• BIST 8718.11
  • Altın 2247.662
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1788
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Dünya, WTM Londra da 40’ıncı kez sahneye çıkıyor

Dünya, WTM Londra da 40’ıncı kez sahneye çıkıyor
World Travel Market-WTM, 40’ıncı yıldönümünü şenlikli kutlamak için bir dizi etkinlik hazırladı

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA-
Londra Turizm Fuarı, World Travel Market-WTM, 40’ıncı yıldönümünü şenlikli kutlamak için bir dizi etkinlik hazırladı. 1 - 7 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan WTM, Londra Seyahat Haftası seyahat uzmanları ve meraklıları için bir hafta sürecek festivale ev sahipliği yapacak.
Turizm endüstirisinin global buluşma yeri olan London Travel Week’e katılacak olanlar 12 aylık turizmi partiler, ödül törenleri, ürün tanıtımları gibi bir çok etkinliklerle şekillendirecekler.

WTM, turizmciler için markaların tanıtmak ve 51.000'den fazla endüstri delegesi ile 4.000 uluslararası medyadan oluşan izleyici kitlesine ulaşmak için benzersiz bir platformdur. WTM Londra turizmin temsilcilerinin katılmaları gereken yerdir.
 

wtm-londra-006.pngWTM FESTIVALLERIMIZE KATıLıN
“Festivallerimiz 6 Kasım Çarşamba günü saat 16: 30'da başlıyor” diyen WTM “Bunun bir parçası olmak ister misiniz? Katılmak için çok geç değil. Londra Seyahat Haftası sırasında bir etkinliğe ev sahipliği yapın. Kültürünüzü küresel turizm endüstrisine sunma şansınız olan WTM festivallerimize katılın” diyerek duyuru yaptı.
 

wtm-londra.jpgWTM, VİDEO HAZIRLADI
WTM, “40 yıldır en değerli varlığımız olan sizlerle birlikte büyüdük. Tarihimizin bir parçası olmanıza yardımcı oldunuz. Birlikte seyahat endüstrisinde yeni fikirler, yenilikler, zengin içerik geliştirerek, sürekli büyüyen işletmelerin yolunu açtık. Seyahat endüstrisinde hepimizin nasıl büyüdüğünü ve geliştiğini ve seyahatin geleceğini nasıl şekillendirebileceğimizi görmek için 40. Yıldönümü için video hazırladık.

Sürekli değişen seyahat dünyasına büyüdük, değiştik ve uyum sağladık. Hala tüm seyahat fikirlerinin merkezi olmaktan gurur duyuyoruz. WTM, Bu, fikirlerin doğup geliştiği yerdir. Bu aynı zamanda seyahat bilgisi ve uzmanlığın her zaman en iyi şekilde olması beklenen yerdir. Seyahatimizi ve WTM Londra'nın 40’ci yılını kutlarken, sizlerle olmalıyız.

Bu haber toplam 2748 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.