraylardan ilham alınarak yapılan bu Saray’da konukları, kişisel bir hizmet, zarif bir akşam yemeği ve sanatsal dokunuşlar içeren birbirinden unutulmaz deneyimler bekliyor.

emerald-palace-kempinski-dubai-001.jpg"Orta Doğu ve Afrika bölgesinde genişleyen önemli ve lüks otel portföyümüzün bir parçası olarak Emerald Palace Kempinski Dubai'nin açılmasından dolayı hepimiz çok gururluyuz.” diyen Orta Doğu ve Afrika Kempinski Otelleri CCO'su Henk Meyknecht sözlerine şöyle devam ediyor: “Sahile sıfır bu saray resort, büyümekte olan lüks konaklama sektöründe en üst düzey hizmeti sunma kararlılığımızın bir göstergesidir. Orta Doğu'daki en yenilikçi turistik yerlerden biri olan Dubai'nin vizyonuna bağlı kalıyoruz.”

Basra Körfezi'nin kobalt mavisi sularında 500 metrelik özel beyaz kumsalın kuşattığı Saray, 391 lüks oda, süit ve villadan oluşan krallara layık bir şehir simgesidir. Konaklamaları sırasında konuklar üç Michelin yıldızlı şef Alain Ducasse’ın Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki ilk restoranı olan “miX by Alain Ducasse” başta olmak üzere toplam sekiz seçkin restoran ve barlar, 3,000 metrekarelik son teknoloji ürünlerle hazırlanmış fitness ve yoga stüdyosunun bulunduğu Cinq Mondes SPA, çocuk ve genç kulüpleri ve Palm Cumeyra'daki en büyük özel sinemanın da aralarında bulunduğu muhteşem hizmetlerden yararlanabilecekler.

İhtişam ve zenginliğin buluştuğu bu olağanüstü deneyim, tüm Emerald Palace Kempinski Dubai'nin özünü oluşturuyor. Her bir köşede parıldayan 6,400 farklı ve ışıltılı avize, el yapımı motiflerle elde boyanmış 24 karat altın varak detaylar ve klasik frizlerden olağanüstü ambiyansa eşlik eden mücevher tonlarında bir renk paletine kadar Saray, her açıdan mükemmeliyet için tasarlandı.

emerald-palace-kempinski-dubai-002.jpg
emerald-palace-kempinski-dubai-003.jpgTarihi ve görkemli Avrupa saraylarından ilham alınarak inşa edilen bu muhteşem bina, her yerde göze çarpan mükemmel proporsiyon ve simetrisiyle neoklasik mimari ve tasarıma sadık kalacak şekilde özenle düşünülmüştür. Saray’ın seçkin silüetini şekillendiren beş göz alıcı Palladyan kubbesi ve en kaliteli mermer çeşitlerinden biri olan pembe Portekiz mermeri “Rosa Portogallo” ile döşenmiş büyük avludaki sekiz mermer kolonlarıyla tüm ihtişamı görülebilir.

Emerald Palace Kempinski Dubai ve Kempinski Hotel ve Residences Palm Cumeyra Genel Müdürü Sébastien Mariette otel ile ilgili şunları söyledi: “Emerald Palace Kempinski Dubai olarak ilk konuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Saray, Avrupa'nın sanatkârlığını eşsiz bir konaklama deneyimiyle Orta Doğu'ya taşıyan muhteşem bir mimari eserdir. Her bir detay özenli işçilik ile yapılmış olup seçkin malzemeler Avrupa'nın her yerindeki en iyi üreticilerden titizlikle seçilmiştir. Böylesine olağanüstü bir Saray'ı sizlere sunarken önceliğimiz, konuklarımızın beklentilerini aşacak ve ömür boyu unutamayacakları anılar yaratacak en yüksek kalitede hizmet sağlamaktır.”

emerald-palace-kempinski-dubai-004.jpg
emerald-palace-kempinski-dubai-005.jpgUsta sanatkârlar Saray’ın yapımında İtalya, Fransa ve tüm Avrupa'dan özenle seçilen en kaliteli malzemeleri kullandı. 40,000 Swarovski kristaliyle yapılmış göz alıcı bir avizenin bulunduğu büyük alanda Şam ipeği duvar halılarıyla öne çıkan gösterişli balo salonu ve muhteşem Blüthner Salonu'ndaki Blüthner Supreme Edition Louis XIV kuyruklu piyanoya kadar her detay aslına uygun ve benzersiz bir Avrupa stili sunmak için özel olarak tasarlandı.

Palm Cumeyra'daki en büyük oda kategorilerinden biri olan Saray’ın 65 metrekareden başlayan odaları, zarif bir zevke sahip ve hayatının her anında mükemmelliyetten hoşlanan konuklar için ideal. Tüm konuk odaları göz alıcı ve krallara layık bir dekora, rahatlamak için oturma odasına, parlatılmış mermerden şık bir banyoya ve ayrıca görkemli Saray bahçelerine, Basra Körfezi ya da Palm Lagün'e bakan geniş bir balkona sahip. Konaklayan misafirler özel ve unutulmaz bir deneyim için 24 saat kahya hizmetinden yararlanabiliyor. Eşsiz Presidential, Royal ve Mezzanine Süitleri tavandan yere dek uzanan pencereleri, yüksek tavanları, ayrı salonları ve banyolarındaki özel küvetleri ile en üst düzey ihtişam ve görkemi sergiliyor. 10 adet bağımsız, dört yatak odalı Royal ve Imperial Villaları ise kıyı şeridinin hemen yanındaki eşsiz konumu ve muhteşem bahçeleriyle dikkat çekiyor. Gerçek anlamda lüks bir konaklama deneyimi sunan bu villarlarda özel çatı katı havuzu, jakuzi, spa odası ve kahya hizmetiyle konukların her türlü ihtiyacı karşılanıyor.

