• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Denizcilik zirveleri yeni yılda devam ediyor

Denizcilik zirveleri yeni yılda devam ediyor
Sonbahar ile birlikte Ekim ayında başlayan Denizcilik fuarları Mart 2018 aylarına kadar devam ediyor.

KAAN KARAELMAS- TÜRKİYE TURİZM
ISTANBUL-
Bir yaz sezonun sonrasında Sonbahar ile birlikte Ekim ayında başlayan Denizcilik fuarları Mart 2018 aylarına kadar devam ediyor.. Denizcilik sektörünün zirvesi Londra, Paris, Düsseldorf’ta buluşuyor. Sonra Türkiye’ye dönüyoruz. Düzenlenen fuarlar ile denizciliğin kalbi İstanbul’da atmayı sürdürüyor.

denizcilik-fuarlari.jpgDünyada ve Türkiye’de düzenlenen fuarlara şöyle bir bakalım…

SOUTHAMPTON BOAT SHOW
Ekim ayında 15 – 24 Ekim 2017 tarihleri arasında İngiltere’deki yapılan Southampton Boat Show / Londra ay sonuna doğru 28 Ekim – 05 Kasım 2017 tarihleri arasındaki Hanseboot, İnternational Boat Show Hamburg / Almanyada ve 13 – 15 Kasım 2017 tarihlerindeki METS Marina Ekipmanları Amsterdam / Hollanda fuarlarını geride bıraktık.

denizcilik-fuarlari-001.jpgdenizcilik-fuarlari-011.jpgPARIS TEKNE FUARı

Aralık ayın başında 02 – 10 Aralık 2017 tarihler arasında kapılarını açan Uluslararası Paris Tekne Fuarı ; Türkiye standında Ülkemizden katılan charter firmaları, marina lar gibi firmalar bulunacaktır. Gene birçok markanın yeni yelkenli ve Motoryat tekne modelleri, aksesuarlarını tanıtımları ve Fransa’nın 6 Denizcilik federasyonun bir araya gelmesi ile düzenlenecek çeşitli organizasyon ve etkinliklere sahne olucaktır.

denizcilik-fuarlari-002.jpgdenizcilik-fuarlari-001.jpegdenizcilik-fuarlari-002.jpeg
LONDON BOAT SHOW

Ocak 2018 ayına gelince 2 fuar bizlere merhaba demektedir.. ; 10 – 14 Ocak 2018 tarihleri arasındaki 5 günlük İngiltere’deki Excel _ London Boat Show ‘da suda yapabileceğiniz herşeyin kutlanması olarak lanse edilmektedir. Yeniden tanımlanmış ve yeniden düşünülmüş olan bu yılın dünyaca ünlü şovu her zamankinden daha iyi geçeceğini Organizasyoncular ve denizciler ifade etmektedirler. Klasik teknelerde ve modern yatları ziyaret etmenin, en yeni deniz teknolojileri ile tanışmanın ve bazı yelkenci efsaneler ile kaliteli sohbet yapmanın tadına varacaksınız.

denizcilik-fuarlari-003.jpgBOOT DÜSSELDORF
20 – 28 Ocak 2018 tarihleri arasında Düsseldorf’ta düzenlenecek dünyanın en büyük su sporları fuarı ‘’ Boot Düsseldorf ‘’, 17 Holde, 70 ülkeden 1.800’ü aşkın katılımcısı ve zengin ürün portföyüyle yine önümüzdeki sezonun tüm yeniliklerini yakından gözler önüne serecek. Burada herkes balık tutmadan kürek çekmeye, yelken yapmadan, dalmaya ve wakeboard ile skimboard’a kadar kendi ilgi alanına yönelik herşeyi bir arada bulacak. Su Sporlar dünyasının tamamı burada yaşarken unutulmaz saatler geçireceksiniz. Gene bu fuarda Türkiye standında katılan marinalar, charter ve diğer firmalar ülkemizin tanıtımda rol oynacaklardır.

denizcilik-fuarlari-009.jpgAVRASYA BOAT SHOW - CNR EXPO YEŞILKÖY
Şubat ayında Türk Denizcilik Sektörünün en önemli dinamosu diye lanse edilen CNR Avrasya Boat Show 10 -18 Şubat 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy – İstanbul / Türkiye’deki binlerce deniz severi buluşturacak. On üç yıldır kesintisiz düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından ciddi alıcıları ağırlayacak olan CNR Avrasya Boat Show’un 85 bin metrekarelik fuar alanında 400’den fazla tekne, süper yat, mega yat ve yelkenli markasının yanı sıra amatör denizcilik sektörüne ait tüm aksesuar ve ekipmanlar da görücüye çıkarılacaktır.

denizcilik-fuarlari-005.jpgBOAT SHOW EURASIA- VIA PORT MARINA TUZLA
17 – 25 Şubat 2018 tarihleri arasında Boat Show Eurasia – Kara Denizcilik fuarı Via port Marina Tuzla – İstanbul ‘da deniz severler ile bir araya gelecek. Dünyaca ünlü markaların yeni tekne modellerini görüp 2018 için sipariş verebilecekleri, aynı zamanda ekipman tarafından en yeni modelleri, kampanyalı ve özel fiyatlarla bulabilecekleri doğru adres olucaktır. Fuarda 250’den fazla tekne sergilenecek olup , bu tarihlere özel düzenlenecek olan etkinlikler de fuara ayrıca renk katacaktır.

Türkiye’nin deniz üzerindeki en büyük fuar özelliğini taşıyan Fuarda Tekne ekipman ve aksesuarlarında tüm yeniliklerin tanıtıldığı , amatör denizcilik kulüplerinin eğitimler verdiği, her bütçeye uygun tekne ve ekipman yelpazesinin sunulacağı Boat Show Eurasia’da daha bir çok etkinlik sizleri beklemektedir.

denizcilik-fuarlari-010.jpg

Bu haber toplam 8722 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.