• BIST 9068.98
  • Altın 2324.567
  • Dolar 32.3719
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

Dünya denizcileri Moscow Boat Show’da buluşuyor

Dünya denizcileri Moscow Boat Show’da buluşuyor
Moscow Boat Show (Uluslararası Tekne & Yat Aksesuarları Ticaret Fuarı) 07-11 Mart 2018’de Krasnogorsk, Crocus Expo International Exhibition Center’da başlıyor.

KAAN KARAELMAS – TÜRKIYE TURIZM
İSTANBUL-
Dünyanın denizcilik sektörünü buluşturan ve en son tekolojilerin sergileneceği Moscow Boat Show (Uluslararası Tekne & Yat Aksesuarları Ticaret Fuarı) 07-11 Mart 2018’de Krasnogorsk, Crocus Expo International Exhibition Center’da başlıyor. 10 yıldanberi devam eden ve her yıl 20 binden fazla ziyaretçi alan Moscow Boat Show iş görüşmeleri, toplantılar, karşılıklı anlaşmalar, deneyim alışverişi ve son gelişmelere tanık olunan önemli bir etkinlik olarak biliniyor. Moskova’da 5 gün sürecek olan fuarda deniz tutkunu ziyaretçiler benzersiz zaman geçirirken, müthiş bir deneyim yaşayacaklar.

moskova-boat-show.pngTeknelerin ve yatların muhteşem sunumuyla deniz tutkunlarına özel gösteriler sunulacak. Fuarda seyahat, turizm sektörünün çekiciliğini artıran denizcilik ve tekne sanayilerinde görkemi her yıl yeni tasarımlarla büyük başarı kazanan markalı tekneler ve diğer ilgili ekipmanlar yer alıyor.

moscow-boat-show-.jpgTÜRKİYE’NİN POTANSİYELİ SERGİLENECEK

Pek çok yabancı üretici ve distribütör için Moskova Boat Show, Rusya pazarına yeni girişi başlatıyor: Türkiye ve Polonya'dan gelen firmalar, potansiyelini takdir ederek sergiye katılıyor. Türk yat marinaları Rus yolcuları ile geleneksel olarak başarılı. Moskova Boat Show müşterileri, bu ülkenin en büyük liman ve yat limanlarının temsilcileri ile iletişim kurma şansına sahip olacaklar. Sunların aasında Batı İstanbul Yat Limanı, Marmara Denizi sahilinde iyi planlanmış altyapıya sahip bir yat kompleksi ve 750 yat, 1000 yat yatağı ile denizde park kapasitesi ile en büyük yat limanı Marmaris Yat Limanı yer alıyor.

moscow-boat-show--001.jpgDENİZCİLİK SEKTÖRÜNÜN CAZİBESİNİ ARTIRAN FUAR

Fuarda, su sporlarıyla ilgili halkın bilinirliğini artırmaya ve yatçılık okullarına yeni öğrencilerin ilgisini çekmeye ve amatör yarışmalara yeni katılanlara katkıda bulunan etkinlikler de bulunuyor. Sergi, yatçılık bölümünün özelliklerini, modern su motorlu teçhizat örneklerini ve en son tasarım gelişmelerini sergiliyor, yatçılık okullarının aktivitelerine ve deniz regattalarının takvimine konukları tanıştırıyor. Deniz ve nehir yolculuklarında ve su sporlarında eğitim fırsatlarında teklifleri sunuluyor. Ayrıca denizcilik sektörünün cazibesini artıran denizcilik ve tekne sanayilerinde görkemi her yıl yeni tasarımlarla büyük başarı kazanan markalı tekneler ve diğer ilgili ekipmanlar yer alıyor.

moscow-boat-show--002.jpgKATILIMCI PROFİLİ

Moscow Boat Show’un katılımcı profiline bakıldığında yelkenli ve motorlu yatlar, şişirilebilir ve sıralı tekneler, küçük su el sanatlarının tasarım, imalat ve onarımı, hidrosiklonlar ve diğer motorlu taşıtlar, motorlar;, navigasyon ekipmanı, lansman ve yatlar için ekipman, malzeme ve bileşenler, yanaşma ve limanlar, yat kulüpleri için ekipman, teslimat ve taşıma cihazları, yat kulüpleri ve yerleşim birimleri, yat grafikleri, sigorta şirketleri görülüyor.

moscow-boat-show--003.jpgKATILAN ÜLKELER

Bu yıl Moscow Boat Show’a Avusturya, Yunanistan, İspanya, Kıbrıs, Çin, Hollanda, Norveç, Polonya, Türkiye, Finlandiya, Fransa ve İsveç'ten gelen 2508'den fazla katılımcı bulunuyor. Ayrıca, Moskova, St. Petersburg, Izhevsk, Kazan, Kaluga, Nizhny Novgorod, Novosibirsk, Rostov-on-Don, Samara, Saratov, Sevastopol, Yaroslavl ve Rusya'nın diğer şehirlerindeki üreticiler ve distribütörler katılıyor.

Bu haber toplam 2871 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.