emerald-palace-kempinski-dubai-006.jpg

emerald-palace-kempinski-dubai-007.jpg
emerald-palace-kempinski-dubai-011.jpgEmerald Palace Kempinski Dubai, krallara layık ve gösterişli içerik sunan birbirinden özel sekiz tane restoran ve barı ile de göz kamaştırıyor. En önemli 18. yüzyıl klasik bestecilerinden ilham alınarak hazırlanan Blüthner Salonu, beş farklı deneyim sunan özenle tasarlanmış el yapımı Akşamüstü Çay Saati ile şık ve zarif bir yemek deneyimi sunuyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nde üç Michelin yıldızlı şef Alain Ducasse’ın açtığı ilk ve restoran grubundaki en büyük restoran olan miX by Alain Ducasseise 15 Aralık'ta konuklarına kapılarını açacak. Çağdaş ve klasik Fransız dokunuşlarını taşıyan yerel ürünlerin sunulduğu restoranda konuklar, Dubai'nin nefes kesen ufuk çizgisi manzarasını izleyip açık havada akşam yemeği yemenin tadını çıkartacaklar. Gastronomi yolculuğu Avrupa'dan ilham alan tüm gün açık Le Jardin, şık Pan-Asya biftek evi Matagi, All’ondaİtalyan restoranı, ünlü şef Chris Jaeckle ortaklığıyla geliştirilen Akdeniz restoranı Villamoré, sakin havuz ve kumsal barı Sablancve 10 Aralık 2018'de açılacak gece kulübü, salon ve canlı müzik mekanıSkorpeusile devam ediyor.

3.000 metrekarelik Cinq Mondes SPA, 23 terapi odası, iki özel SPA süiti ve şehrin en büyük kapalı havuzuyla kent içinde lüks bir kaçış ve rahatlama noktası olma özelliği taşıyor. SPA'nın hemen yanında çığır açan 24 saat açık Fitness Kulübü, özel antrenman seçeneğiyle Technogym ekipmanları sunuyor. Konuklar, beyaz kumsallara kurulu bu tesisten çeşitli su sporları, sörf gibi eğlence aktiviteleri ya da dalma başlangıç kurslarından yararlanabilecek. Saray’da bir açık havuz, özel çocuk havuzu, çocuk ve genç kulüpleri, 18 delikli golf sahası ve özel sinema salonu gibi birinci sınıf tesisler bulunmakta. Ayrıca ömür boyu unutulmayacak anılar yaratacak yüksek kalitede hizmet deneyimlerini konuklara sunmak üzere uzman bir concierge ekibi de mevcuttur.

Emerald Palace Kempinski Dubai, ihtişamlı ve gösterişli bir mekan arayanlara üst düzey fonksiyonlu odalar ve çalışma ortamları sunuyor. Her türlü seçkin etkinliğe uygun 612 metrekarelik “Grand Salon Maximilian” balo salonu, saray cazibesi ve zarafetini bir arada sunarak düğünler, etkinlikler ya da samimi aile buluşmaları için ideal bir seçenek olarak ortaya çıkan, muhteşem tasarım özelliklerine sahip gösterişli bir sanat eseridir.

emerald-palace-kempinski-dubai-012.jpgEmerald Palace Kempinski Dubai Hakkında:

Görkem ve lüksün en saf biçimde bir araya geldiği Palm Cumeyra'da bulunan Emerald Palace Kempinski Dubai, üst düzey beklentilere sahip konuklar için tasarlanan ve 18. yüzyıl Avrupa saraylarına bağlılığını koruyan mimari bir eserdir. Altın varaklar ve aynalarla parıldayan büyük alanda ince el işçiliği detaylarıyla bezenmiş odalara kadar Saray’ın her köşesi ihtişam saçar. 391 oda, süit ve villa, sekiz adet birinci sınıf restoran ve bar, 3,000 metrekarelik Cinq Mondes SPA, modern fitness merkezi ve yoga stüdyosu, 500 metrelik beyaz kumsal ve özel sinema salonuna ev sahipliği yapan Emerald Palace Kempinski Dubai, saray yaşamının kapılarını misafirleri için aralıyor.

 

Kempinski Hakkında:

1897'de kurulan Kempinski Otelleri, Avrupa'nın en eski lüks otel grubudur. Kempinski'nin zengin ve mükemmel kişisel hizmet ve olağanüstü konukseverlik geçmişi, tüm yapılarının kendine özgü özellikleri ile tamamlanıyor. Kempinski, şu anda 34 ülkede 76 tane beş yıldızlı otelden oluşan bir portföye sahip ve Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Amerika’da bu portföye yeni oteller eklemeye devam ediyor. Bunların her biri, eski bakış açısından hiçbir şey kaybettirmeden Kempinski markasının gücünü ve başarısını yansıtıyor. Portföy tarihi simge yapılar, ödüllü şehir ve yaşam tarzı otelleri, olağanüstü tatil köyleri ve prestijli konutlardan oluşuyor. Her biri, konukların Kempinski'den bekledikleri kaliteyi sunmanın yanı sıra kendi konumlarının kültürel geleneklerini de koruyor. Kempinski, dünyanın en büyük bağımsız oteller birliği olan Global Hotel Alliance’ın (GHA) kurucu üyelerinden biri.

Bu haber toplam 2382 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.