• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Deniz Hukuku’nun güncel sorunları tartışılıyor

Deniz Hukuku’nun güncel sorunları tartışılıyor
“V. Denizcilik Ve Deniz Hukuku Uluslararasi Kongresi”nde Dünyaca ünlü deniz hukukçuları Marmara Üniversitesi’nde Deniz Hukuku’nun güncel sorunlarını tartışacak!

İSTANBUL- Deniz hukukun güncel sorunlarının ele alındığı 5. Denizcilik ve Deniz Hukuku Uluslararası Kongresi 22 - 23 Mayıs 2018 tarihlerinde Marmara Hukuk Fakültesi Sultanahmet yerleşkesinde gerçekleştiriliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda da Prof. Dr. Pınar Akan’ın öncülüğünde gerçekleştirilecek olan kongreye Türkiye’nin yanı sıra İtalya,Belçika gibi denizcilik hukukunun yoğun olarak işlerliği olan ülkelerin üst düzey politikacıları ve bürokratları katılıyor.

deniz-hukuku-uluslararasi-kongresi-005.jpg

deniz-hukuku-uluslararasi-kongresi.jpg

deniz-hukuku-uluslararasi-kongresi-001.jpg

deniz-hukuku-uluslararasi-kongresi-002.jpgComiteMaritime International Başkan Yardımcısı Giorgio BERLINGIERI (İtalya), İtalya Ulaştırma Bakanı Başdanışmanı Prof.Stefano ZUNARELLI (İtalya), Ghent Yüksek Mahkemesi Hakimi Prof. Dr. Kristiaan BERNAUW (Belçika) başta olmak üzere dünyanın önde gelen ülkelerinin deniz hukuku alanındaki saygın isimleri ve sektör temsilcileri V. Denizcilik ve Deniz Hukuku Kongresi’nde bir araya geliyor. .

deniz-hukuku-uluslararasi-kongresi-003.jpgKongrenin ev sahipliği görevini üstelenen Prof. Dr. Pınar Akan konu başlıklarını şöyle sıraladı; “Kongrede son dönemlerde Uluslararası Denizcilik Örgütü’nün (IMO) de yoğun olarak gündeme aldığı insansız su araçlarının hukukî niteliği ile işletilmesinden doğan sorumluluk hususları, gemilerin geri dönüşümü, deniz kazaları ve konteyner taşımacılığının temel sorunları başta olmak üzere denizcilik sektörünün ve sigorta hukukunun sorunları ile bunların çözüm yolları masaya yatırılacak.22-23 Mayıs 2018 tarihlerinde Adalet Bakanlığı ve sektörün en önde gelen denizcilik şirketlerinin destekleri ile düzenlenecek olan “V. Denizcilik ve Deniz Hukuku Uluslararası Kongresi” bu alanda Avrupa çapında yapılan en önemli ve geniş katılımlı organizasyon.”

deniz-hukuku-uluslararasi-kongresi-004.jpg

22 Mayıs 2018 Salı günü saat 09.00’da Kongre Başkanı Prof. Dr. Pınar AKAN ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap HELVACI’nın açılışını yapacakları; 23 Mayıs Çarşamba günü 16.30’da sona erecek olan Kongre, Marmara Üniversitesi Sultanahmet Yerleşkesi Ord. Prof. Dr. Nihat SAYAR Konferans Salonu’nda gerçekleşiyor.

deniz-hukuku-uluslararasi-kongresi-007.jpg

Bu haber toplam 7639 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.