• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: UBER konusu bizde bitmiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: UBER konusu bizde bitmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: UBER diye birşey yok dedim. UBER olayının korsan taksicilikten bir farkı yok” dedi.

İSTANBUL-Cumhurbaşkanı Erdoğan, "UBER konusu, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak bizde bitmiştir. Böyle bir şey yok." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde İstanbul esnaf ve sanatkarları ile iftarda bir araya geldiğinde “Bizim litaratürümüzde UBER diye birşey yok dedim. UBER olayının korsan taksicilikten bir farkı yok” dedi.

-erdogan-uber-.jpg"UBER'IN KORSAN TAKSICILIKTEN FARKI YOK"

Gençlerle bir sohbetim oldu. Baktım dışardan bir grup geldiler UBER ile ilgili bizim halimiz ne olacak dediler. Bende kendilerine şunu söyledim. Bizim litaratürümüzde UBER diye birşey yok dedim. UBER olayının korsan taksicilikten bir farkı yok. Sizler dedim hangi yasaya göre böyle birşeyi çıkardınız. Kendi kendinize icat ettiniz UBER diyorsunuz. şu anda bizim taksicilerimiz onların hakkını gaspederek kusura bakmayın size devredemeyiz dedim. Bunun için de dünya UBER taksiciler kuruluşunun başındaki şahsa ben randevu vermedim. Hala da vermiyorum. Vermeyince burada ne varsa götürdüler. Bakın ne aldanan olacağız ne aldatan olacağız. UBER konusu bizim için bitmiştir.

"TAKSILERIMIZI YENILEMEK IÇIN GEREKLI DESTEĞI VERIRIZ"

Madem insanlarımız taksiler konusunda daha yüksek standartlar istiyor öyleyse hep birlikte bunları taksici kardeşlerim karşılamanın yollarını arayacaklar. Geçenlerde İstanbul Taksiciler Odası ile havalimanında bir araya geldim kendilerine bunları söyledim. Taksilerimizi icabında yenileyeceğiz. Bize düşen neyse biz gerekli desteği veririz. Taksilerimiz de pırıl pırıl olacak. İstanbulluya pırıl pırıl taksiler yakışır. Hatta belki inşallah sayın Başkanımız seçimlerden sonra bir araya gelecek ve burada İstanbul'a yönelik belki modellerde bile değişime gidilebilir. Dünyanın bazı ülkelerinde farklılık arz eden şeylerdir. Bu adımı da atarız.
-erdogan-uber-.png
 

Bu haber toplam 2172 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.